IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

От къде да започна

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
    а в неговия фундамент лежи наличието на грамотност
    Сори, дъблокоуважаеми, но половината от запетайките, които си напраскал, са излишни.
    И какво сте се заяли с младежа - той сам се е нарекъл Pros...
    От друга страна (като му видиш мотото) не изглежда Pros...Така де.

И един съвет от дядката - освен с акций, пробвай и с облигаций! Е, иска повече четене и знаене (нямам предвид "знание"), но си струва.

Коментар

• Хора, аз съм върл звяр и тъкмо да захапя момъка за това Й в края...и вие ми взехте думата на Цербер. Затова, ще се въздържа от основната част от арията и само ще напомня, че уважението произлиза първо от самоуважението, а в неговия фундамент лежи наличието на грамотност. Отделно, че става дума за различни клавиши и идея нямам, какво толкова не харесват на старото, добро И.
      Както и да е.
      Иначе, за започването...Prosmarter , де факто, вече е започнал, нали? Значи, по-правилно би било "с какво да продължа?".
      И, може би, е редно да продължи с...овладяването на страстта. В смисъл, на тази, хазартната, да залага. Щото си е чист хазарт, според мен, да заложиш /на комапния или кон-все тая/ и да стискаш палци. А, след това, да започне с изучаването на фундамента, наистина. И, когато придобива нещо, да е заради неговата СТОЙНОСТ, която не може да се срине така бързо и драматично, както цената. За да има , наистина, стабилни и предвидими доходи. Пък, след това, може да ги проиграва, на каквото си ще - табла, покер, тото...

Коментар

• Първоначално изпратено от Prosmarter Разгледай мнение
        Здравейте, имам желание да започна да се занимавам с Търгуване на акций и форекс търговия. Преди време бях вложил 500лв в платформата +500 и закупих акций на фейбук и нещата се развиха доста добре и бях с 100 лв на печалба залагах само на технологични компаний и ги загубих защото бях прекалено предпазлив искам да ви помоля да ме насочите към някакъв тип литература от където да науча нещо повече и да ме насочите към някакъв сайт в който мога да гледам хронологията на фирмата. Също така да ме насочите към най - добрия избор на онлайн платформа за търговия.
        Благодаря.
        Според мен трябва да започнеш като дариш на всеки очастник в форома по 100 лв. После ние ще те вкараме в играта с акцйий.

Коментар

• Започни с демо акаунт първо, пък после каквото решиш.
          От как излезе Вълка от Уолстрийт, депозит сметките в банките рязко намаляха.

Коментар

• Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнение
            И на мен можеш да пишеш на лични, поне ще си сигурен че няма да ти предлагам застраховки.
            А ти отде го знаеш какво търси? Аз ще му предложа това, дето го устройва най-ного.
            Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• И на мен можеш да пишеш на лични, поне ще си сигурен че няма да ти предлагам застраховки.
              Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• Кой е тоя чичо Акций? А Компаний?

Това някакви римски сенатори са ли?

А сега сериозно - каква минимална доходност търсиш и по колко пари искаш да инвестираш годишно? Какво ниво на риск си склонен да поемеш? Само в ценни книжа ли искаш да инвестираш или си навит и на златце, сребърце, елмази и т.н.?

Ако искаш, можеш да ми напишеш и на лични - аз обичам да помагам на хората.
                Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Здравей. Избираш си 14 големи-грамадни компании и инвестираш в тях.
                  Дългосрочен или краткосрочен кръгозор имаш?
                  Аз в момента скалпирам на бинарни опции и нямам време много за акции.
                  Плюс това чакам една корпорация в която съм бизнес партньор да я качат на борсата и да инвестирам в нея.
                  Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

Здравейте, имам желание да започна да се занимавам с Търгуване на акций и форекс търговия. Преди време бях вложил 500лв в платформата +500 и закупих акций на фейбук и нещата се развиха доста добре и бях с 100 лв на печалба залагах само на технологични компаний и ги загубих защото бях прекалено предпазлив искам да ви помоля да ме насочите към някакъв тип литература от където да науча нещо повече и да ме насочите към някакъв сайт в който мога да гледам хронологията на фирмата. Също така да ме насочите към най - добрия избор на онлайн платформа за търговия.
                    Благодаря.
                    Черкезов е твоя човек !!!
                    Само той може да ти обясни дълбочината на инвестирането и печеленето на пари.
                    Only God Can Judge me...

Коментар

• Купуването на акций на технологични компаний няма да доведе до нищо добро, ако човек няма обща култура. По-конкретно - в българския език нито една дума не завършва на й, ако е в множествено число.

По същество - няма единствен източник, от където да четеш. Този сайт е добро начало, но търсене му е майката (Google имам предвид), що се отнася до технически индикатори, намиране на анализи и т.н.

За онлайн платформата - няма най-добра и най-лоша. Има само добри и лоши посредници, макар че това също е относително. Първо прецени къде и какво искаш да търгуваш (форекс, акции на БФБ, акции в чужбина), после разгледай сайтовете на някои инвестиционни посредници и виж какво предлагат. Аз лично ползвам услугите на Карол и техните платформи, но от технологична гледна точка не предлагат най-доброто. Софтуерен инженер съм и се оправям с настройките, но не дай си Боже някой друг да се опита да настрои и използва Карол Уеб Брокер например. Иначе десктоп платформата на Карол за търговия на БФБ е повече от отлична, там нямам никакви оплаквания.

Коментар

Благодаря.
                        Улучил си мястото. Тук в инвестора имаме поне 1 съфорумец с 15 годишен стаж на капиталовите пазари. Консултант Йоданов скоро е изнесъл лекция споделяйки своя опит, според който важната сентенция е че момента бие фундамента. По тази причина с чисто практично значение може да се запознаеш с триъгъкника на Паскал и редицата на Фибоначи. За добрия анализатор платформата не е от голямо значение, макар това да не важи абсолютно на 100% за бфб, където вътрешняри като батката ползват определени платформи и функции за да се набучат ниското при прекъсванията по Вола и да намажат гребена, сиреч за тях фибото и тем подобни глупости не играят научна роля.
                        Не е препоръка... !!!
                        "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• От къде да започна

Благодаря.
                          You can go to work or you can be the Boss
                        Working...
                        X