If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
кои кво прави нема зна4ение
важен е pay off-a
az ли4но имам и интерактив и немски брокер
немските са идеални за delta one i reverse convertibles както и exotic payoffs (там американците са гола вода- сега сигурно сте се покаже осте онзi пицар и сте по4не да ми се обиснйава...)
кои кво прави нема зна4ение
важен е pay off-a
az ли4но имам и интерактив и немски брокер
немските са идеални за delta one i reverse convertibles както и exotic payoffs (там американците са гола вода- сега сигурно сте се покаже осте онзi пицар и сте по4не да ми се обиснйава...)
нищо не разбрах Никога не съм търгувал немски опции. Но в щатско никой брокер няма да ти разреши да пишеш голачки без голяма сума в акаунта. Иначе ако имаш базовия актив или дълги опции - няма грижа
м да- затова е хубаво да има алтернативи
все пак става дума за warrants- тоест опции издадени от банката
нищо не разбрах Никога не съм търгувал немски опции. Но в щатско никой брокер няма да ти разреши да пишеш голачки без голяма сума в акаунта. Иначе ако имаш базовия актив или дълги опции - няма грижа
Мда... Итересно а защо искаш да търгуваш опции? Като "retail" ти нямаш голям избор - или купуваш опции или "overwrite"ваш.. Липсва ти най-печелившата статегия - selling short options.
.
тази най-печеливша стратегия и без гащи може да те остави
Но защо да не може да пише опции човеко, може 6 цифрен акаунт да отваря
Имам чувството, че след лекция в УНСС на някой преподавател, който е чел за опции и фючърси но никога не е пробвал дали стават за ядене си се надъхал яко. Успокой топката и кажи какво смяташ ти самият да правиш
и благодаря за отговорите. Основната причина да не задавам въпросите си тук е липсата на време да влизам често и да чета, което би накъсало нещата във времето. Желанието ми е чисто практически да ми покаже някой как търгува, а аз в последствие бих написал начина си на търговия тук с цел да получа различни гледни точки на база опит.
Но така или иначе нямам предложение от никой, така че ще публикувам няколко въпроса като начало:
Каква платформа бихте ми препоръчали за търговия с опции?
Кой посредник бихте ми препоръчали?
Какви са таксите на посредника който бихте препоръчали?
Какви опции препочитате - върху акции, върху, облигации, стоки, валути?
Портфейл - стратегия за управление на портфейла.
Ниво на риск при използваната от вас стратегия.
Предварително благодаря на тези които се отзоват, и все пак ще съм благодарен ако някой ми помогне персонално!
Поздрави
Моя съвет е ако нямаш опит в търговията и спекулациите(по принцип) изобщо да не се занимаваш с опции. Но ако все пак искаш да търгуваш опции УЧИ и ТЪРГУВАЙ. Търси сайтове и книги из нета и чети чети чети чети и пак чети докато научиш всички основни неща перфектно, после на база наученото си разработи поне няколко стратегии, отвори си един малък акаунт и търгувай с малки суми и тествай различни системи докато натрупаш опит и разбереш кое работи и кое не.
Ти какво си мислиш че някой ще тръгне да се занимава с теб и да си губи времето?
Никой не може да свърши ТВОЯТА работа вместо теб.
и благодаря за отговорите. Основната причина да не задавам въпросите си тук е липсата на време да влизам често и да чета, което би накъсало нещата във времето. Желанието ми е чисто практически да ми покаже някой как търгува, а аз в последствие бих написал начина си на търговия тук с цел да получа различни гледни точки на база опит.
Но така или иначе нямам предложение от никой, така че ще публикувам няколко въпроса като начало:
Каква платформа бихте ми препоръчали за търговия с опции?
Кой посредник бихте ми препоръчали?
Какви са таксите на посредника който бихте препоръчали?
Мда... Итересно а защо искаш да търгуваш опции? Като "retail" ти нямаш голям избор - или купуваш опции или "overwrite"ваш.. Липсва ти най-печелившата статегия - selling short options.
Обикновено отговора на този въпрос е че искаш някакава висока възвращаемост.. Съвета ми към теб е да търгуваш акции.Сега има голям избор на double and triple leverage etfs, просто не виждам причина да влизаш в рискована стратегия, където имаш големи ограничения, голям спред и най-вече несигурна ликвдиност.
Какот и да е успех.
Обикновено отговора на този въпрос е че искаш някакава висока възвращаемост.. Съвета ми към теб е да търгуваш акции.Сега има голям избор на double and triple leverage etfs, просто не виждам причина да влизаш в рискована стратегия, където имаш големи ограничения, голям спред и най-вече несигурна ликвдиност.
Какот и да е успех.
м да- и сто да нема short- аиде стига сте писали глупости
Коментар