IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Помощ за бизнес план

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Vessela Разгледай мнение
    Здравей,

Темите, които посочваш, са почти 2/3 от необходимото съдържание на всеки бизнес план. Останалите предполагам са написани от теб. Моето мнение е, че документът трябва да е еднороден, написан в един и същи стил, за да бъде лесночетим.

Ние V Consulting Bulgaria изготвяме професионални бизнес планове с цел привличане на инвеститори. Даваме насоки за написване на бизнес план, както и препоръки към вече написан такъв.
    Ако помоля за референции?

Коментар

• Бизнес план за привличане на финансиране

Здравей,

Темите, които посочваш, са почти 2/3 от необходимото съдържание на всеки бизнес план. Останалите предполагам са написани от теб. Моето мнение е, че документът трябва да е еднороден, написан в един и същи стил, за да бъде лесночетим.

Нашата компания V Consulting Bulgaria изготвяме професионално всеки бизнес план за привличане на потенциални инвеститори. Даваме насоки за написване на бизнес план, както и препоръки към вече написан такъв.

Изпращаме пердварително структура на основно съдържание, обем, срок на изпълнение и цена. Предлагаме различни видове бизнес план на различни ценови нива. Вижте повече тук: www.vconsulting.eu/bg/business-plan-cena.html
      Last edited by Vessela; 10.12.2021, 21:52.

Коментар

• Първоначално изпратено от darksidezoo Разгледай мнение
        Здравейте драги съфорумници ,

Имам силното желание да напиша бизнес план с цел финансиране на вече съществуващ бизнес . Имам нужда от помощ с изготвянето на -

Market Analysis

Strategy & Implementation

Managment Summary

Financial Request & Forecast

Financial Plan

Поздрави ,

Любомир
        Ок, пиши ми ще те уредя! Немаш грижи!
        Предоставяме списъци на акционери от АД, събираме пакети-акции от малки акционери.

Коментар

• Помощ за бизнес план

Здравейте драги съфорумници ,

Имам силното желание да напиша бизнес план с цел финансиране на вече съществуващ бизнес . Имам нужда от помощ с изготвянето на -

Market Analysis

Strategy & Implementation

Managment Summary

Financial Request & Forecast

Financial Plan

Поздрави ,

Любомир
        Working...
        X