IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Веселин Иванов: Не се притеснявам вложенията ми да са в една акция

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Вземи си втора кола и втора жена ..и си ОК.
    Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнение
      Ей ама много обичаме Българите да се заяждаме

Както се вижда в момента е финансово успял човека та всичките критика в момента нямат смисъл. Кремиковци и т.н. поне за мен не съм запознат какво е било все пак следя БФБ от 2012 но всяко нещо за времето си.

Както се вижда е купувал земя когато НИКОЙ нямаше интерес да купува земя а в момента има голям пакет на Трейдинга купен на ниски цени!

Браво Фортис!!!

А за това че живееш скромно Абе разпусни се малко бе човек той живота си върви. Закарай семейството на някой остров, купи една по свястна кола и живей си повечко Успял си вече с парите, сега поживей малко повечко

Твоето поведение е до някъде нормално и дори в Америка израсналите през голяма депресия си остават големи скръндзи цял живот въпреки че Америка е страната на ГОЛЯМАТА консумация
      +1 става
      консултант по колите ми е Инта, той да каже

Коментар

• Ей ама много обичаме Българите да се заяждаме

Както се вижда в момента е финансово успял човека та всичките критика в момента нямат смисъл. Кремиковци и т.н. поне за мен не съм запознат какво е било все пак следя БФБ от 2012 но всяко нещо за времето си.

Както се вижда е купувал земя когато НИКОЙ нямаше интерес да купува земя а в момента има голям пакет на Трейдинга купен на ниски цени!

Браво Фортис!!!

А за това че живееш скромно Абе разпусни се малко бе човек той живота си върви. Закарай семейството на някой остров, купи една по свястна кола и живей си повечко Успял си вече с парите, сега поживей малко повечко

Твоето поведение е до някъде нормално и дори в Америка израсналите през голяма депресия си остават големи скръндзи цял живот въпреки че Америка е страната на ГОЛЯМАТА консумация

Коментар

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
          мечтата на хората от големите населени места????????? веднага ще я гушна за моя
          Вълците днес се прехранват с книги и интервюта, това някой го проспива...
          Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!

Коментар

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
            Сакън, недей, тя е успешен и еднопосочен терминал 2....

Коментар

• Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение
              Има хора които колкото и време да прекарват във форума на инвестор, те няма нищо да разберат от темата и ще продължат да сравняват червен грейпруф с червен домат. От едната страна имаме "Вълкът от БФБ" за който няма тайни на терена на който си вади парите и е в час със всичко което става на нашата борсичка - много по-голям професионалист от 90% работещите в ИП. От другата страна имаме едно "Агне от БФБ" което по чиста случайност е все още цяло. Да държиш акции на Кремиковци --- предприятие продадено за 1 лев и години наред обязкостявано - не ми се коментира. Да набиеш целия си капитал в една акция след като за първи път си отишъл на ОСА и си поговорил няколко минути с друг вълк (ОД) е меко казано притеснително поне за мен. Не знам за случай - някой да е попаднал на БФБ през 1998 година и до 2008 год. да не е спечелил. Крем-чето е ясно доказателство, че инвеститорите в онзи период папкаха всичко което беше да тезгяха. Иначе Веско Иванов е реализирал мечтата на хората от малките населени места. Имат работа с висок доход за региона. Не харчи за нищо друго освен да си сложи газ в колата. Всичко си произвежда в домашното стопанство. С две думи -> българска агро-мечта. Точно подобно поведение виждаме на голяма част от хората които нищо не потребяват и дърпат страната ни назад. До колкото разбирам Веско не е построил свой дом. Веско не си купува дори прилична кола защото като сметне колко декара трябва да продаде и колко рента ще изпусне след това - навярно му става лошо, но живота вече си е заминал

Що се отнася до инвестицията на Веско в земя и твърдението, че образованието което има му е послужило да оцени възможността в тази инвестиция - твърдя, че това не е така и ще се обоснова. Сигурен съм, че всичко е далеч по-тривиално. След неуспеха му с животновъдството, въпросния негов приятел му е преложил да инвестира в земя която той ще ползва и ще му плаща рента. Земята тогава е струвала около 120-130 лв./декар и му е обещана рента от около 25 лв. Получил е уверение, че за 5 години ще си възвърне вложените пари и постепено бавно и търпеливо всяка година е влагал рентата отново в земя. Не е имал нужда от пари защото получава заплата от банката и всичко е "вкарвал в бизнеса". За някои това може и да е know-how, но това се е правило стотици години както в селото на Веско, така и по другите села в целия свят...

Е, това е най-важното според мен .............. Поздравления, Марков...

Поздравление и за Мариан който нагледно ни показа, че умее да притопля старата манджа и да я сервира в деликатесен вариант. Наскоро бяхме запознати как Моделът на Уорън Бъфет е лесен и достъпен дори за хора с 1 000 лв.. Интересеното е, че първия коментар е май на героя от днешния разказ Днес пак се прокарва идеята, че героя ни е нещо като Бъфет - не си заслужава дори и дума на тази тема...

Веско, нямам нищо лично против теб и често да ти кажа - до сега не съм те забелязал. В смисъл, че не съм прочел нещо написано от теб което да ми е било от полза. Ако съм ти се сторил малко по-остър, то това се дължи на факта, че винаги наричам нещата с интинските им имена, директно, без заобикалки и без никаква завист. Живота е твой и твое право е да го изживееш както искаш, но твоя модел на мен не би ми паснал...

Мариане, дано не изтриеш моето тълкование на сюжета...

Коментар

Има хора които колкото и време да прекарват във форума на инвестор, те няма нищо да разберат от темата и ще продължат да сравняват червен грейпруф с червен домат. От едната страна имаме "Вълкът от БФБ" за който няма тайни на терена на който си вади парите и е в час със всичко което става на нашата борсичка - много по-голям професионалист от 90% работещите в ИП. От другата страна имаме едно "Агне от БФБ" което по чиста случайност е все още цяло. Да държиш акции на Кремиковци --- предприятие продадено за 1 лев и години наред обязкостявано - не ми се коментира. Да набиеш целия си капитал в една акция след като за първи път си отишъл на ОСА и си поговорил няколко минути с друг вълк (ОД) е меко казано притеснително поне за мен. Не знам за случай - някой да е попаднал на БФБ през 1998 година и до 2008 год. да не е спечелил. Крем-чето е ясно доказателство, че инвеститорите в онзи период папкаха всичко което беше да тезгяха. Иначе Веско Иванов е реализирал мечтата на хората от малките населени места. Имат работа с висок доход за региона. Не харчи за нищо друго освен да си сложи газ в колата. Всичко си произвежда в домашното стопанство. С две думи -> българска агро-мечта. Точно подобно поведение виждаме на голяма част от хората които нищо не потребяват и дърпат страната ни назад. До колкото разбирам Веско не е построил свой дом. Веско не си купува дори прилична кола защото като сметне колко декара трябва да продаде и колко рента ще изпусне след това - навярно му става лошо, но живота вече си е заминал

Що се отнася до инвестицията на Веско в земя и твърдението, че образованието което има му е послужило да оцени възможността в тази инвестиция - твърдя, че това не е така и ще се обоснова. Сигурен съм, че всичко е далеч по-тривиално. След неуспеха му с животновъдството, въпросния негов приятел му е преложил да инвестира в земя която той ще ползва и ще му плаща рента. Земята тогава е струвала около 120-130 лв./декар и му е обещана рента от около 25 лв. Получил е уверение, че за 5 години ще си възвърне вложените пари и постепено бавно и търпеливо всяка година е влагал рентата отново в земя. Не е имал нужда от пари защото получава заплата от банката и всичко е "вкарвал в бизнеса". За някои това може и да е know-how, но това се е правило стотици години както в селото на Веско, така и по другите села в целия свят...

Е, това е най-важното според мен .............. Поздравления, Марков...

Поздравление и за Мариан който нагледно ни показа, че умее да притопля старата манджа и да я сервира в деликатесен вариант. Наскоро бяхме запознати как Моделът на Уорън Бъфет е лесен и достъпен дори за хора с 1 000 лв.. Интересеното е, че първия коментар е май на героя от днешния разказ Днес пак се прокарва идеята, че героя ни е нещо като Бъфет - не си заслужава дори и дума на тази тема...

Веско, нямам нищо лично против теб и често да ти кажа - до сега не съм те забелязал. В смисъл, че не съм прочел нещо написано от теб което да ми е било от полза. Ако съм ти се сторил малко по-остър, то това се дължи на факта, че винаги наричам нещата с интинските им имена, директно, без заобикалки и без никаква завист. Живота е твой и твое право е да го изживееш както искаш, но твоя модел на мен не би ми паснал...

Мариане, дано не изтриеш моето тълкование на сюжета...
                как си ме издокарал само, чак аз не мога да се позная в този образ
                провинциално агне, след много случайности купило там нещо си - играло винаги анасигурно, след 2 мин разговор става акционер в една компания
                ровещо ежедневно 0,5 декара градинка, и зареждащо по 10лв газ на седмица

ще се опитам да погледна живота през твоите очи
                сега отново разбирам, че съм допуснал груба грешка, с колатааааа, с колата трябваше да стартирам, а аз какво, Вартбург
                и на всичко отгоре още живея на село

Коментар

• Равновесов и Киро - за мен беше ясно, че Кремиковци е избушляк - Химко: тоже - и за разлика от вас водех чутовна битка да убедя недалновидните хорица да не си набиват парите в - защото разбирах че акцията на Кремът може да струва и 14 лв, но реално целият комбинат, барабар с Химко не струват толкова !!!

Така се разрази легендарната Война на Клонираните - когато аз бях принуден да натрупам огромна част от моите над 22 000 поста - за да отбивам нападките на ного спекуланти, включително на ногото ми фалшиви никове.
                  Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Всяка акция става за спекула, стига да има ситуация .КРЕМ навремето бяха модерни.Спомням и за една моя врътка от онова време.Когато се чу, че се водят преговори с тогава много хваления Митал..купих на 7, 8лв.., след продажбата на Митал с управляващ Сашо- Апашо продадодох над 12 лева , а скочиха и над 14 лева.Тогава се надуваше балона, че ще работи и много ще печели...Така, че играта е по време на мача , а не след него

Коментар

• равновесов, спирам да пиша в темата на Веско, че този наш чат е неуважение и към Мариан въпреки, че има коствена връзка...

копирам последния ти пост и продължавам да си драскам в "оптимизъм на БФБ"

модератора или Мариан могат да прехвърлят последните няколко поста в темата за оптимизма , или могат да ги изтрият .................. абе, могат да правят каквото си поискат
                      fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

така беше ................ а БТК беше май най на мода

но така и не разбрах ---> как така не съм прав .................. това, че Веско и други изтъкнати инвеститори са имали Крем не е показател, че акцията е била читава

по-долу казвам, че точно факта, че Веско е имал Крем и е спечелил от него е показател, че тогава всички печелиха без значение какво са имали в портфейла си

след 2008 година нещата не са така ................. хубавите компании си катерят, а други се чудят защо акциите им падат...
                        Ама 2005 -2006 много хора вярваха че Кремиковци е хубава компания. Ти гледаш от сегашна гледна точка. но тогава приходите му растяха, цената на стоманата растеше главоломно, Китай купуваше стомана от всякъде. Печалбата на кремиковци - поне на книга растеше с бесни темпове и бе доста висока.

След това - надуването от 2007 или 2008 не съм сигурен си бе лов на гадулки, но 2005 хората вярваха че Кремиковци е добра компания. Или поне що годе добра. И не - не се печелеше от всичко след излизането на БТК борсата бе в стагнация поне година и половина. Почти нищо не растеше - а Кремиковци растеше. готов съм да се обзаложа че ако ти бе влязъл на борсата 2-3 години по-рано и ти щеше да имаш яко от кремиковци, просто спекулата бе там и пари се правеха от там. Голяма ликвидна фирма, с подобряващи се резултати, силноподобряващи се, лесно се търгува по няколко стотин хиляди лева на ден оборот, и цената на акциите и растеше като луда.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                          Като ги погледнеш сега тези никове които и сега и тогава са писали, всичките са имали Кремиковци. Предполагам някои от тях в големи количества. Просто 2005-2006 ако не ме лъже паметта това бе модната акция. Като погледнеш тогава много от това което в момента се търгува го нямаше. ПИБ, Химимпорт, монбат ги нямаше, банките не бяха особено популярни, адсиците ги нямаше, Софарма и Албена бяха относително скъпи - спрямо пазара. И народа търгуваше компенсаторки и Кремиковци, а по-рисково настроените и химко
                          така беше ................ а БТК беше май най на мода

но така и не разбрах ---> как така не съм прав .................. това, че Веско и други изтъкнати инвеститори са имали Крем не е показател, че акцията е била читава

по-долу казвам, че точно факта, че Веско е имал Крем и е спечелил от него е показател, че тогава всички печелиха без значение какво са имали в портфейла си

след 2008 година нещата не са така ................. хубавите компании си катерят, а други се чудят защо акциите им падат...

Коментар

как така става, че хем не съм прав че крема бе фул-шит, а пък по-долу пишеш, че крема бил бул-шит ................... то, че имаше бул, бул е видял дори и Веско, но шита си е шит без значение дали ще е фул-шит или бул-шит

равновесов, я ми разясни, плийз...
                            Като ги погледнеш сега тези никове които и сега и тогава са писали, всичките са имали Кремиковци. Предполагам някои от тях в големи количества. Просто 2005-2006 ако не ме лъже паметта това бе модната акция. Като погледнеш тогава много от това което в момента се търгува го нямаше. ПИБ, Химимпорт, монбат ги нямаше, банките не бяха особено популярни, адсиците ги нямаше, Софарма и Албена бяха относително скъпи - спрямо пазара. И народа търгуваше компенсаторки и Кремиковци, а по-рисково настроените и химко

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                              що се отнася до Кремиковци не сте прави.
                              как така става, че хем не съм прав че крема бе фул-шит, а пък по-долу пишеш, че крема бил бул-шит ................... то, че имаше бул, бул е видял дори и Веско, но шита си е шит без значение дали ще е фул-шит или бул-шит

Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                              То по едно време бе голям хит. И аз не го разбирах защо, но реално много народ бе в него. Покрай бума на ресурсите взе да прави печалба и то доста голяма и реално прилична част от участниците бяха в него. сещам се че само аз и импето - може да е имало и други разбира се, да ме извиняват ако ги пропускам, където приказвахме, че от това нищо не става. Приказвал съм си и с хора, които смятах че разбират какво правят, но и те ме убеждаваха колко е яко Кремиковци. В крайна сметка от това рпедприятие спечелиха предимно работниците в него, защото имаха възможност да си продадат скъпо акциите.
                              равновесов, я ми разясни, плийз...

Коментар

• що се отнася до Кремиковци не сте прави. То по едно време бе голям хит. И аз не го разбирах защо, но реално много народ бе в него. Покрай бума на ресурсите взе да прави печалба и то доста голяма и реално прилична част от участниците бяха в него. сещам се че само аз и импето - може да е имало и други разбира се, да ме извиняват ако ги пропускам, където приказвахме, че от това нищо не става. Приказвал съм си и с хора, които смятах че разбират какво правят, но и те ме убеждаваха колко е яко Кремиковци. В крайна сметка от това рпедприятие спечелиха предимно работниците в него, защото имаха възможност да си продадат скъпо акциите.

Коментар

Working...
                                X