Благодаря ви много! Аз все още избирам темата и мога да я променя.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Статистически софтуер-преподавател
Collapse
X
-
Пробвай с http://www.iki.bas.bg/
Предполагам, секция "Макроикономика" е удачен избор.
Там, от по-младите, но с опит и наличен хъс за работа, познавам Гришата Сарийски, можеш да се свържеш с него поне да те насочи към подходящ колега - grigor@iki.bas.bg
Не се връзвай на негативни/иронични коментари - през последните години форумът е доста постен откъм една от добрите си черти в миналото - взаимопомощ (дори и в оскъден вариант). Вероятно кризата си дава отражение
Успех в следването!
Коментар
-
Първоначално изпратено от vatlantik Разгледай мнениеЗдравейте!
Ще пиша нещо като тезис в чужд университет и обмислям темата ми да бъде за влиянието на финансовата криза върху имотния пазар в България. Тепърва започвам да търся материали. Изчетох няколко пейпъра на английски, но за България не намерих почти никакви анализи.
Та имам два въпроса, ако може да ми помогнете: търся си преподавател по иконометрия и статистика, който да работи с някоя от програмите eviews, tsp, stata, r и който да ми помогне със статистическия анализ, ако реша да правя такъв.
И второто е ако сте чели интересни пейпъри,книги по темата, да ми дадете линкове.
Надявам се да не получа много подигравки
Коментар
-
Статистически софтуер-преподавател
Здравейте!
Ще пиша нещо като тезис в чужд университет и обмислям темата ми да бъде за влиянието на финансовата криза върху имотния пазар в България. Тепърва започвам да търся материали. Изчетох няколко пейпъра на английски, но за България не намерих почти никакви анализи.
Та имам два въпроса, ако може да ми помогнете: търся си преподавател по иконометрия и статистика, който да работи с някоя от програмите eviews, tsp, stata, r и който да ми помогне със статистическия анализ, ако реша да правя такъв.
И второто е ако сте чели интересни пейпъри,книги по темата, да ми дадете линкове.
Надявам се да не получа много подигравкиТагове: Отмаркиране на всички
Коментар