Благодаря на всички за мненията
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Добра ли е играта "Потоци Пари" на Кийосаки?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от adriano Разгледай мнениеИграта на Кийосаки можеш да я играеш онлайн и напълно безплатно на сайта му www.richdadworld.com
Според мен, онлайн варианта е за предпочитане, защото системата си прави проверки и не ти позволява да нарушаваш правилата на играта.
Коментар
-
Хубава е играта. Аз я имам от 5 години. Цената и тогава си беше същата - 180лв. Като се има предвид поскъпналия живот, сега е по-изгодна. Играта е насочваща, учите докато играеш, как се развива финансовия живот на бърз каданс, спрямо личните решения и избори. Всичко в нея се стеснява до търпение, постоянство и счет. баланс. Попълват се счетоводни дневници. Разделена е на два етапа. В първия етап си никой. Работиш за пари. Не ти стигат. Ако прескочиш във втория вече начи си достатъчно добър, и си успял да научиш парите си да работят за теб. Т.е вече си някой. Нещата тука са забавление, имаш достатъчно, но и пак зависи как ще съумееш да ги управляваш.
Съвет: Ако целта ти на тази игра е да тренираш и учиш себе си, не си струва да я купуваш. Играй си я онлайн, едно време нямаше и си я купих. Ако обаче целта ти е да ограмотиш околните ( семейство, деца и т.н.) играта си струва всяка стотинка.
Желая ти успех с избора!
Коментар
-
Играта на Кийосаки можеш да я играеш онлайн и напълно безплатно на сайта му www.richdadworld.com
Според мен, онлайн варианта е за предпочитане, защото системата си прави проверки и не ти позволява да нарушаваш правилата на играта.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mpy_yordanov Разгледай мнениеЗдравейте играта "Потоци Пари" на Кийосаки дали става, предвид, че цената й е 180 кинта
Сигурно си струват, но кажете моля, някои и друг аргумент за или против?
Поздрави
Свалих я на торент преди години, безплатно!
Коментар
Коментар