IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Въпрос за висше училище международен колеж (International University College)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Потресен съм... Нима все още има такива балъци Все едно сме средата на 90-те

Коментар

• БИСЕРИ И ВИЦОВЕ!!! Бързо!!! Че придобива чудовищни размери това

Коментар

• ВУМК или с други думи International University College е един от най-добрите варианти. не го казвам защото съм завършил там бакалавърската програма към Portsmouth или защото в момента следвам там в МБА програмата към Cardiff, а защото имам десетки познати в други университети които споделят техния опит. не казвам че е идеално, но идеално място няма.
        да определено таксата е малко по-висока от повечето университети, но и качеството е завишено многократно.
        също така не смятам за определящ фактор факта че Азер Меликов е завършил същия университет. само да спомена че ако всички се реализират като него на подобна позиция и възнаграждение - ще е чудесно!
        за финал само ще кажа, че ако трябва да се върна и да започна отново, не бих избрал друг университет. има толкова много причини, че е безмислено да ги изброявам.
        пожелавам успех на кандидат-студентите!!!

Коментар

• Леле какъв купон тука
          Но наистина е редно купоня да бъде
          преместен в "бисери и вицове".
          Наивник, дай линк за международната забавачка, моля.

Коментар

• Здравейте! Разбирам притесненията за ВМУК, защото заради уникалната ни държава всичко, което изглежда "с Европейско качество" ни се струва съмнително. Аз лично успях да завърша и бакалавърския курс към Портсмут и този за МВА към Кардиф. По време на курса към Портсмут минахме през всички щуротии на МОН и съмненията за нелегални университети и т.н.В крайна сметка благодарение на ВМУК успях да получа ИСТИНСКА британска диплома към Портсмут и сега МВА към Кардиф. Присъствала съм на проверки от Британския Акредитационен Център по време на част от лекциите - това стига. Мен лично не ме интересува какво признава или не МОН, защото като гледам нивото на студентите от техните одобрени университети май май е по-добре учиш в неодобрен. Повечето от приятелите ми завършват в момента университети в страни от ЕС и не мисля, че образованието ми отстъпва по нещо от това, което са получи ли те. Смея да твърдя това, защото вече имах възможност да докажа това. Освен това имах възможност да уча навън, но предпочетох да остана в България ако мога да получа същото тук. Така или иначе това е избор на всеки от нас, но на 24 години аз вече имам 3 дипломи - 2 бакалавърски - 1 от Портсмут и 1 от България и 1 МВА от Кардиф и ми вършат чудесна работа за работата ми. За тези, които не са наясно могат да проверят какво е МВА.

Коментар

• Първоначално изпратено от hamann Разгледай мнение
              Чудя се къде да си правя магистратурата в момента уча финанси и ще продължа и след това да уча същото. Въпросът ми е някой учил ли е във "Висше международен колеж (International University College) University of portsmouth program" http://www.iuc-edu.eu . Таксата там е значително по голяма от УНСС и ако някой има идея нека да каже с какво този колеж е по добър от УНСС ?
              Я не се занимавай с тоя колеж и тем подобни нароили се в страната ни.Ако наистина държиш на качествено образование заминавай в някой от ЕС .Има начин образованието ти там
              http://www.integral.bg/integraleducg...du_kind_id=416
              да излезе много по евтино от колкото е тук.Друго вчера излезе статия ,че от 11 страни търсят бг студенти за цялостен курс на обучение след което младежите придобиват бакалаварска или магистърска степен.Мин -то на образованието вече е обявило конкурс за стипендии за 20111-2012г които се отпускат по международни спогодби /важи за бакалаварска и магистратуска степен/Кандидатите да получат парична помощ трябва да се явят на интервю в МОНН на 18 и 22 март 2011г.
              Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

• Да не се опитвате да правите реклама на колежа на Меликов. А Дим Дуков къде е завършил

Коментар

• Аз пък смятам да запиша малкия, когато завърши математическата в 7 клас в Средно училище международна забавачка

Коментар

• Поразгледай ,поразпитай и проучи как стоят нещата преди да бързаш с коментари...Ако всеки го правеше преди да пише първото ,което му идва на ума ,нямаше из форумите да се срещат пълни абсурди ..

Коментар

• Цялата тая тема е за бисери и вицове
                      "Only when the dusk starts to fall does the owl of Minerva spread its wings and fly."

Коментар

• hamann , разгледай из сайта www.vumk.eu ,предлагат се много привлекателни магистратури,които биха могли да те заинтересуват

Коментар

• Пълното име на 'въпросното училище' ,както виждам сте го нарекли , е Висше училище международен колеж!
                          Не мога да си обясня как смеете да се изказвате така неподготвени при положение ,че ясно се вижда ,че нямате никаква представа за какво говорите.
                          Аз завърших бакалаварската си степен точно там ,а в момента карам магистърска по програма MBA и съм изключително доволна.
                          При дипломиране се получават две дипломи - едната акредитирана българска и международна диплома от европейски университети-партньори на ВУМК в зависимост от специалността ,която си си избрал.
                          А що се отнася до акредитацията в МОН , Висшето училище я има ,просто е под друго име - Международен колеж Албена ,което в прочем е старото име ,което е останлото такова поради сложната процедура по смяната му.http://www.mon.bg/left_menu/register.../registar.html - вижте сами и се уверете !
                          И другия път не говорете неща,които са абсолютна глупост и обиждат както възпитаниците ,така и преподавателите и всички ,които работят там .

Коментар

• Първоначално изпратено от EquityPrivate Разгледай мнение
                            Хаха, това училище го е завършил Азер Меликов - http://www.iuc-edu.eu/programs/MBA.html
                            The plot thickens.
                            The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

• Хаха, това училище го е завършил Азер Меликов - http://www.iuc-edu.eu/programs/MBA.html

Коментар

• Първоначално изпратено от hamann Разгледай мнение
                                Чудя се къде да си правя магистратурата в момента уча финанси и ще продължа и след това да уча същото. Въпросът ми е някой учил ли е във "Висше международен колеж (International University College) University of portsmouth program" http://www.iuc-edu.eu . Таксата там е значително по голяма от УНСС и ако някой има идея нека да каже с какво този колеж е по добър от УНСС ?
                                Здравей,
                                Първо, съжалявам за забележката, но магистратурата не се "прави" .
                                Второ, въпросното "училище", "колеж" или каквото е там е много съмнително. И не е акредитирано в България, справка: http://www.mon.bg/left_menu/register.../registar.html

Коментар

Working...
                                X