Първоначално изпратено от Vessela
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Помощ за бизнес план
Collapse
X
-
Бизнес план за привличане на финансиране
Здравей,
Темите, които посочваш, са почти 2/3 от необходимото съдържание на всеки бизнес план. Останалите предполагам са написани от теб. Моето мнение е, че документът трябва да е еднороден, написан в един и същи стил, за да бъде лесночетим.
Нашата компания V Consulting Bulgaria изготвяме професионално всеки бизнес план за привличане на потенциални инвеститори. Даваме насоки за написване на бизнес план, както и препоръки към вече написан такъв.
Изпращаме пердварително структура на основно съдържание, обем, срок на изпълнение и цена. Предлагаме различни видове бизнес план на различни ценови нива. Вижте повече тук: www.vconsulting.eu/bg/business-plan-cena.htmlLast edited by Vessela; 10.12.2021, 21:52.
Коментар
-
Първоначално изпратено от darksidezoo Разгледай мнениеЗдравейте драги съфорумници ,
Имам силното желание да напиша бизнес план с цел финансиране на вече съществуващ бизнес . Имам нужда от помощ с изготвянето на -
Market Analysis
Strategy & Implementation
Managment Summary
Financial Request & Forecast
Financial Plan
Поздрави ,
ЛюбомирПредоставяме списъци на акционери от АД, събираме пакети-акции от малки акционери.
Коментар
-
Помощ за бизнес план
Здравейте драги съфорумници ,
Имам силното желание да напиша бизнес план с цел финансиране на вече съществуващ бизнес . Имам нужда от помощ с изготвянето на -
Market Analysis
Strategy & Implementation
Managment Summary
Financial Request & Forecast
Financial Plan
Поздрави ,
ЛюбомирТагове: Отмаркиране на всички
Коментар