Благодаря.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Търгуване с ЕТФ
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от checho Разгледай мнениеЗдравейте,
интересувам се от търговия с ЕТФ, насочил съм се към SPY. Имам следното питане, ако отново дойде криза и примерно имам стоп като изгубя 10% от парите си, да продаде автоматично, дали това ще е изпълнимо, защото в един такъв момент, може би всички ще искат да продават и няма да има кой да купува. Може ли да се изпадне в подобна ситуация?
Коментар
-
Първоначално изпратено от checho Разгледай мнениеЗдравейте,
интересувам се от търговия с ЕТФ, насочил съм се към SPY. Имам следното питане, ако отново дойде криза и примерно имам стоп като изгубя 10% от парите си, да продаде автоматично, дали това ще е изпълнимо, защото в един такъв момент, може би всички ще искат да продават и няма да има кой да купува. Може ли да се изпадне в подобна ситуация?
Коментар
-
Търгуване с ЕТФ
Здравейте,
интересувам се от търговия с ЕТФ, насочил съм се към SPY. Имам следното питане, ако отново дойде криза и примерно имам стоп като изгубя 10% от парите си, да продаде автоматично, дали това ще е изпълнимо, защото в един такъв момент, може би всички ще искат да продават и няма да има кой да купува. Може ли да се изпадне в подобна ситуация?Тагове: Отмаркиране на всички
Коментар