Какво стана с тези интервюта? Ще има ли нови? Интересно ми е при това безвремие, което е обвзело БФБ последните месеци, какви са мненията и очакванията на колегите от форума. Особено на тези, които са от доста време тук.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Интервюта с активни участници във форума
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнениеГледам днес статийка за Джей-ко. Човека бизнесмен а-ла апартаментен тип, въртял далавери и с носни кърпички хахахаха яко смешен!
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениеЧетвърто интервю - няма никой от София ???
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениетова вече е истинско дискриминаторство.
Та - както попитах по-долу - ще измисляме ли книга?
Коментар
-
ivandavidov
Всички софиянци са наследствени милионери, затова интервюта с тях не са интересни.
Шегувам се, разбира се! Да не вземе да се засегне някой!
Според мен е по-добре да се вижда, че хора, които родом не са от София успяват да правят бизнес и успешни инвестиции. Така се надъхват младите.
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениеЧетвърто интервю - няма никой от София ???
Та - както попитах по-долу - ще измисляме ли книга?Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от vankel Разгледай мнениеПо-скромните и притеснителните сме от София .
значи нахалните хора са от провинцията !!!!!!!!
прибирам се в черупката си тогава
Коментар
-
Коментар
-
Привет. Ето и първата част на новото интервю: http://www.investor.bg/imenata-na-bi...-byrzo-202842/
Приятно четене
Коментар
-
Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнениеЗадава ли се скоро ново интервю?
Коментар
-
Първоначално изпратено от mpy_yordanov Разгледай мнениеНе само интервю. Книга пиша. Но ще излезе след като свърша с журналистиката, което Бог знае кога ще стане.
Постоянно трупам записки.
Но трябва да минат поне 5 г. след края на журналистиката
Благодаря за интереса
Мръзел, мръзе-е-е-ел....Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
Коментар