IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Инвестиционни съвети

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
    Едно е съвет, друго е твоето виждане за света, бизнеса и всичко наоколо. Ако ти сам нямаш точна преценка - чакай съвети от други, повечето от които също нямат такава преценка. Но дори и най-точният човек на света, няма да ти направи бизнес, няма цял живот да ти казва какво да направиш ти, а и дали то ще е най-доброто за теб?
    Така че, налягай си парцалите, вземи си учебниците от първи клас до последната степен на образованието си и започвай. Само тези книги няма да ти стигнат, но ако си ги пропуснал ще ти е много по-трудно. Това е моят съвет.
    Това какво общо има с темата?

Коментар

• Едно е съвет, друго е твоето виждане за света, бизнеса и всичко наоколо. Ако ти сам нямаш точна преценка - чакай съвети от други, повечето от които също нямат такава преценка. Но дори и най-точният човек на света, няма да ти направи бизнес, няма цял живот да ти казва какво да направиш ти, а и дали то ще е най-доброто за теб?
      Така че, налягай си парцалите, вземи си учебниците от първи клас до последната степен на образованието си и започвай. Само тези книги няма да ти стигнат, но ако си ги пропуснал ще ти е много по-трудно. Това е моят съвет.

Коментар

• За вярването на съвети...съветите са думи. Просто думи. Важното е, кой и какво стои зад тях. Та, това с купуването и държането-ОК, ама тях нали някой трябва да ги е създал тези активи? Наблюденията показват, че /ама наистина/ най-много печели не този, който купува акциите, ами този, който ги продава. Когато акциите се появят на пазара, най-често, Големият Купон е свършил, и идва редът на масовите ахмачета.
        Такива работи, Лорд ефенди..

Коментар

• Първоначално изпратено от Hristiyana Разгледай мнение
          Предпочитам да следвам съветите на един "измамник" който има над десет хиляди последоветели и обожатели
          Ето това е най "добрия" съвет
          Ще го транслерирам:
          Много внимателно си подбирай съветниците!
          Внимавай, кой луд питаш за съвет!
          Най важния съвет - не вярвай на нито един съвет!

Коментар

Предпочитам да следвам съветите на един "измамник" който има над десет хиляди последоветели и обожатели, отколкото романтичните съвети на човек като Емерсън когото не познавам.
            "Много глупавите хора живеят в миналото, по-малко глупавите живеят в бъдещето, а умните улавят свежестта на настоящият момент и го използват максимално" Пастор Петров
            Така, така, пастор с последователи и обожатели които му плащат редовно за да ги направи богати и успешни никак не е измамник.
            Този негов цитат е просто преработена мисъл на западен мотивационен гуру, сега не се сещам дали беше Трейси или Хил.

Ето ти нещо за масите които ти така сляпо следваш:
            "I will tell you how to become rich. Close the doors. Be fearful when others are greedy. Be greedy when others are fearful." - Warren Buffett

ПП: това че не познаваш Емерсон ме учуди. Боже образованието ни е загинало.
            Мнението изразява лична позиция, не е препоръка или съвет.

Коментар

• Първоначално изпратено от dsx500 Разгледай мнение
              Какво общо имат с инвестиции бъртвежите на един измамник-пастор?

Ето ти малко Емерсон, велик ВЕЛИК мислител:
              Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail.

Превеждам защото може би има нужда:
              Не ходи там където има пътека, ходи където няма път и остави следа след себе си.
              Предпочитам да следвам съветите на един "измамник" който има над десет хиляди последоветели и обожатели, отколкото романтичните съвети на човек като Емерсън когото не познавам.
              "Много глупавите хора живеят в миналото, по-малко глупавите живеят в бъдещето, а умните улавят свежестта на настоящият момент и го използват максимално" Пастор Петров

Коментар

"Прави това което е пред носа ти"
                Пастор Светослав Петров - Saveway International Holding GmbH
                Какво общо имат с инвестиции бъртвежите на един измамник-пастор?

Ето ти малко Емерсон, велик ВЕЛИК мислител:
                Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail.

Превеждам защото може би има нужда:
                Не ходи там където има пътека, ходи където няма път и остави следа след себе си.
                Мнението изразява лична позиция, не е препоръка или съвет.

Коментар

• "Прави това което е пред носа ти"
                  Пастор Светослав Петров - Saveway International Holding GmbH

Коментар

• Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнение
                    Според мен тази тема ще превземе Равновесие и други такива.
                    Единственият съвет който бих дал аз е това което правя- купувам лесно и държа, продавам трудно само при пълен БУУМ.
                    Хахаха, нямаш проблеми
                    Една мисъл на Бъфет

"Опитвам се да купувам акции на компании, които са толкова чудесни, че и идиот би могъл да ги управлява. Защото рано или късно все някой такъв ще ги управлява."

Коментар

• "Знай какво държиш и защо го държиш." - Питър Линч

Откакто се занимавам с борсова търговия следвам този съвет

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
                        Ми да си пусна една темичка
                        Ми лозов масив

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
                          Според мен тази тема ще превземе Равновесие и други такива.
                          Единственият съвет който бих дал аз е това което правя- купувам лесно и държа, продавам трудно само при пълен БУУМ.

Коментар

• Инвестиционни съвети

Working...
                          X