If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Предложете на Poncho и Nide, и двамата бяха много конструктивни и добронамерени с коментарите, и се надявам, че ако все още четат форума, може да откликнат.
Нека да се вземат интервюта от "колеги" с портфейл поне 200 000лв.Там е майсторлъка.И даващият интервю да го докаже пред Мариян.Не е сериозно някой завъртял няколко бона да дава акъл.
Над 100к евро на БФБ е майсторска граница, дори да не е от най - популярните съфорумци, бих прочел какво има да каже някой, който управлява подобен портфейл.
Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.
Нека да се вземат интервюта от "колеги" с портфейл поне 200 000лв.Там е майсторлъка.И даващият интервю да го докаже пред Мариян.Не е сериозно някой завъртял няколко бона да дава акъл.
Относно злобата на redcretin-та той няма и един положителен коментар.Като Татяна Дончева-само критикуваше и нищо съзидателно.Явно е самотник човекът и е незадоволен.Има си игнор за това.
Няма никви злоупотреби, а ти си просто завистлив трол!
Надали има по-ценен човек от Мариян за инвестиционната общност в България!
+ 8 248 618 003
Мариян за мене е почтен човек (зная го от ного време), а относно КФН - бил съм свидетел, а и потърпевш на ного техни мръсни машшшшинации. Проклетидаса.
Кретенов - ти си негодяй и трол. Игнор за тебе.
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Стига с тези глупости за Мариян.И без това сме постоянно ощетени от КФН с отношението им към мажоритарите.Последен пример Енерго про.Мариян е лицето на Инвестор и реагира бързо на нуждите на форума- статии, интервюта..Аз го ценя много..Трябва да сме по задружни в отстояването на общите ни интереси като миноритари
+1
redcretin няма никакво положително влияние върху форума и цялата общност, която представляваме тук. чудя се защо той си губи времето с нас, но повече се чудя защо се толерират словоизлиянията му.
именно, трябва да сме задружни, съединението прави силата.
Стига с тези глупости за Мариян.И без това сме постоянно ощетени от КФН с отношението им към мажоритарите.Последен пример Енерго про.Мариян е лицето на Инвестор и реагира бързо на нуждите на форума- статии, интервюта..Аз го ценя много..Трябва да сме по задружни в отстояването на общите ни интереси като миноритари
Имам няколко предложения - (предполагам интересни и за вас)
1. Голямата мечка, защото ми липсват вече анкетите.
2. Куроператора - за да се разсеят всички останали съмнения, дали бил замесен с някакви складове за аптеки, заграбени направеморно от небезивестен собственик на фармации))
3. Предлагам, да помолите Кирето за едно интервю. Обосновката ми е че има доста голяма стаж на бфб, възможно повече и от на батята (но за това не съм сигурно) ))), а също така,.подозирам, че държи силно широкоспектърен портфейл, и дори може да засенчи някои портфейли на фондове и ИП-та, Имам предвид, че е с по-голям брой позиции, няма да ме учуди ако е с най-големия брой от индивидуалните играчори)))
Препоръчвам интервюто да е сутрешно, а не късния следобед, защото отговорите в двата случая могат да бъдат различни)))
В случай че Кирето не се навие, предлагам съни, като представителка на нежния пол и за да видите, че и жените могат да са практични,,а не само или непременно спекулантьори.
Ако и Съни не се навие, предлагам още един вариант - martingale. - по причина, че знаете, че вече не пише и това може да се ползва като повод да го върнем пак във форума, Може да се предложи с тази цел и интервю с розовата пантера))))
Голямата мечка ми отказа, другите са добре дошли, ако са съгласни
тъй като отчетох много малък процент на успеваемост след като пиша "искаш ли" получавам обикновено "не искам"
моля който иска да разкаже за инвестиционните си практики и знания да ми пише
за мен ще е удоволствие да го интервюирам (става онлайн)
Коментар