IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Добра ли е играта "Потоци Пари" на Кийосаки?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Благодаря на всички за мненията

Коментар

• Първоначално изпратено от adriano Разгледай мнение
      Играта на Кийосаки можеш да я играеш онлайн и напълно безплатно на сайта му www.richdadworld.com
      Според мен, онлайн варианта е за предпочитане, защото системата си прави проверки и не ти позволява да нарушаваш правилата на играта.
      Благодаря за линка

Коментар

• Хубава е играта. Аз я имам от 5 години. Цената и тогава си беше същата - 180лв. Като се има предвид поскъпналия живот, сега е по-изгодна. Играта е насочваща, учите докато играеш, как се развива финансовия живот на бърз каданс, спрямо личните решения и избори. Всичко в нея се стеснява до търпение, постоянство и счет. баланс. Попълват се счетоводни дневници. Разделена е на два етапа. В първия етап си никой. Работиш за пари. Не ти стигат. Ако прескочиш във втория вече начи си достатъчно добър, и си успял да научиш парите си да работят за теб. Т.е вече си някой. Нещата тука са забавление, имаш достатъчно, но и пак зависи как ще съумееш да ги управляваш.
        Съвет: Ако целта ти на тази игра е да тренираш и учиш себе си, не си струва да я купуваш. Играй си я онлайн, едно време нямаше и си я купих. Ако обаче целта ти е да ограмотиш околните ( семейство, деца и т.н.) играта си струва всяка стотинка.
        Желая ти успех с избора!

Коментар

• Играта е яка, но да не забравяме, че е само игра не много по-различна от монополи...

Иначе дава базова представа на тезата на Кийосаки как да се постигне финансова независимост.
          Мнението не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.

Коментар

• Направена е

за деца. Дава основни представи.
            Има две версии основна и за напреднали.
            Last edited by Моабет да става; 04.03.2015, 10:24. Причина: Печатна грешка
            Ако знаех какво да препоръчам щях да съм по-богат

Коментар

• Играта на Кийосаки можеш да я играеш онлайн и напълно безплатно на сайта му www.richdadworld.com
              Според мен, онлайн варианта е за предпочитане, защото системата си прави проверки и не ти позволява да нарушаваш правилата на играта.

Коментар

• Кий-чо е фалирал всичко което е започвал като бизнес. Печели единствено от бунаци - от книгите и игрите

Коментар

• Марияне, ти ся за 180 кинта ли си?

Кеф цена няма!

Коментар

• Първоначално изпратено от mpy_yordanov Разгледай мнение
                    Здравейте играта "Потоци Пари" на Кийосаки дали става, предвид, че цената й е 180 кинта

Сигурно си струват, но кажете моля, някои и друг аргумент за или против?

Поздрави
                    не ме кефи!
                    Свалих я на торент преди години, безплатно!

Коментар

• Това не го ли играеха в някакви клубове

Коментар

• Добра ли е играта "Потоци Пари" на Кийосаки?

Здравейте играта "Потоци Пари" на Кийосаки дали става, предвид, че цената й е 180 кинта

Сигурно си струват, но кажете моля, някои и друг аргумент за или против?

Поздрави
                      Working...
                      X