IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бизнес със спортни стоки

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• тва темата на олигофрените ли е?

Коментар

• Напълно съм съгласен с вашите отговори- не съм мислил да правя много пари от тази дейност, а просто да развъртя едни пари и да ми е като страничен доход. Занимавах се около година с FOREX, но смятам, че психологията ми не отговаря на дисциплината, която изисква този финансов пазар. Имам и други идеи за търговия - дрехи на едро, както и електроника(да поръчвам компютърни части от Китай, да ги сглобявам тук и да ги продавам като готови конфигурации) и затова реших да се обърна към този форум. Иначе идеята на всичко това е да събера пари за магистратура в чужбина (за господина, който ми препоръча да инвестирам в образованието си). Благодаря за съветите и ако има още някой, който може да ми помогне, съм отворен да чуя и други мнения по въпроса.

Коментар

• Имаш единствено далавера, ако намериш някакви ментета и ги пуснеш с едни 10-20% под цените, които са в ибей, което е доста трудно постижимо. Булгар вече се усети, и който пазарува онлайнско, пазарува от ибей , щото тукашните магазини продават с 100% надценка. А който не пазарува онлайнско, се ушива с надценките, но така или иначе нема как да го прилапаш него като клиент

Коментар

• Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнение
          Ама колегата я търси тази сума тук от бизнесмен от форума.
          Прочети пак!
          Only God Can Judge me...

Коментар

• Първоначално изпратено от celeronhater Разгледай мнение
            Здравейте, инвеститори На 19 години съм, втори курс съм в университета и мисля, че докато все още не съм напълно самостоятелен е времето да рискувам с инвестиция в някакъв бизнес. Уча икономическа специалност, а средното ми е техническо (ИТ), но от малък съм фен на спорта и най-вече на футбола. С удоволствие бих се занимавал с бизнес със спортни стоки като предпочитам онлайн магазин/ продавалник. Въпросите ми към Вас са свързани с това, откъде би ми било най-евтино да внасям спортни артикули и има ли смисъл изобщо да ги поръчвам от Китай или като за начало е по-добре да започна със складове в България. Интересно ми е каква сума бихте инвестирали в подобен бизнес като над 5000 лева за начало ще ми е непосилно. Много ще съм благодарен, ако ми препоръчате склад на едро или сайт, с които мога да осъществя контакт и да ми изпратят ценова листа. Бях се ориентирал към китайски wholesale/dropshipping оферти, но се чудя, ако стоката ми се бави всеки път по 15-60 дни как ще мога да осигуря т.нар. 'customer satisfaction'. Благодаря Ви предварително и се извинявам за многото въпроси.
            Поръчвай от Англия, доставяй и продавай http://www.sportsdirect.com/ .

Моят съвет е, да не се захващаш с артикули, които имат номера - дрехи, обувки. Като цяло, не очаквай големи приходи и обороти от тази дейност. Нямаш някакво ключово предимство пред големите магазини или онлайн търговци.

Коментар

• Първоначално изпратено от mussi Разгледай мнение
              Похвално е желанието ти да започнеш собствен бизнес,но все още има доста учебници да прочетеш дотогава.
              Защо? - не ми се влиза в подробности,но явно си фен футбола и он-лайн търговията и си решил спортни стоки да продаваш.
              Ако се поинетересуваш малко ще разбереш,че за да вземеш добра цена за такъв тип стока ,ти трябва да купиш цялата линия на даден модел - всички размери,цветове и всичко друго,което си помислиш.
              Та идеята ми е,че с 5 000лв това няма как да стане.По-добре инвестирай тази сума в образование,обучения и практика.
              Ама колегата я търси тази сума тук от бизнесмен от форума.
              Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• според мен си заслужава, ако ще продаваш неща за не популярни/не много разпространени спортове.
                скоро мисля и декатлон ще пуснат онлайн магазин и ....
                “The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now.”

Коментар

• Първоначално изпратено от celeronhater Разгледай мнение
                  Здравейте, инвеститори На 19 години съм, втори курс съм в университета и мисля, че докато все още не съм напълно самостоятелен е времето да рискувам с инвестиция в някакъв бизнес. Уча икономическа специалност, а средното ми е техническо (ИТ), но от малък съм фен на спорта и най-вече на футбола. С удоволствие бих се занимавал с бизнес със спортни стоки като предпочитам онлайн магазин/ продавалник. Въпросите ми към Вас са свързани с това, откъде би ми било най-евтино да внасям спортни артикули и има ли смисъл изобщо да ги поръчвам от Китай или като за начало е по-добре да започна със складове в България. Интересно ми е каква сума бихте инвестирали в подобен бизнес като над 5000 лева за начало ще ми е непосилно. Много ще съм благодарен, ако ми препоръчате склад на едро или сайт, с които мога да осъществя контакт и да ми изпратят ценова листа. Бях се ориентирал към китайски wholesale/dropshipping оферти, но се чудя, ако стоката ми се бави всеки път по 15-60 дни как ще мога да осигуря т.нар. 'customer satisfaction'. Благодаря Ви предварително и се извинявам за многото въпроси.
                  Похвално е желанието ти да започнеш собствен бизнес,но все още има доста учебници да прочетеш дотогава.
                  Защо? - не ми се влиза в подробности,но явно си фен футбола и он-лайн търговията и си решил спортни стоки да продаваш.
                  Ако се поинетересуваш малко ще разбереш,че за да вземеш добра цена за такъв тип стока ,ти трябва да купиш цялата линия на даден модел - всички размери,цветове и всичко друго,което си помислиш.
                  Та идеята ми е,че с 5 000лв това няма как да стане.По-добре инвестирай тази сума в образование,обучения и практика.
                  Only God Can Judge me...

Коментар

• Бизнес със спортни стоки

Last edited by celeronhater; 18.10.2013, 01:14.
                  Working...
                  X