If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
аз пък искам статия точно с Мариян. Има доста какво да разкаже. Не знам защо се притеснява. Това ще бъде най-доброто интервю на инвестора от всички правени.
да го включи в книгата направо
destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
аз пък искам статия точно с Мариян. Има доста какво да разкаже. Не знам защо се притеснява. Това ще бъде най-доброто интервю на инвестора от всички правени.
задай си въпросите на които искаш да прочетеш отговорите в тази тема
задаваш ми въпроси, а като не ти изнася нещо започваш да пишеш да не ти се оправдавам и да не ти се обяснявам
бързо се предаде и така показваш, че хем нямаш аргументи, хем чувстваш слаб
доказваш, че лесно се повлияваш от чужди мнения. Зададох ти един въпрос и ти ми отговори.
после почна с обяснения, 20 реда размисли на тема какво си си мислил и какво да напишеш, за да не разбереш какво точно мислиш или нещо подобно и после пак и пак и пак и пак.............ок бе
и веднага ти давам два примера, че грешиш тотално:
--- преди да напиша, че съм поласкан бях написал "мерси, че ме четеш" , но го смених с "поласкан съм"
--- второ това "поласкан съм" го написах с ирония защото за мен няма никакво значение дали ме четеш или не ме четеш ............... не го приемай за лично отношение към теб .................... дали някой чете написаното от мен или никой не го чете няма значение за мен и не ме интересува --- просто имам мнение и го изразявам във форума
според мен --- ВСЕКИ МОЖЕ ДА ИЗРАЗИ МНЕНИЕ ВЪВ ФОРУМА, НО НЕ ВСЕКИ ТРЯБВА ДА ДАВА ИНТЕРВЮТА. МАКАР, ЧЕ И ОТ НАЙ-ГОЛЕМИЯ ГЛУПАК ИМА КАКВО ДА СЕ НАУЧИ...
не се оправдавай за своите действия или бездействия. само виновните се обясняват.
според мен --- ВСЕКИ МОЖЕ ДА ИЗРАЗИ МНЕНИЕ ВЪВ ФОРУМА, НО НЕ ВСЕКИ ТРЯБВА ДА ДАВА ИНТЕРВЮТА. МАКАР, ЧЕ И ОТ НАЙ-ГОЛЕМИЯ ГЛУПАК ИМА КАКВО ДА СЕ НАУЧИ...
Така е! Обикновенно обаче, глупака не знае, че е глупак и сам, и на дълго и на широко си показва доброволно г**а!
аз пък смятам, че не си прав, тъй като от всяка една информация, всеки може да си направи изводи сам за себе си. Виждам, че ти си си ги направил за себе си, но в същото време и лесно се повлияваш от това, което четеш.
Ето например аз исках да те полаская и го направих лесно.
и веднага ти давам два примера, че грешиш тотално:
--- преди да напиша, че съм поласкан бях написал "мерси, че ме четеш" , но го смених с "поласкан съм"
--- второ това "поласкан съм" го написах с ирония защото за мен няма никакво значение дали ме четеш или не ме четеш ............... не го приемай за лично отношение към теб .................... дали някой чете написаното от мен или никой не го чете няма значение за мен и не ме интересува --- просто имам мнение и го изразявам във форума
моето мнение е, че от финансово неграмотен човек не трябва да се взима интервю от финансова медия защото е бутафория
дано съм бил ясен
това пък аз не го разбрах
аз пък смятам, че не си прав, тъй като от всяка една информация, всеки може да си направи изводи сам за себе си. Виждам, че ти си си ги направил за себе си, но в същото време и лесно се повлияваш от това, което четеш. Ето например аз исках да те полаская и го направих лесно.
Коментар