IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Статистически софтуер-преподавател

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Благодаря ви много! Аз все още избирам темата и мога да я променя.

Коментар

• Пробвай с http://www.iki.bas.bg/
      Предполагам, секция "Макроикономика" е удачен избор.
      Там, от по-младите, но с опит и наличен хъс за работа, познавам Гришата Сарийски, можеш да се свържеш с него поне да те насочи към подходящ колега - grigor@iki.bas.bg
      Не се връзвай на негативни/иронични коментари - през последните години форумът е доста постен откъм една от добрите си черти в миналото - взаимопомощ (дори и в оскъден вариант). Вероятно кризата си дава отражение
      Успех в следването!

Коментар

• Според мен грешката ти е, че си решил да правиш за България. Не че специално нашата страна е по-зле, но просто за малките страни по начало има по-малко данни. Аз бих препоръчал, ако не е късно да погледнеш в друга посока.
        Custodite sortem vestram

Коментар

• Поне в провинцията в Германия са ни научили да пишем грамотно дори на български, което не важи за теб.

Коментар

• Първоначално изпратено от vatlantik Разгледай мнение
            Здравейте!
            Ще пиша нещо като тезис в чужд университет и обмислям темата ми да бъде за влиянието на финансовата криза върху имотния пазар в България. Тепърва започвам да търся материали. Изчетох няколко пейпъра на английски, но за България не намерих почти никакви анализи.
            Та имам два въпроса, ако може да ми помогнете: търся си преподавател по иконометрия и статистика, който да работи с някоя от програмите eviews, tsp, stata, r и който да ми помогне със статистическия анализ, ако реша да правя такъв.
            И второто е ако сте чели интересни пейпъри,книги по темата, да ми дадете линкове.
            Надявам се да не получа много подигравки
            свържи се очителя ти от провинцията.

Коментар

• Статистически софтуер-преподавател

Здравейте!
              Ще пиша нещо като тезис в чужд университет и обмислям темата ми да бъде за влиянието на финансовата криза върху имотния пазар в България. Тепърва започвам да търся материали. Изчетох няколко пейпъра на английски, но за България не намерих почти никакви анализи.
              Та имам два въпроса, ако може да ми помогнете: търся си преподавател по иконометрия и статистика, който да работи с някоя от програмите eviews, tsp, stata, r и който да ми помогне със статистическия анализ, ако реша да правя такъв.
              И второто е ако сте чели интересни пейпъри,книги по темата, да ми дадете линкове.
              Надявам се да не получа много подигравки
            Working...
            X