IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Веселин Иванов: Не се притеснявам вложенията ми да са в една акция

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ceneto Разгледай мнение
    Импе вече си представям твоето интервю, вероятно заглавието в инвестора ще е нещо като горният цитат
    Защо пък точно горният цитат?

Апропо - за целта е добре човек да има не кръгъл, а овален елмаз като моите - защото има по-дълъг режещ ръб.
    Last edited by Императорът; 18.04.2015, 22:37.
    Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
      Импе, ако чичо Оги те направи след време милионер, ще му подариш ли за благодарност един камък..
      Да, един 78 каратов имперски топаз напримерно.

Коментар

Импе, спри вече приключенските книги..не си на 16г..А и граф Монтекристо е избягал и без диамант от затвора
        Ами затова е копал 38 години, ако имаше елмаз, щеше да излази по-бръже. А приключенско книги не чета - аз да не съм бойкоборисов?

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
          Те са защита за форсмажорни моменти, когато ще можеш да ги глътнеш и да драснеш. Ако например запрат човекът някъде, то той може да изкендза елмазът и да среже с него решетките на занданът.
          Що не ги зазидаш в стената си - елмаз металотърсач не го лови.
          Импе вече си представям твоето интервю, вероятно заглавието в инвестора ще е нещо като горният цитат
          “The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now.”

Коментар

• Импе, ако чичо Оги те направи след време милионер, ще му подариш ли за благодарност един камък..

Коментар

• Импе, спри вече приключенските книги..не си на 16г..А и граф Монтекристо е избягал и без диамант от затвора

Коментар

не са ликвидни и не ми носят доход, а и не е сигурно съхранението врБг сме..Ти сам го каза, рто си е кеф и в много малка степен инвестиция..
                Те са защита за форсмажорни моменти, когато ще можеш да ги глътнеш и да драснеш. Ако например запрат човекът някъде, то той може да изкендза елмазът и да среже с него решетките на занданът.
                Що не ги зазидаш в стената си - елмаз металотърсач не го лови.

Коментар

• не са ликвидни и не ми носят доход, а и не е сигурно съхранението врБг сме..Ти сам го каза, рто си е кеф и в много малка степен инвестиция..

Коментар

• Не чета цялата дискусия, а и според мен надали има смисъл.

Спомних си едно интервю със солиста на Kiss навремето, в което той казваше нещо от типа: "Не ми пука за всички критици и хора, които ме нападат, че не мога да пея и свиря. 300 млн. по-късно, могат да ме целунат отзад!"
                    “Preparation. Discipline. Patience. Decisiveness”

Коментар

Импе ти си златолюбец..Инвестиционно погледнато ти си вече на загуба от златото..Нали знаеш, че средните му цени исторически са средно 500-700..Радвай му се и внимавай, че за разлика от акциите много лесно се краде
                      И аз имам няколко скъпи камъка и все ги мисля, нищо че са в сейф..Не ме кефят вече и ще ги продам ако мога на добра цена на такива фенове естети като теб.Ра
                      Кеф цена няма, драги - а на загуба: съмнително дали - защото аз - в нумизматика. Напримерно двете си най-ценни монети Големият Гошо и Златният кинт - купил за 1 Б общо... проучи колко струват сега.
                      А един хубав елмаз никога не си губи цената, а е и реално неповторим - що ще ги продаваш?

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
                        Импе, кви времена бяха само Помня, че с теб и един дето се беше кръстил Цар Симеон Велики влизахме в доста люти спорове Тогава се калявахме като спекуланти.
                        Така беше - ама вие бяхте ного срещу нас двамата.

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
                          Без такива не става, няма начин..
                          Тебе Импе май трябва да си те обявим за морален стожер на бфб-ту.
                          Ала за дуче не ставаш - много си милозлив....
                          Да - аз: морален стожер - да.

Ставам и за Дуче - аз - немилозлив към боклуци.

Коментар

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
                            Това, че не съм в Чикаго и няма преки контакти с някои участници смятам, че беше основната причина. По-точно - не знам. Като видях, че не става се отказах. Нямаше защо да се нервя.
                            Зърнопроизводството - не е лесен бизнес. Хубаво е, че има възможност да успееш. Но трябва да си добър и в това - кат навсякъде. Потенциалът за производство в света не е малък и нараства. Аз не работя земя и ходенето ТАМ е разходка за мен !
                            Мерси за отговора Тази година смятам да си продам наследствените земи. Ще взема да отида поне да ги видя къде са

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                              Здравей fortiss, имам въпрос. Би ли започнал пак с активна търговия с фючърси върху зърно? Кога? Какво не ти достигна в познанията и мислиш ли да го наваксаш? Попречи ли ти еуфорията по т.нар. постоянно растящи цени на храните? Абе въобще има ли мечки в гората при зърнопроизводството и страх ли те е да ходиш там?
                              Това, че не съм в Чикаго и няма преки контакти с някои участници смятам, че беше основната причина. По-точно - не знам. Като видях, че не става се отказах. Нямаше защо да се нервя.
                              Зърнопроизводството - не е лесен бизнес. Хубаво е, че има възможност да успееш. Но трябва да си добър и в това - кат навсякъде. Потенциалът за производство в света не е малък и нараства. Аз не работя земя и ходенето ТАМ е разходка за мен !

Коментар

• Здравей fortiss, имам въпрос. Би ли започнал пак с активна търговия с фючърси върху зърно? Кога? Какво не ти достигна в познанията и мислиш ли да го наваксаш? Попречи ли ти еуфорията по т.нар. постоянно растящи цени на храните? Абе въобще има ли мечки в гората при зърнопроизводството и страх ли те е да ходиш там?

Коментар

Working...
                                X