IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Лихвени форуарди

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от NiaAngelova Разгледай мнение
    Здравейте, имам да правя доклад на тема "Лихвени форуърди.Споразумение за бъдещ лихвен процент - характеристики и използуване.Гаранция за лихвен процент и споразумение за бъдещ лихвен спред"

Имам сериозен проблем с намирането на иформация. Дали може да ми съдействате.

Благодаря
    мдаа... със затворени очи - толкова тъпа тема може да бъде дадена само в УНСС.
    зад некадърната тема ясно се изпъква компетентността на преподавателя.
    С думи прости - имаш интернет - там има огромно количество информация - на английски. ако не знаеш английски удряш огромна греда.

отделно - на бг се пише форуърд, не форуАрд. това е споразумение между две страни, което не е подкрепено от трета независима, т.е. не се търгува на борса, където борсата се явява гарант за кредитния риск на каунтър-партито. поради тази причина форуърди не се прайсват и се търгуват само между страни, които си имат ОГРОМНО доверие. такова животно като лихвен форуърд не съм срещал досега, не че не е възможно да има разбира се, но е много екзотично и напрактика няма приложение по света и у нас. защо ли - ми щото има CFD-та и лихвени фючърси и лихвени суапове, които са прозрачни и борсово-търгуеми. та си мисля, че отговорих тук на част от въпроса ти - относно ползуемостта - ми в общи линии нулева. за останалото - има гугъл.
    Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа

Коментар

• Лихвени форуарди

Здравейте, имам да правя доклад на тема "Лихвени форуърди.Споразумение за бъдещ лихвен процент - характеристики и използуване.Гаранция за лихвен процент и споразумение за бъдещ лихвен спред"

Имам сериозен проблем с намирането на иформация. Дали може да ми съдействате.

Благодаря
    Working...
    X