Първоначално изпратено от lendi
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Магистърски програми в чужбина
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Martingale Разгледай мнениеКво сте тръгнали да учите особено ако идвате от провинцята. То не може всички да са финансисти. Овчари трябват. Как се търси тук в европа офчо. Там е бизнеса.Мнението изразява лична позиция, не е препоръка или съвет.
Коментар
-
имам приятел в Дания, страшно доволен е. има доста българи там
Първоначално изпратено от Simps Разгледай мнениеДа, лично препоръчвам Скандинавските страни.
Любимата ми техника:
Хладилник Либхер - моята история
Либхер хладилници от Швейцария
Хладилници Либхер - оферта в Emag
Хладилници Либхер на староLast edited by lendi; 14.09.2015, 23:52.
Коментар
-
В Азия и щатите е много скъпо. Пробвай някоя европейска програма, която има партньорство с университети от страните които те интересуват. Малко заобиколно е, но пък доста по-евтино.
Например това:
Applied Economics and Finance
Програмата е двугодишна. Таксата е нула. Ако изкараш първата година с много добър (отличен) успех ти дават възможност през втората да учиш (вкл. и защита на магистърска теза) в Βelk College of Business, UNC Charlotte, USA.
Коментар
-
Първоначално изпратено от lookff Разгледай мнениеКонкретизирай какво точно те интересува - икономика или финанси. Двете сфери са доста различни и в общия случай има различни изисквания към кандидатите. Таксата е само една от пречките (даже не най-голямата).
Коментар
-
Първоначално изпратено от Polski Разгледай мнениеЗдравейте,
В момента търся магистърска програма в чужбина! Специалностите към които съм се насочил са в сферата на икономиката и финансите. Много ми се иска да замина някъде за Китай/Сингапур/ЮСА (колкото се може по-далеч и там да си остана), но за съжаление нямам 50 000 - 100 000 за да я финансирам. Знаете ли някакви варианти за евтини магистърски програми извън Бг и по възможност извън Европа?
Поздрави
Коментар
-
Магистърски програми в чужбина
Здравейте,
В момента търся магистърска програма в чужбина! Специалностите към които съм се насочил са в сферата на икономиката и финансите. Много ми се иска да замина някъде за Китай/Сингапур/ЮСА (колкото се може по-далеч и там да си остана), но за съжаление нямам 50 000 - 100 000 за да я финансирам. Знаете ли някакви варианти за евтини магистърски програми извън Бг и по възможност извън Европа?
ПоздравиТагове: Отмаркиране на всички
Коментар