Първоначално изпратено от SOFIX
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Интервюта с активни участници във форума
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеСтига преди това да не е бил 1 000 000 .....
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеps. Сетих се, да предложа още един - Как можах да забравя BullsonBse!? - ще бъде интересно интервю, ако не откаже!!!
Първоначално изпратено от 000 Разгледай мнениеНека да се вземат интервюта от "колеги" с портфейл поне 200 000лв.Там е майсторлъка.И даващият интервю да го докаже пред Мариян.Не е сериозно някой завъртял няколко бона да дава акъл.Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 000 Разгледай мнениеНека да се вземат интервюта от "колеги" с портфейл поне 200 000лв.Там е майсторлъка.....Life won't wait for you.
Коментар
-
Нека да се вземат интервюта от "колеги" с портфейл поне 200 000лв.Там е майсторлъка.И даващият интервю да го докаже пред Мариян.Не е сериозно някой завъртял няколко бона да дава акъл.
Относно злобата на redcretin-та той няма и един положителен коментар.Като Татяна Дончева-само критикуваше и нищо съзидателно.Явно е самотник човекът и е незадоволен.Има си игнор за това.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеНяма никви злоупотреби, а ти си просто завистлив трол!
Надали има по-ценен човек от Мариян за инвестиционната общност в България!
Мариян за мене е почтен човек (зная го от ного време), а относно КФН - бил съм свидетел, а и потърпевш на ного техни мръсни машшшшинации. Проклетидаса.
Кретенов - ти си негодяй и трол. Игнор за тебе.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеСтига с тези глупости за Мариян.И без това сме постоянно ощетени от КФН с отношението им към мажоритарите.Последен пример Енерго про.Мариян е лицето на Инвестор и реагира бързо на нуждите на форума- статии, интервюта..Аз го ценя много..Трябва да сме по задружни в отстояването на общите ни интереси като миноритари
redcretin няма никакво положително влияние върху форума и цялата общност, която представляваме тук. чудя се защо той си губи времето с нас, но повече се чудя защо се толерират словоизлиянията му.
именно, трябва да сме задружни, съединението прави силата.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеСтига с тези глупости за Мариян.И без това сме постоянно ощетени от КФН с отношението им към мажоритарите.Последен пример Енерго про.Мариян е лицето на Инвестор и реагира бързо на нуждите на форума- статии, интервюта..Аз го ценя много..Трябва да сме по задружни в отстояването на общите ни интереси като миноритари
Коментар
-
Стига с тези глупости за Мариян.И без това сме постоянно ощетени от КФН с отношението им към мажоритарите.Последен пример Енерго про.Мариян е лицето на Инвестор и реагира бързо на нуждите на форума- статии, интервюта..Аз го ценя много..Трябва да сме по задружни в отстояването на общите ни интереси като миноритари
Коментар
-
Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнениеМного хубаво, благодаря ти че издири матрялите. Злоупотребите са си злоупотреби, коментарът ти за български фирми и т.н. не ме вълнува в тоя контекст.
Надали има по-ценен човек от Мариян за инвестиционната общност в България!
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеИмам няколко предложения - (предполагам интересни и за вас)
1. Голямата мечка, защото ми липсват вече анкетите.
2. Куроператора - за да се разсеят всички останали съмнения, дали бил замесен с някакви складове за аптеки, заграбени направеморно от небезивестен собственик на фармации))
3. Предлагам, да помолите Кирето за едно интервю. Обосновката ми е че има доста голяма стаж на бфб, възможно повече и от на батята (но за това не съм сигурно) ))), а също така,.подозирам, че държи силно широкоспектърен портфейл, и дори може да засенчи някои портфейли на фондове и ИП-та, Имам предвид, че е с по-голям брой позиции, няма да ме учуди ако е с най-големия брой от индивидуалните играчори)))
Препоръчвам интервюто да е сутрешно, а не късния следобед, защото отговорите в двата случая могат да бъдат различни)))
В случай че Кирето не се навие, предлагам съни, като представителка на нежния пол и за да видите, че и жените могат да са практични,,а не само или непременно спекулантьори.
Ако и Съни не се навие, предлагам още един вариант - martingale. - по причина, че знаете, че вече не пише и това може да се ползва като повод да го върнем пак във форума, Може да се предложи с тази цел и интервю с розовата пантера))))
тъй като отчетох много малък процент на успеваемост след като пиша "искаш ли" получавам обикновено "не искам"
моля който иска да разкаже за инвестиционните си практики и знания да ми пише
за мен ще е удоволствие да го интервюирам (става онлайн)Last edited by mpy_yordanov; 06.06.2016, 12:27.
Коментар
Коментар