IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Интервюта с активни участници във форума

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mpy_yordanov Разгледай мнение
    2. Иване имам те предвид, разчитам да ми дадеш интервю в скоро време
    имам въпрос към участника --->>> нека обясни подробно как е реализирал 2 000 % (две хиляди процента) профит през 2006-2007 година

дано успее да отговори след като толкова дълго време се хвалеше с постижението си, но тогава не пожела...
    fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
      Мариян не иска да дава интервю. Който не вярва нека да го пита лично.
      Не само интервю. Книга пиша. Но ще излезе след като свърша с журналистиката, което Бог знае кога ще стане.

Постоянно трупам записки.

Но трябва да минат поне 5 г. след края на журналистиката

Благодаря за интереса

Коментар

• Първоначално изпратено от mpy_yordanov Разгледай мнение
        Познавам човек купил 10-тина акции на Патките за около 7 000 лв. После стигна до 400-450 хил. лв. там продал 2-3 книжа, но с парите купил друга боза, поевтиняла 95% (то почти 100% като Патките). И като резултат от 400-450 хил. лв. пляс по гъз.

Но не вярвам да иска да даде интервю. Дам сега се сещам и за още двама от по 300-400 хил. лв. пляс по гъз, нищо не е останало, заради репа основно.

Ще ги питам. Но не вярвам да искат да дадат интервю.

Поздрави
        Марияне, според мен и самия ти си убеден че много такива има, кой 6, кой 7-цифрени и после падане от високо, ама такива бяха годините.
        Last edited by BSEtrader; 11.05.2015, 02:00.

Коментар

• Мариян не иска да дава интервю. Който не вярва нека да го пита лично.

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
            Марияне, а кога ще прочетем и твоята борсова история?
            +1
            нека Мариян да си я напише без въпроси да ме задаваме
            той знае какво трябва

Коментар

• Марияне, а кога ще прочетем и твоята борсова история?

Коментар

• Първоначално изпратено от unsworth Разгледай мнение
                От единствения покрит критерий (под 30) ми остават 7-8 месеца
                Супер Имах чуството че само ветерани са останали тук
                destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

• Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение
                  Искам някое от следващите интервюта да е с някой под 30, с жена или с някой, който да търпи много загуби на БФБ
                  От единствения покрит критерий (под 30) ми остават 7-8 месеца

Коментар

• Здравейте

1. взех интересно интервю с Jay Gould, той е правил доста неща. Всички интерюта са интересни, всеки човек е една вселена

2. Иване имам те предвид, разчитам да ми дадеш интервю в скоро време

3. Получих доста откази за интервю, което е нормално

4. Искате интервю със загубил, може би трябва да намеря Пепи, някой ако му има дирите да ги даде...

Познавам човек купил 10-тина акции на Патките за около 7 000 лв. После стигна до 400-450 хил. лв. там продал 2-3 книжа, но с парите купил друга боза, поевтиняла 95% (то почти 100% като Патките). И като резултат от 400-450 хил. лв. пляс по гъз.

Но не вярвам да иска да даде интервю. Дам сега се сещам и за още двама от по 300-400 хил. лв. пляс по гъз, нищо не е останало, заради репа основно.

Ще ги питам. Но не вярвам да искат да дадат интервю.

Поздрави

Коментар

• Е аз нали Ви бях писал, че и губих - колко хилки бяха там. Нямаше как да загубя прекалено много - нямаше да има интервю тогава

Коментар

Искам някое от следващите интервюта да е с някой под 30, с жена или с някой, който да търпи много загуби на БФБ
                        И аз искам да прочета интервю с някой загубил на БФБ или на чуждите борси.

Коментар

• Първоначално изпратено от ivandavidov Разгледай мнение
                          Или да е с някой програмист, който инвестира на БФБ.
                          Скромността краси човека

Коментар

Или да е с някой програмист, който инвестира на БФБ.

Коментар

• Искам някое от следващите интервюта да е с някой под 30, с жена или с някой, който да търпи много загуби на БФБ
                              destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

• Марияне, има ли други интервюта?

Коментар

Working...
                                X