Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Още един директен въпрос.
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение+1
или иначе казано, полусинтезирано - колкото повече идиоти с дипломи има на един пазар, толкова повече ТА влияе на същия и обратното.
Затова и на БФБ-ту ТА никога не се е котирал, въпреки знаменитите "АНАЛизи" на Сашко....
Абсолютно вярно.!!!
Всички анализатори чакат двойното дъно и никой не ще да мърда, за да не сгреши......
Защото от безработен брокер, сега само кобосче става.......
Коментар
-
Ето ти сега и отговора на въпроса... записвай...
Няма работи или не работи. Ако една част от хората смятат, че работи, то той наистина оказва ефект върху търговията и може да се използва за печалби. На 100% сигурно е, че не е 100% сигурен, обаче... Ако си мислиш, че ще научиш някоя системка и без никакъв опит ще направиш милиони... а дано, но надали... Но има и хора, които си изкарват хляба с това нещо...Мнението не е препоръка за сделки!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеЕстествено... С едно наум обаче, че колкото повече хора вярват в една глупост толкова повече ти трябва да се съобразяваш с нея. Тоест глупоста на хората е нещо с което ти трябва да се съобразяваш ако си умен.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениеПринципно, съм много анти ...
Но като се отчете факта, КОЛКО НАРОД го гледат, колко електронни системи и секви машини (настроени да работат без човешка намеса) взимат решения(реагират) на база ТА, НЕМА КАК да не виляе на пазара ...
ФАКТ ...
или иначе казано, полусинтезирано - колкото повече идиоти с дипломи има на един пазар, толкова повече ТА влияе на същия и обратното.
Затова и на БФБ-ту ТА никога не се е котирал, въпреки знаменитите "АНАЛизи" на Сашко....Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от urie Разгледай мнениеТехническия анализ nonsense ли е?
Но като се отчете факта, КОЛКО НАРОД го гледат, колко електронни системи и секви машини (настроени да работат без човешка намеса) взимат решения(реагират) на база ТА, НЕМА КАК да не виляе на пазара ...
ФАКТ ...
Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
+++
Требваха ми 10-на години да науча това (и то по трудния начин) , щото си мислех, че всички са умни , или поне глупавите са много малко
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеТоест глупоста на хората е нещо с което ти трябва да се съобразяваш ако си умен.
Коментар
-
Първоначално изпратено от urie Разгледай мнениеТехническия анализ nonsense ли е?Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
Коментар