Първоначално изпратено от fortiss
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Искрено и лично - Интервю с Батя - един от най-отчетливите форумци
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеТи не си толкоз интересен, драги: защото инвестираш само в около 4 неща - земица, Трейдингът, Атерата (с около 1 акция) и УПФ.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Alonso Разгледай мнениеКак да няма? Ела тука да пием по една ракия и ще ти взема не едно ами две интервюта
аз ще нося ракията, ти направи салата - ОТ ГРАДИНАТА ПРЕД КЪЩАТА
да се вижда и морето !!!!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеТи не си толкоз интересен, драги: защото инвестираш само в около 4 неща - земица, Трейдингът, Атерата (с около 1 акция) и УПФ.
ще я зачертаем и нея скоро
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениеи аз искам интервю да давам
ама нямаАкъл ми дай, пари сам ще си спечеля.
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениеи аз искам интервю да давам
ама нямаМразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеЗа мен всички, които преминаха кризата са успешни инвеститори. Няма значение на кой колко му е голям ( знаете, че говоря за портфейла ) Всички претърпяхме някакви загуби, но оцеляхме и продължаваме битката с пазара. Та такива работиLife won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеЗа мен всички, които преминаха кризата са успешни инвеститори. Няма значение на кой колко му е голям ( знаете, че говоря за портфейла ) Всички претърпяхме някакви загуби, но оцеляхме и продължаваме битката с пазара. Та такива работи
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеГетоф, ми дай и ти едно ПиАр-интервю! Смятам че Мариян няма да има против.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение...ама аз специално от това т.н. интервю нищо ново не чух което преди да ми е било неизвестно...
Коментар
-
Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнениебраво, батка
поздрави и пожелания за много успехи
Коментар
Коментар