Първоначално изпратено от ratter
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Препоръчайте платформа
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеблагодаря, ще прегледам демото - сега що не търгуваш?
Иначе не знам да имат демо за нямащи сметка
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеблагодаря, ще прегледам демото - сега що не търгуваш?
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеНе знам. Аз когато търгувах тва си беше
цент на акция
долар контракт опции
2,4 фючърси
Сега мисля че са по-ниски
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеммм малко ми се види! това е комисионната на ИБ ама отделно 25долара за покупка в УСА?
цент на акция
долар контракт опции
2,4 фючърси
Сега мисля че са по-ниски
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеДолар за 100 акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеКакто каза Атила - навън ври и кипи, а тук пак спим!!!
Та се замислих дали пък да почна да купувам на действащи и рационални пазари?
Бихте ли ми препоръчали платформа за търговия на чужди пазари със сравнително поносими комисионни???
Благодаря в аванс.
Коментар
-
Първоначално изпратено от djulianaБлагодаря за съвета , но нямам нужда от него. Съветът е мой към тези , които се интересуват . И аз съм го получила от професионалисти , а не е ли4но моя стратегия , тези хора я ползват от години и аз искам да помогна и на други , за момента не ми се получава , но не губя надежда . Телетрейд са на пазара от 17 години , така 4е не става въпрос от колко време аз я прилагам . Влязох тук да видя да видя дали има и други хитри на4ини за пе4елене , но засега не попадам.
този метод на реклама ,чрез мнението на "доволен" клиент е толкова изтъркан и безплоден, че само арогантни хора като тебе продължават да го практикуват..
Върви и при петко караиванов изкарай още един курс за да добиеш съвсем завършен вид....
не ми казвай ..сама знам ,че съм проста и тъпа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от djulianaкак пък реши 4е съм един месец на демо ??? И ти си много тъпа , не ми пиши като не ти влиза нищо в главата
или вече забрави каква ти е историята с която искаш да си направиш реклама
един съвет:
-следващият път като се хвалиш да знаеш, че освен профита е интересно и с какъв риск си постигнала резултата
и се замисли дали резултата ти за 1 месец е статистически значим или е всяко чудо за 5 минути“The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now.”
Коментар
Коментар