IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Магистърска програма в чужбина дистанционно

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Приятел е по тази линия. В момента е в "Univeristy of Sheffield", където професорите идват от Англия и Гърция и преподават тук.

Коментар

• Първоначално изпратено от noproblem Разгледай мнение
      Магистратура в България мога да запиша винаги, дори и да не е точно сега. Образование в чужбина ми е мечта отдавна, записах бакалавър в Б-я, най-вече поради финансови причини /не издържам само себе си, а и близки хора/. Все още ми се учи, искам най-вече да разширя и контактите си, обмислям и разширяване на бизнеса, но на по-късен етап. Затова търся и дистанционно обучение, на мен не ми трябва дипломата, а знанията.

И какви по-различни знания по финанси би получил в чужбина?
      За мен в чужбина са ценни магистратури, които нямат аналог тук, примерно "Нумизматика". А с финансите навсякъде е едно, колкото повече знания получаваш толкова повече ти пречат и те обременяват да бъдеш успешен инвеститор. Виж да работиш в някое провинциално клонче на баМка бива.

Коментар

• Магистратура в България мога да запиша винаги, дори и да не е точно сега. Образование в чужбина ми е мечта отдавна, записах бакалавър в Б-я, най-вече поради финансови причини /не издържам само себе си, а и близки хора/. Все още ми се учи, искам най-вече да разширя и контактите си, обмислям и разширяване на бизнеса, но на по-късен етап. Затова търся и дистанционно обучение, на мен не ми трябва дипломата, а знанията.

Коментар

• Първоначално изпратено от noproblem Разгледай мнение
          Здравейте,
          в момента завършвам бакалавърска степен по Финанси. Обмислям да продължа обучението в чужд университет, със същата специалност. В момента работя и имам собствен бизнес, поради последното не мога да замина за full-time програма. Интересувам, се вече от т.н blended format програми, учиш дистанционно през по-голямата част от времето, но в определени интервали /например 3 годишно по 2-3 седмично/присъстваш на ускорени курсове в университета. Намерих няколко опции на водещи европейски университети, но цената на магистратурата е много висока.
          Някой от Вас учил ли е по подобна програма и към университет е било ?

Приемам всякакви съвети
          Мен, ако питаш дистанционното е безсмислено... Запиши една магистратура в УНСС и си гледай бизнеса... Само не ми казвай, че бизнеса ти е SCI...
          Мнението не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.

Коментар

• Магистърска програма в чужбина дистанционно

Здравейте,
            в момента завършвам бакалавърска степен по Финанси. Обмислям да продължа обучението в чужд университет, със същата специалност. В момента работя и имам собствен бизнес, поради последното не мога да замина за full-time програма. Интересувам, се вече от т.н blended format програми, учиш дистанционно през по-голямата част от времето, но в определени интервали /например 3 годишно по 2-3 седмично/присъстваш на ускорени курсове в университета. Намерих няколко опции на водещи европейски университети, но цената на магистратурата е много висока.
            Някой от Вас учил ли е по подобна програма и към университет е било ?

Приемам всякакви съвети
          Working...
          X