IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Веселин Иванов: Не се притеснявам вложенията ми да са в една акция

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• тук мога да кажа много неща, но ще се въздържа от коментар, само защото познавам Веселин лично, макар той да не го знае Веско, от мен да знаеш едно - човек е толкова голям, колкото са големи мечтите му, а твоите, уви, не са такива, доказваш го дори и само с с това, че работиш все още като кредитно специалистче в някаква банчица, т.е. разчиташ на макс на сигурното и позволяваш да те мачкат всякакви смешки на офисно, регионално и централно ниво,а не си първа младост. Не си видял светът, не си живял, а времето си върви. Аз съм другата крайност - не знам дали е правилно, но парите, които ти си вкарал в Софарма и земя, аз съм ги похарчил за обиколки по света и нямам ни една акция на бфб - дано не прозвучи като самохвалство (не желая да си правя лексикони и дадавам интервюта ). Но това си е лично мнение, макар поне за себе си да твърдя, че съм прав, както предполагам и ти за теб . Аз ти желая успех и занапред и най-вече - да те покрива късметът и да те радва сина.
    Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
      В мечтата ти няма нищо позорно, но то не пречи да диверсифицираш - а не само в три неща - Трейдинг, УПФ и истинска земица.
      кой ти го брои УПФ-то ве Импе??????

Коментар

• Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение
        сега не ми се пише, но гледам, че си ми задал няколко въпроса по-назад в темата и ще ти отговоря повече от изчерпателно другата седмица (по всяка вероятност)
        по-добре недей, няма да ми липсваш НИКАК

Коментар

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
          С дивидента от Софарма трейдинг мисля да живея след пенсия и не мога да влияя при вземане на решения.
          сега не ми се пише, но гледам, че си ми задал няколко въпроса по-назад в темата и ще ти отговоря повече от изчерпателно другата седмица (по всяка вероятност)
          fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
            Майтап ли си правиш?
            защо да си прави майтап???

на човека ще му стига пенсийката която ще получава от вноските на райфайзенбанк .................... все пак всичко си произвежда

а софарматрейдинга я го има тогава, я го няма ................. кой знае какво ще стане след 10-15 години...

Коментар

С дивидента от Софарма трейдинг мисля да живея след пенсия и не мога да влияя при вземане на решения.
              В мечтата ти няма нищо позорно, но то не пречи да диверсифицираш - а не само в три неща - Трейдинг, УПФ и истинска земица.
              Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

това е опит за сепуко .................. 8 години да държиш една акция в портфейла си в компания в която нямаш възможност за никакво влияние при взимане на решения

иначе ivandavidov си е живо прасе-инвеститор*

*за сведение на модераторите ще посоча какво е прасе-инвеститор --- ето една статия на Мариан Йорданов например --->>> http://www.investor.bg/za-nachinaesh...iletata-58043/
                Ха-ха-ха: туканка най-ного са пильоците.

Коментар

Майтап ли си правиш?
                  не

Коментар

Майтап ли си правиш?

Коментар

това е опит за сепуко .................. 8 години да държиш една акция в портфейла си в компания в която нямаш възможност за никакво влияние при взимане на решения

*за сведение на модераторите ще посоча какво е прасе-инвеститор --- ето една статия на Мариан Йорданов например --->>> http://www.investor.bg/za-nachinaesh...iletata-58043/

Коментар

Няма нищо по-глупаво от инвестиране в една акция. Портфейлните инвестиции са най-добрия начин на инвестиране.

Коментар

• Първоначално изпратено от ivandavidov Разгледай мнение
                          Няма нищо лошо всичко да е в една акция.
                          Няма нищо по-глупаво от инвестиране в една акция. Портфейлните инвестиции са най-добрия начин на инвестиране.

Коментар

• Няма нищо лошо всичко да е в една акция. Аз самият го карах така в продължение на много години и стигнах до там, че миналата година започнах да се чудя дали да започна да се занимавам само с инвестици или да продължа да работя като програмист.

Въпрос на гледна точка, подход, стратегия за вход и изход, виждания за развитието на компанията, лично усещане за поетия риск, и т.н.

Още веднъж поздравления за интервюто и благодарности към Веселин за споделения опит!!!

Коментар

много сериозно се замислям, как колегите правят преценка къде да купят и кога да продадат
                              приемам, че всичко при мен е било случайно
                              как обаче да сложа край на случайните неща и да вляза в пътя на останалите - с оценки на много компании и разширяване на портфейла?
                              какво гледате колеги, за да прецените????
                              Ми и аз като теб си падам дивидентаджия - гледам коя компания колко снася - и какъв и е бизнесът и дали може да се разчита на почтенство - за да разчитам че сосният дивидент не е бил или няма да бъде еднократен... и разбира се - акцията да ме кефи.

Що не си купиш повече атерки и малко имотаджийски софарми и малко жабоци?

Коментар

много сериозно се замислям, как колегите правят преценка къде да купят и кога да продадат
                                приемам, че всичко при мен е било случайно
                                как обаче да сложа край на случайните неща и да вляза в пътя на останалите - с оценки на много компании и разширяване на портфейла?
                                какво гледате колеги, за да прецените????
                                Следвай твоя си поход и не се оставяй другите да те подведат.
                                Life won't wait for you.

Коментар

Working...
                                X