IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Девалвация на лева ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Може ли по-ясен и точен отговор ?
    Мерси.

Коментар

• Щом си там, ти вече губиш. А обявили или не, девалвацията си се случва, с по някой и друг процент годишно. ориентирай се по БАМките - те не дават /средно претеглено на годишна база/ по-висок процент по депозитите от реалната девалвация.

Коментар

• Искам да Ви попитам и нещо друго. Ако сега имам депозит в Пощенска банка в размер на 5 000 евро и при евентуална девалвация на лева, по какъв начин ще загубя ?

Коментар

• Първоначално изпратено от MZ/X Разгледай мнение
          При драстична девалвация на лева, най-малкият проблем ще ви бъде в каква валута ви е депозита, защото цялата ни стабилна банкова система ще се разтрепери!

Имам една позната, която си беше сложила всичките пари в КТБ, но във валутен депозит за по сигурно

Когато разбрах щях да се гръмна! След като е поела лудия риск да има депозит в КТБ от какъв зор си е ограничила доходността с депозит в евро? Никаква рационалност не можах да намеря в това решение!

Според мен ако някой го е страх за борда е по добре да има пари в банка извън България от колкото да си държи парите в българска банка и в евро!
          Кофти късмет на познатата.
          А какъв е сценария при депозит в евро, но в чужда банка,която има само клон в България? ИНГ,Алфа банк,БНП Париба и други, имам предвид.Би следвало при каквито и да е сътресения да няма проблем, т.к. валутата е евро,а банката не е българско ЮЛ.

Коментар

• При драстична девалвация на лева, най-малкият проблем ще ви бъде в каква валута ви е депозита, защото цялата ни стабилна банкова система ще се разтрепери!

Имам една позната, която си беше сложила всичките пари в КТБ, но във валутен депозит за по сигурно

Когато разбрах щях да се гръмна! След като е поела лудия риск да има депозит в КТБ от какъв зор си е ограничила доходността с депозит в евро? Никаква рационалност не можах да намеря в това решение!

Според мен ако някой го е страх за борда е по добре да има пари в банка извън България от колкото да си държи парите в българска банка и в евро!

Коментар

• Първоначално изпратено от lozko Разгледай мнение
              Здравейте. Искам да Ви попитам нещо. Имам депозит в Пощенска банка, а валутата на парите ми е левът. Има ли опсност той да девалвира ? По-добре ли е ще е ако обменя целия депозит в евро ?
              риск винаги има... към настоящия момент според мен е много нисък... под 5%

ако развалянето на депозита не ти носи сериозни негативи и това ще те направи по-спокоен го направи
              Keep going ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Чичо Уорън Разгледай мнение
                Моето лично мнение е, че валутата е по-малкия ти проблем
                Ще се съглася с Чичко Уорън
                +1

Коментар

• Девалвация има при всички валути ,къде повече къде по малко

Коментар

• Първоначално изпратено от Karo Разгледай мнение
                    Няма такава опасност, как си могъл да си помислиш такава ерес? Нашият лев е супер дупер стабилитетен, защото имаме една от най-стабилитетните банкови системи, и най-стабилитетната финансова система. Бордът е нещо вечно, за да съществува трябва твърдо и уверено да вярваме в него. Ако трябва пак ще ручаме постни пици, но бордът ще пребъде в светлото бъдеще.

П.П. Мнението ми не е преподъка за нищо, да не кажеш после че съм те подвел. Ти сам си решаваш, имаш си глава да мислиш.
                    +1
                    И аз не разбирам как може да се обсъждат такива неща.
                    Имаме най-стабилната банкова система в цяла Европа

Коментар

Здравейте. Искам да Ви попитам нещо. Имам депозит в Пощенска банка, а валутата на парите ми е левът. Има ли опсност той да девалвира ? По-добре ли е ще е ако обменя целия депозит в евро ?
                      Моето лично мнение е, че валутата е по-малкия ти проблем

Коментар

Няма такава опасност, как си могъл да си помислиш такава ерес? Нашият лев е супер дупер стабилитетен, защото имаме една от най-стабилитетните банкови системи, и най-стабилитетната финансова система. Бордът е нещо вечно, за да съществува трябва твърдо и уверено да вярваме в него. Ако трябва пак ще ручаме постни пици, но бордът ще пребъде в светлото бъдеще.

П.П. Мнението ми не е преподъка за нищо, да не кажеш после че съм те подвел. Ти сам си решаваш, имаш си глава да мислиш.

Коментар

• Девалвация на лева ?

Working...
                        X