Първоначално изпратено от troll feeder
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Интервюта с активни участници във форума
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от troll feeder Разгледай мнениеАбе, курифей от к*р ли произлиза?
In Attic drama, Coryphaeus, or Koryphaios (Greek κορυφαῖος koryphaîos, from κορυφή koryphḗ́, the top of the head, and often corypheus in English) was the leader of the chorus.destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
-
Първоначално изпратено от mpy_yordanov Разгледай мнение+1
получавал разочарования (загуби) от курифей, които почват да бъркат и вече ще ги оценявам ход по ход а не "Пешо така каза, значи е вярно". ПримЕрно ти си ми от курифейте, но няма да ти вярвам сляпо.
-ХА ТАКА ! Те тва е моята изповед!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Alonso Разгледай мнениеДва пъти го гледах. Много готино и систематизирано. Обаче от вчера ето това:
По думите му четвъртото успешно правило е да не се влюбвате в акциите си, или в някой корифей, като създателят на Tesla Илон Мъск или на Facebook Марк Зукърбърг.
ми се е набило в главата и мисля по въпроса.
Да не се влюбваме казваш. Не знам какво е любовта ама аз лично смятам че струва повече от печалбата от някоя акция. Може би единственият негатив в нашата професия е точно този. Винаги трябва да сме железни и да действаме логично и без емоции. Мен лично ме е страх да съм толкова неемоционален. Човешкият характер е един. Не мога да съм емоционален в живота и неемоционален в бизнеса. Смятам че ще загубя повече ако ограничавам емоциите си отколкото парите, които бих спечелил с разционална и неемоционална търговия. Та аз лично предпочитам да се влюбвам. Закакво биха ми били парите ако няма любов?
Не е този форум мястото да анализираме какво е любов, но за мен най-близката до "любов" дума е "доверие" а най-близката до "доверие" пък е "вяра". Ако нямаме вяра не знам какво ни остава?
Освен всичко това, чисто рационално не вярвам че ако не вярвах и не се влюбвах в някои корифеи щях да постигам по-високи резултати. Мисля че сме говорили на тази тема с теб и си казвал че няма ли го определн човек в една компания и компанията ще изчезне. Аз вярвам че е така и то не за една конкретна компания а за всички. Компанията според мен я създават продуктите а продуктите ги създава лидера. Всяка компания е мечтите на лидера си. Ето сега откакто го няма Джобс, забелязвате ли как ябълките леко и полека затъват. Просто колкото и да е силна инерцията, няма ли го двигателя, колата рано или късно ще спре. Няма го Джобс да пусне телефона в чаша с вода и да гледа дали ще излизат мехурчета. Токова просто и толкова гениално едновременно
получавал съм разочарования (загуби) от курифей, които почват да бъркат и вече ще ги оценявам ход по ход, а не "Пешо така каза, значи е вярно". Примерно ти си ми от курифейте, но няма да ти вярвам сляпоLast edited by mpy_yordanov; 21.09.2016, 14:30.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mpy_yordanov Разгледай мнениеТук буквално се раздадох
Как да печелим от пазарите
Шест основни принципа за успешния спекулант разкрива борсовият анализатор Мариян Йорданов
http://www.investor.bg/pri-bydeshtit...zarite-224857/
Благодаря на всички, чиито мисли съм споделил в лекцията, например bigbear, alonso, ravnovesie, Батя, fortiss и т.н., не само и по случайно изброени в този ред
По думите му четвъртото успешно правило е да не се влюбвате в акциите си, или в някой корифей, като създателят на Tesla Илон Мъск или на Facebook Марк Зукърбърг.
ми се е набило в главата и мисля по въпроса.
Да не се влюбваме казваш. Не знам какво е любовта ама аз лично смятам че струва повече от печалбата от някоя акция. Може би единственият негатив в нашата професия е точно този. Винаги трябва да сме железни и да действаме логично и без емоции. Мен лично ме е страх да съм толкова неемоционален. Човешкият характер е един. Не мога да съм емоционален в живота и неемоционален в бизнеса. Смятам че ще загубя повече ако ограничавам емоциите си отколкото парите, които бих спечелил с разционална и неемоционална търговия. Та аз лично предпочитам да се влюбвам. Закакво биха ми били парите ако няма любов?
Не е този форум мястото да анализираме какво е любов, но за мен най-близката до "любов" дума е "доверие" а най-близката до "доверие" пък е "вяра". Ако нямаме вяра не знам какво ни остава?
Освен всичко това, чисто рационално не вярвам че ако не вярвах и не се влюбвах в някои корифеи щях да постигам по-високи резултати. Мисля че сме говорили на тази тема с теб и си казвал че няма ли го определн човек в една компания и компанията ще изчезне. Аз вярвам че е така и то не за една конкретна компания а за всички. Компанията според мен я създават продуктите а продуктите ги създава лидера. Всяка компания е мечтите на лидера си. Ето сега откакто го няма Джобс, забелязвате ли как ябълките леко и полека затъват. Просто колкото и да е силна инерцията, няма ли го двигателя, колата рано или късно ще спре. Няма го Джобс да пусне телефона в чаша с вода и да гледа дали ще излизат мехурчета. Токова просто и толкова гениално едновременноАкъл ми дай, пари сам ще си спечеля.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнениеа аз бих го прекъсвал на интересните места с думите;
"режи локума, кефалчо!!! режи локума!!!"
Накратко,
- Думай да чуем, Кефалович. Въпросите ги зададохму до тук, ти първо на тях отговори.
Предполагам, Марци няма да рипа - свършили сме му работата, пари за това не щем. Laf olsunThe Mumy is alive, do not care about it !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tutankhamon Разгледай мнениеАз, примерно, как бих започвал интервютата:
/Инвестор, "И"/ :
1."- И защо "kefala"? Хобито Ви с риболов ли е свързано?
..." или току си търсите рибоци?"
....
"режи локума, кефалчо!!! режи локума!!!"
препоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнениеВидя ли как те е впечатлило!!!препоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнениеВидя ли как те е впечатлило!!!
/Инвестор, "И"/ :
1."- И защо "kefala"? Хобито Ви с риболов ли е свързано?
..." или току си търсите рибоци?"
....
2./И/: Изявявате се умерено, това е страхотно. А, какви са амбициите Ви?"
...
3./И/ КАКВО обичате да инвестирате и В КАКВО?
...
4./И/ - И ЗАЩО предпочитате да инвестирате ТОВА /да не се бърка с "В това" (акции, метали, петрол, имоти и др. глупости)
...
5./И/ Диверсификацията:- "Ама Вие сериозно ли"?
...
6./И/ Активността във форума или "Има ли живот и извън прякото лично инвестиране?
...
7./И/Търгувате /НЕ търгувате/ с ... А кому е нужно всичко това?
.
.
.
- Мога и още, но тези въпроси - и отговорите на подобни - са ми много по-интересни от стандартните "правилни" такива.
- Както и хората, които НЕ споделят масовите , "инвесторски" възгледи. Някак се удъвкаха нещата, кой какво купил, какво продал, по колко. Абе толкова ли питащите не могат се сети нещо "извън" "нормалното"? ТАМ са най-интересните моменти, а усилено се подминават.
СКУКА.The Mumy is alive, do not care about it !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнениеможе да си пропуснал някоя удивителна ...и за т'ва така...
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
Абе накрая ще се ядосам и аз ще дам едно интервю, за да ви покажа как се прави Последното е шегичка разбира сепрепоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнениеЯааа,мен пък еди ден ме пускат,един не ме пускат у форумо!!!Щурава работа!!!препоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tutankhamon Разгледай мнениеЩо бе? Теб ще те пуснат, ти си правилен.
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеВсе още нямам желание да ставам медийна звезда.The Mumy is alive, do not care about it !!!
Коментар
Коментар