IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Искрено и лично - Интервю с Батя - един от най-отчетливите форумци

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
    последното не е инвестиция, а утечка
    ще я зачертаем и нея скоро
    Неутечка. Ще сбръкаш, ако.
    Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
      Ти не си толкоз интересен, драги: защото инвестираш само в около 4 неща - земица, Трейдингът, Атерата (с около 1 акция) и УПФ.
      е защо да не съм интересен ????????? какво пречи земята и трейдинга на интересното ???

Коментар

• Първоначално изпратено от Alonso Разгледай мнение
        Как да няма? Ела тука да пием по една ракия и ще ти взема не едно ами две интервюта
        СТАВА
        аз ще нося ракията, ти направи салата - ОТ ГРАДИНАТА ПРЕД КЪЩАТА
        да се вижда и морето !!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
          Ти не си толкоз интересен, драги: защото инвестираш само в около 4 неща - земица, Трейдингът, Атерата (с около 1 акция) и УПФ.
          последното не е инвестиция, а утечка
          ще я зачертаем и нея скоро

Коментар

и аз искам интервю да давам
            ама няма
            Как да няма? Ела тука да пием по една ракия и ще ти взема не едно ами две интервюта
            Акъл ми дай, пари сам ще си спечеля.

Коментар

и аз искам интервю да давам
              ама няма
              Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
                За мен всички, които преминаха кризата са успешни инвеститори. Няма значение на кой колко му е голям ( знаете, че говоря за портфейла ) Всички претърпяхме някакви загуби, но оцеляхме и продължаваме битката с пазара. Та такива работи
                А някой все още не ни е срам да си пишеме с един и същ ник вече ..... не знам от колко години
                Life won't wait for you.

Коментар

За мен всички, които преминаха кризата са успешни инвеститори. Няма значение на кой колко му е голям ( знаете, че говоря за портфейла ) Всички претърпяхме някакви загуби, но оцеляхме и продължаваме битката с пазара. Та такива работи
                  +1

Коментар

• и аз искам интервю да давам
                    ама няма

Коментар

Гетоф, ми дай и ти едно ПиАр-интервю! Смятам че Мариян няма да има против.
                      Да дава интервю този, който има нужда от ПиАр, бе Софикс. Аз лично не изпитвам нужда към каквото и да било

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
                        ...ама аз специално от това т.н. интервю нищо ново не чух което преди да ми е било неизвестно...
                        Именно затова казвам, че си е чист ПиАр. Няма нещо, което повечето от нас да не са чували от него в различни постове през годините. Т.е целта на статията не е да информира. Но отново трябва да подчертая, че за разлика от много подобни опити не лъхна на евтин ПиАр и излезе в точния момент. За което - и го мисля сериозно - поднасям още веднъж адмирации на Батя и Мариян.

Коментар

• Поздрави на Батя и успех! Уважавам написаното от него, дори и да съм на друго мнение. Форума само печели от присъствието и мненията на Батя.

Коментар

• Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнение
                            браво, батка

поздрави и пожелания за много успехи
                            ето един от тези, за които питаше в друга тема

Коментар

• Всички тук ли пишете в ИскреННо и ЛичННо че няма псувни в останалите теми.
                              Явннно темата е добра и заслужава внимание. Евала на автора.

Коментар

• Само гърли и нацепени батки. На къде отива светът???
                                Custodite sortem vestram

Коментар

Working...
                                X