If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Щом си там, ти вече губиш. А обявили или не, девалвацията си се случва, с по някой и друг процент годишно. ориентирай се по БАМките - те не дават /средно претеглено на годишна база/ по-висок процент по депозитите от реалната девалвация.
Искам да Ви попитам и нещо друго. Ако сега имам депозит в Пощенска банка в размер на 5 000 евро и при евентуална девалвация на лева, по какъв начин ще загубя ?
При драстична девалвация на лева, най-малкият проблем ще ви бъде в каква валута ви е депозита, защото цялата ни стабилна банкова система ще се разтрепери!
Имам една позната, която си беше сложила всичките пари в КТБ, но във валутен депозит за по сигурно
Когато разбрах щях да се гръмна! След като е поела лудия риск да има депозит в КТБ от какъв зор си е ограничила доходността с депозит в евро? Никаква рационалност не можах да намеря в това решение!
Според мен ако някой го е страх за борда е по добре да има пари в банка извън България от колкото да си държи парите в българска банка и в евро!
Кофти късмет на познатата.
А какъв е сценария при депозит в евро, но в чужда банка,която има само клон в България? ИНГ,Алфа банк,БНП Париба и други, имам предвид.Би следвало при каквито и да е сътресения да няма проблем, т.к. валутата е евро,а банката не е българско ЮЛ.
При драстична девалвация на лева, най-малкият проблем ще ви бъде в каква валута ви е депозита, защото цялата ни стабилна банкова система ще се разтрепери!
Имам една позната, която си беше сложила всичките пари в КТБ, но във валутен депозит за по сигурно
Когато разбрах щях да се гръмна! След като е поела лудия риск да има депозит в КТБ от какъв зор си е ограничила доходността с депозит в евро? Никаква рационалност не можах да намеря в това решение!
Според мен ако някой го е страх за борда е по добре да има пари в банка извън България от колкото да си държи парите в българска банка и в евро!
Здравейте. Искам да Ви попитам нещо. Имам депозит в Пощенска банка, а валутата на парите ми е левът. Има ли опсност той да девалвира ? По-добре ли е ще е ако обменя целия депозит в евро ?
риск винаги има... към настоящия момент според мен е много нисък... под 5%
ако развалянето на депозита не ти носи сериозни негативи и това ще те направи по-спокоен го направи
Няма такава опасност, как си могъл да си помислиш такава ерес? Нашият лев е супер дупер стабилитетен, защото имаме една от най-стабилитетните банкови системи, и най-стабилитетната финансова система. Бордът е нещо вечно, за да съществува трябва твърдо и уверено да вярваме в него. Ако трябва пак ще ручаме постни пици, но бордът ще пребъде в светлото бъдеще.
П.П. Мнението ми не е преподъка за нищо, да не кажеш после че съм те подвел. Ти сам си решаваш, имаш си глава да мислиш.
+1
И аз не разбирам как може да се обсъждат такива неща.
Имаме най-стабилната банкова система в цяла Европа
Здравейте. Искам да Ви попитам нещо. Имам депозит в Пощенска банка, а валутата на парите ми е левът. Има ли опсност той да девалвира ? По-добре ли е ще е ако обменя целия депозит в евро ?
Моето лично мнение е, че валутата е по-малкия ти проблем
Няма такава опасност, как си могъл да си помислиш такава ерес? Нашият лев е супер дупер стабилитетен, защото имаме една от най-стабилитетните банкови системи, и най-стабилитетната финансова система. Бордът е нещо вечно, за да съществува трябва твърдо и уверено да вярваме в него. Ако трябва пак ще ручаме постни пици, но бордът ще пребъде в светлото бъдеще.
П.П. Мнението ми не е преподъка за нищо, да не кажеш после че съм те подвел. Ти сам си решаваш, имаш си глава да мислиш.
Коментар