IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Студентски кредит / разплащателна сметка

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Stella Разгледай мнение
    Ами мислех си , че може да отчетат превода като предварително погасяване , но до колкото чета в договора трябва да стане с предизвестие . Все пак ще отида в понеделник до банката да питам по-подробно и да си спестя бъдещи проблеми
    Голяма каша е в главицата ти май? Дано кредитът не е бил за специалност "баМково дело
    Според мен, трябва да си направиш офшорка с банкови сметки в 6 различни офшорни зони. Само така можеш да бъдеш сигурна, че лошата бамка няма да ти гризне заплатата
    Непременно кажи на шефа да ти плаща в брой

Коментар

Ами мислех си , че може да отчетат превода като предварително погасяване , но до колкото чета в договора трябва да стане с предизвестие . Все пак ще отида в понеделник до банката да питам по-подробно и да си спестя бъдещи проблеми
      Не мисли много...
      Карай с гърдите напред ......

Коментар

• Ами мислех си , че може да отчетат превода като предварително погасяване , но до колкото чета в договора трябва да стане с предизвестие . Все пак ще отида в понеделник до банката да питам по-подробно и да си спестя бъдещи проблеми

Коментар

Здравейте ,
          имам студентски кредит към Райфайзенбанк , на разплащателната ми сметка която се използва за погасяване на кредита ще ми бъдат преведени пари. Въпроса ми е дали ще мога да ги изтегля или автоматично ще бъдат приспаднати за погасяването му . Все още нямам дължими месечни такси , първата ми е чак през 2015.
          Какъв ти е проблема , тогава..?

Коментар

Ами за мен е сериозно , ще ми превеждат заплатата на тази сметка.
            Щом погасяването на кредита започва 2015 г. няма какво да те притеснява ще можеш да си изтеглиш парите.

Коментар

• Най-лесно е да се обадиш на кол центъра.

Коментар

• Ами за мен е сериозно , ще ми превеждат заплатата на тази сметка.

Коментар

Трябва ми спешен отговор за това пуснах темата. Иначе до банката ще ходя в понеделник.
                  Извинявайте, но този форум и постнатите теми се използват за по сериозни неща!

Коментар

• Трябва ми спешен отговор за това пуснах темата. Иначе до банката ще ходя в понеделник.

Коментар

..... Въпроса ми е дали ще мога да ги изтегля или автоматично ще бъдат приспаднати за погасяването му . Все още нямам дължими месечни такси , първата ми е чак през 2015.
                      Колкото по-бързо ти преведат кинтите,толкова по-бързо ги изтегли - без да чакаш до 2015 г. А дотогава почти е сигурно,че Райхфайзен ше е фалирала (както и цялата Еврозона барабар с ЕС ...) и няма да дължиш нищо .......
                      Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Няма да ти приспаднат нищо. Все пак за да получиш по-сигурна информация ще са ми нужни снимка в цял ръст и телефонен номер.

Коментар

• Студентски кредит / разплащателна сметка

Здравейте ,
                          имам студентски кредит към Райфайзенбанк , на разплащателната ми сметка която се използва за погасяване на кредита ще ми бъдат преведени пари. Въпроса ми е дали ще мога да ги изтегля или автоматично ще бъдат приспаднати за погасяването му . Все още нямам дължими месечни такси , първата ми е чак през 2015.
                        Working...
                        X