Интервюто даде добър старт на SFTRD
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Веселин Иванов: Не се притеснявам вложенията ми да са в една акция
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от mpy_yordanov Разгледай мнениеНе знам дали е за браво, но е уникално. Никаква диверсификация
във форума всеки споделя портфейли в темата Моят портфейл е ..., а Веско всичко в Крем, после в Медика, после в Софарма трейдинг. Уникално
Както казва Бъфет, така се правят пари
Наистина уникален човек е Веско.
Преди да прочета интервюто си мислех че аз съм обратното на Бтая в разсъжденията си а сега разбирам че всъщност съм си баш като Батя
Смисълът на интервюто е да прочетеш критики от останалите участници или да намерим недостатъците си сами.Аз обаче не виждам каква критика да измисля.
Желязна дисциплина и логика. Точно 1:1 с разбиранията на Бъфет !
Единственият недостатък за мен е че е прекалено скучно. Няма я "тръпката"
Упрекваш сам себе си в прекалена алчност, а едновременно с това едва ли има участник във форума който да НЕ е по-алчен от теб !!!
Ти си олицетворение на сентенцията, че за да постигаш успех не трябва да го преследвашАкъл ми дай, пари сам ще си спечеля.
Коментар
-
Пренесох ги от другата тема-
1.Поздравления за Мариян - отлични въпроси и структура на изложението
Големи поздрави за Фортис- много реалистични отговори и прогнози.Затвърждава ми се мнението, че е сериозен човек и инвеститор.Много добре, събрано е описал опита си и е дал сдържани, но според мен много верни прогнози.Успех момчета- само така..
2.Монти, няма нищо лошо в по- консервативната стратегия на Фортис. Според мен тя отговаря на характера му и е работеща.Средна класа да, но и това не е лошо..Сериозен здравомислещ човек с реални успехи- добър пример за новобранците.
Още веднъж поздравления и за двамата с Мариян.Според мен целта на тези материали е да покаже реалните модели за действие в българските условия и историческия поглед към развитието на търговията
Коментар
-
Уж не диверзифицирал, но имал собствено жилище, обработваема земя и акции. Така погледнато инвестицията в една акция не е чак толкова голям риск
Проблемът с инвестициите в една акция се усеща дългосрочно, защото е достатъчно веднъж да се случи непредвидимо събитие, което да ти занули акцията, а такива случаи могат да се случат дори и при супер консервативно изглеждащи акции, като Енрон.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mpy_yordanov Разгледай мнениеНе знам дали е за браво, но е уникално. Никаква диверсификация
във форума всеки споделя портфейли в темата Моят портфейл е ..., а Веско всичко в Крем, после в Медика, после в Софарма трейдинг. Уникално
Както казва Бъфет, така се правят пари
Щото ако се държи Кремиковци докрая или пък ОЦК, ХДПАТ и пр... щяхме да видим как се правят фалити
Браво на Веско, намерил е своя път и е успял!
Продължавай напред!
Коментар
-
Веселин Иванов: Не се притеснявам вложенията ми да са в една акция
Не е проблем, ако акциите ми поевтинеят, ще купя още, защото компанията се развива добре, споделя инвеститорът на БФБ-София
Веселин Иванов е един от най-отдавнашните и активни участници в Коментари на Investor.bg. Освен това той има и интересен инвестиционен подход - да влага всичко в една компания. След интервюто от друг отчетлив форумен участник – Батя, взехме интервю и от Веселин, който пише във форума с никнейм fortiss.
цялото интервю тук
http://www.investor.bg/blogosfera/36...akciia-192838/Тагове: Отмаркиране на всички
Коментар