Първоначално изпратено от Ferry
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Интервюта с активни участници във форума
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от mpy_yordanov Разгледай мнениеПриканвам българите в България, да се поучим от Оги (българин в чужбина) и да почнем да си казваме мнението
тоест активните форумци да дават интервюта и да си казват мненията
пишейки това, ми е ясно, че няма да стане
и аз примерно не бих си казал мнението, особено като журналист не мога да взимам страна и да кажа директно (само завоалирано, мисля че всички четат между редовете на статиите ми (включително липсата на статии) и усещат личното отношение)
Коментар
-
"За съжаление в българската култура успелите инвеститори нямат желание да споделят мнението си и мнозина от изявените участници във форума отказват второ интервю."
че кой е отказвал второ интервю? от друга страна доста от успешните инвеститори ако ги питаш през някоя тема или лични, си споделят портфейлите и стратегиитеdestroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
-
Форумите както и самата ни държава са огледало на едно общество не толкова свободно колкото ни се иска.Страхът се е загнездил във всеки аспект от живота ни.Оцеляването е индивидуално или на семеен принцип,но никога не е бил приоритет на държавата.Връзкарство,корупция,бедност (работещи бедни),безработица,криминогенна обстановка в градове села и паланки,среден и дребен бизнес без никаква стратегия за развитие и т.н
- 4 Харесвания
Коментар
-
Приканвам българите в България, да се поучим от Оги (българин в чужбина) и да почнем да си казваме мнението
тоест активните форумци да дават интервюта и да си казват мненията
пишейки това, ми е ясно, че няма да стане
и аз примерно не бих си казал мнението, особено като журналист не мога да взимам страна и да кажа директно (само завоалирано, мисля че всички четат между редовете на статиите ми (включително липсата на статии) и усещат личното отношение)
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнениеВземете интервю от бате Пешо, опасявам се, че той е Пешко Караджов от АЕЦ Козлодуй.Last edited by Pyramid; 28.07.2017, 09:23.
Коментар
-
Първоначално изпратено от unsworth Разгледай мнениеСега я виждам тая тема, стана ми любопитно това интервю с Пирамид. Ако е достатъчно революционно, не може ли да се постне в някой блог? Някой пази ли си го?Last edited by Pyramid; 07.05.2017, 19:09.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бик в атака Разгледай мнениеняма ли вече кандидати за слава?
Коментар
Коментар