май да и въобще тази курсова има ли срок за предаване...
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Помощ за курсова работа
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеЯвно не му е спешно на човека. Появи се и изчезна
Освен тва не казва социалната интеграция на кво ще прайм
На мангалите, на бедните, на младежите, на инвалидите, на безработните, на неинтегрираните социално или реинтеграция на неинтегрираните интегрирани
п.п. аз се мъча един анализ на съдебна практика четири нощи, брех такъв зор на бях виждала обаче съм като един пинчер захапала и се боря докрай (първо да си харесам подходящите решения, после тематично да ги групирам, после резюмета да им направя, next да цитирам този-онзи, да извадя специфичните моменти и изводи и обобщения за състоянието на нормативната уредба и правоприлагането ииии няма да продължавам ) Отивам да пиша!There is no right way. Only your own way!
Коментар
-
Първоначално изпратено от artemida_sofyanska Разгледай мнениеАко не ти е спешно от юридическа гледна точка мога да ти сламки и някакви доклади /на европейски институции и български такива/, от които да ползваш някаква част. Но това ще стане утре, тъй като за днес имам да правя два анализа, а съм още до кривата круша
Освен тва не казва социалната интеграция на кво ще прайм
На мангалите, на бедните, на младежите, на инвалидите, на безработните, на неинтегрираните социално или реинтеграция на неинтегрираните интегрирани
Коментар
-
Първоначално изпратено от raybeez Разгледай мнениеЗдравейте значи темата на курсовата работа ми е
"Възникване на социалната интеграция-причини и следствия"
Много малко неща намерих в интернет и ако някой може да ми помогне ще му бъда благодарен. Ако изобщо можете да ми разтълкувате самото заглавие ,защото не го разбирам .There is no right way. Only your own way!
Коментар
-
Помощ за курсова работа
Здравейте значи темата на курсовата работа ми е
"Възникване на социалната интеграция-причини и следствия"
Много малко неща намерих в интернет и ако някой може да ми помогне ще му бъда благодарен. Ако изобщо можете да ми разтълкувате самото заглавие ,защото не го разбирам .Liverpool was made for me and I was made for Liverpool!Тагове: Отмаркиране на всички
Коментар