IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Полезни ли са Форекс семинарите ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Всичко, което е способно да раздвижи мозъчните клетки е полезно. Ако е без пари - още по-добре

Коментар

• Първоначално изпратено от trader13 Разгледай мнение
      Благодаря за съвета. Що се отнася до навлизане в материята от известно време насам чета доста книги за Технически анализ. Това което искам е да получа практически съвети от хора които са запознати доста добре с материята.Също и място където да задам накои интересуващи ме въпроси. Понеже съм от Бургас, а най-скорошния семинар който мога да посетя тук е този на Делтасток. За тях какво ви е мнението ако сте посещавали техен семинар? Ще ми бъде ли полезно да го посетя, а и четох също, че давали бонуси на всеки посетил техен семинар....

...сега остана само да ни кажеш каква е позицията ти там - някъде?
      "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

• Първоначално изпратено от ВУЙЧО Разгледай мнение
        Полезни са с цел навлизане в материята - да , но тези семинари
        нямат никаква полза при прогнозирането на бъдещи движения на финансовите
        пазари с цел извличането на печалба. Просто запознаване с материята-това е

Благодаря за съвета. Що се отнася до навлизане в материята от известно време насам чета доста книги за Технически анализ. Това което искам е да получа практически съвети от хора които са запознати доста добре с материята.Също и място където да задам накои интересуващи ме въпроси. Понеже съм от Бургас, а най-скорошния семинар който мога да посетя тук е този на Делтасток. За тях какво ви е мнението ако сте посещавали техен семинар? Ще ми бъде ли полезно да го посетя, а и четох също, че давали бонуси на всеки посетил техен семинар....

Коментар

• Първоначално изпратено от trader13 Разгледай мнение
          Здравейте,

Искам да се допитам до малко по-експертно мнение за един важен въпрос. От исвестно време се интересувам от Форекс, но знанията ми все още са скромни за да си отворя собствена реална сметка за търговия. Разучих въпроса и разбрах, че много брокери организират обучителни безплатни семинари. Дори открих, че скоро в родния ми град Бургас Делтасток организира подобен семинар. Според вас полезни ли са подобни семинари и заслужава ли си начинаещ трейдър като мен да ги посети?
          Отворен съм към всякакви мнения и съвети ....

Тъй като не съм експерт, нито бих могъл да дам експертно мнение, нито пък бих могъл да се легитимирам като такъв, но - по метода - "на всяко гърне - мерудия", ето какво мога да кажа:

1. Семинарите са полезни за хората, които ги водят, защото /въпреки, че не са платени/ - те предполагат запознаване с определена платформа - разбира се - с платформата на водещите семинара.

2. Опитвам се да си отговоря на въпроса, но все не достигам до отговора - ако може отворилият темата - да ми отговори, значи: АКО един човек се занимава с бизнес - отглеждане на риба в рибарник, то той ежедневно извършва поредица от действия, за да може рибата да расте "на воля"... Въпросът ми е - коя от двете страни би останала по-доволна - човекът, който хранейки рибата, ежедневно хвърля десетки килограми храна във водоема, или рибата - която плува /съвсем безгрижно/ във водата и хапва "безплатно"?

...т.е. - стигнахме до въпроса за питателният, безплатен обяд...

Нямам отговор на въпроса на човек, който с влизането си във форума отваря тема... Щом е отворил тема, то същият може и да чете. Е, какъв е тогава проблемът - с четене на много книги да се подготви в областта, която е избрал? /риторична питанка/

Успехи!
          "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

• Първоначално изпратено от ВУЙЧО Разгледай мнение
            Полезни са с цел навлизане в материята - да , но тези семинари
            +1

Коментар

• Полезни са с цел навлизане в материята - да , но тези семинари
              Мнението ми води до фалит !

Коментар

• Семинарите са организирани именно за начинаещи, също така можеш да погледнес в сайта на БенчМарк - там са качени и уебинари Посещението на всеки един от тях ще помогне, но също така трябва да прочетеш и някоя и друга книжка по темата. Препоръчвам ти да е насочена предимно към техническия анализ. И още нещо - никога никога ама никога не играй с реална сметка, преди да си наясно за какво идва реч (сиреч поне година)
                Успех

Коментар

• Всичко е полезно за Форекса, дори и семинарите те ще ти помогнат до една степен да навлезеш повече в материята, така че отивай!

Коментар

• Полезни ли са Форекс семинарите ?

Здравейте,

Искам да се допитам до малко по-експертно мнение за един важен въпрос. От исвестно време се интересувам от Форекс, но знанията ми все още са скромни за да си отворя собствена реална сметка за търговия. Разучих въпроса и разбрах, че много брокери организират обучителни безплатни семинари. Дори открих, че скоро в родния ми град Бургас Делтасток организира подобен семинар. Според вас полезни ли са подобни семинари и заслужава ли си начинаещ трейдър като мен да ги посети?
                    Отворен съм към всякакви мнения и съвети ....
                  Working...
                  X