тук мога да кажа много неща, но ще се въздържа от коментар, само защото познавам Веселин лично, макар той да не го знае Веско, от мен да знаеш едно - човек е толкова голям, колкото са големи мечтите му, а твоите, уви, не са такива, доказваш го дори и само с с това, че работиш все още като кредитно специалистче в някаква банчица, т.е. разчиташ на макс на сигурното и позволяваш да те мачкат всякакви смешки на офисно, регионално и централно ниво,а не си първа младост. Не си видял светът, не си живял, а времето си върви. Аз съм другата крайност - не знам дали е правилно, но парите, които ти си вкарал в Софарма и земя, аз съм ги похарчил за обиколки по света и нямам ни една акция на бфб - дано не прозвучи като самохвалство (не желая да си правя лексикони и дадавам интервюта ). Но това си е лично мнение, макар поне за себе си да твърдя, че съм прав, както предполагам и ти за теб . Аз ти желая успех и занапред и най-вече - да те покрива късметът и да те радва сина.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Веселин Иванов: Не се притеснявам вложенията ми да са в една акция
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеВ мечтата ти няма нищо позорно, но то не пречи да диверсифицираш - а не само в три неща - Трейдинг, УПФ и истинска земица.
Коментар
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнениесега не ми се пише, но гледам, че си ми задал няколко въпроса по-назад в темата и ще ти отговоря повече от изчерпателно другата седмица (по всяка вероятност)
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениеС дивидента от Софарма трейдинг мисля да живея след пенсия и не мога да влияя при вземане на решения.fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеМайтап ли си правиш?
на човека ще му стига пенсийката която ще получава от вноските на райфайзенбанк .................... все пак всичко си произвежда
а софарматрейдинга я го има тогава, я го няма ................. кой знае какво ще стане след 10-15 години...fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениеС дивидента от Софарма трейдинг мисля да живея след пенсия и не мога да влияя при вземане на решения.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнениетова е опит за сепуко .................. 8 години да държиш една акция в портфейла си в компания в която нямаш възможност за никакво влияние при взимане на решения
иначе ivandavidov си е живо прасе-инвеститор*
*за сведение на модераторите ще посоча какво е прасе-инвеститор --- ето една статия на Мариан Йорданов например --->>> http://www.investor.bg/za-nachinaesh...iletata-58043/Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениеС дивидента от Софарма трейдинг мисля да живея след пенсия и не мога да влияя при вземане на решения.
Коментар
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнениетова е опит за сепуко .................. 8 години да държиш една акция в портфейла си в компания в която нямаш възможност за никакво влияние при взимане на решения
*за сведение на модераторите ще посоча какво е прасе-инвеститор --- ето една статия на Мариан Йорданов например --->>> http://www.investor.bg/za-nachinaesh...iletata-58043/
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеНяма нищо по-глупаво от инвестиране в една акция. Портфейлните инвестиции са най-добрия начин на инвестиране.
*за сведение на модераторите ще посоча какво е прасе-инвеститор --- ето една статия на Мариан Йорданов например --->>> http://www.investor.bg/za-nachinaesh...iletata-58043/fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от ivandavidov Разгледай мнениеНяма нищо лошо всичко да е в една акция.
Коментар
-
ivandavidov
Няма нищо лошо всичко да е в една акция. Аз самият го карах така в продължение на много години и стигнах до там, че миналата година започнах да се чудя дали да започна да се занимавам само с инвестици или да продължа да работя като програмист.
Въпрос на гледна точка, подход, стратегия за вход и изход, виждания за развитието на компанията, лично усещане за поетия риск, и т.н.
Още веднъж поздравления за интервюто и благодарности към Веселин за споделения опит!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениемного сериозно се замислям, как колегите правят преценка къде да купят и кога да продадат
приемам, че всичко при мен е било случайно
как обаче да сложа край на случайните неща и да вляза в пътя на останалите - с оценки на много компании и разширяване на портфейла?
какво гледате колеги, за да прецените????
Що не си купиш повече атерки и малко имотаджийски софарми и малко жабоци?Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениемного сериозно се замислям, как колегите правят преценка къде да купят и кога да продадат
приемам, че всичко при мен е било случайно
как обаче да сложа край на случайните неща и да вляза в пътя на останалите - с оценки на много компании и разширяване на портфейла?
какво гледате колеги, за да прецените????Life won't wait for you.
Коментар
Коментар