If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Искрено и лично - Интервю с Батя - един от най-отчетливите форумци
За мен всички, които преминаха кризата са успешни инвеститори. Няма значение на кой колко му е голям ( знаете, че говоря за портфейла ) Всички претърпяхме някакви загуби, но оцеляхме и продължаваме битката с пазара. Та такива работи
А някой все още не ни е срам да си пишеме с един и същ ник вече ..... не знам от колко години
За мен всички, които преминаха кризата са успешни инвеститори. Няма значение на кой колко му е голям ( знаете, че говоря за портфейла ) Всички претърпяхме някакви загуби, но оцеляхме и продължаваме битката с пазара. Та такива работи
...ама аз специално от това т.н. интервю нищо ново не чух което преди да ми е било неизвестно...
Именно затова казвам, че си е чист ПиАр. Няма нещо, което повечето от нас да не са чували от него в различни постове през годините. Т.е целта на статията не е да информира. Но отново трябва да подчертая, че за разлика от много подобни опити не лъхна на евтин ПиАр и излезе в точния момент. За което - и го мисля сериозно - поднасям още веднъж адмирации на Батя и Мариян.
Коментар