Първоначално изпратено от Toranaga
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Интервюта с активни участници във форума
Collapse
X
-
казвам ти дъще, сещай се снахо ...
http://www.nzz.ch/finanzen/fonds/jap...onds-ld.113218
идеята ми е за БГ пенсионна система. Всеки да си направи изводите
Коментар
-
Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнение. Торанага е много готин тип. Има какво да се научи от него.
Похвала за добрите разсъждения на срещата - NEOH ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Babbitt Разгледай мнениеПрав си , извинявай, че не си стоя там, ама се почудих , че може да има успешен пътешественик
Малко и по темата. Торанага е много готин тип. Има какво да се научи от него.
Коментар
-
леле торанага - твоето интервю събра повече хейтъри и от моето
бтв кои български и чуждестранни компании държиш? още ли имаш хидропневмотехника?
тази виетнамската авиолиния иначе отдавна я следя
бих записал ипо-то
http://www.cnbc.com/2016/05/24/nguye...n-5-years.html
и бтв те са създадени от жена, първата виетнамка милиардерdestroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеМуахаха - ти съвсем пощуря. що не си стоиш в темата за недвижимите имоти. Пък може и да продадеш някой на Пирамид - де да знам може пък от платено тролство и да се изкарват пари - ама аз лично се съмнявам
Коментар
-
Аз даже не знам на кого говоря
Ама явно балъчонките са много щом си представят, че света зависи от тях!
Всяка друга инвестиция освен НИ е смешна, ама това чергарите не могат го разберат просто щото са чергари. Заради точно този факт поколения инвеститори в НИ печелят. Знаят и усещат,че номадите са просто наематели на техните НИ, които се сменят като носни кърпички.
Коментар
-
направо уби рибата !!!
Първоначално изпратено от Babbitt Разгледай мнениеНе се напъвай толкова да докажеш колко си успешен, знам какво е да си нещастен.
Коментар
-
мерси много за доброто настроение
"Ех, тая параноя. Добре, че си имам имоти и те поскъпват, иначе и аз щях да съм в това незавидно положение. "
Цитатът е твой..
А какво би станало с твоите имоти ако има заметресение в БГ или гражданска война или пък ЕО се разпадне ??? Мислил ли си ???
Лично аз съм на 3 континента инвестиран и продължавам да търся възможности.
Аз като чергарче, не бих се чувствал конфортно само с недвижими
Въобще не ми е в характера да се фукам. Близо 15 години карам коли за по 1.000.- € и се чувствам доста щастлив - ако това имаш предвид..
Коментар
-
Първоначално изпратено от BabbittПредвид известните участници във форума от преди 2-3 гоидини. Пълни измекяри!
Що не взехте от Пирамид или други направили пари, а от пътешественици -чергари?
Ама така е, като инициативата е от субект като Мариан, номад по душа!
Коментар
-
Не мога да разбера кретените които пътешестват!
Имам колега, който има 300х. лева на влог, а не иска да напуска кв.Симеоново по никакъв повод, докато жена му и децата му скитат по Гърция.
Аз също предпочитам да купя реален актив , отколкото света да види дзвер. Старите хора са го казали перфектно, че "камъкът си тежи на мястото". Перцетата са смешни, това е. Бълъци и комплексари, какво ще видят повече от собствения си вмирисан ..й
Коментар
-
Първоначално изпратено от Toranaga Разгледай мнение
Коментар
Коментар