IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Моля за съвет, как да вложа 400 000 евро?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• kупи снегорини и играй на търговете за зимно почистване на пътишата....печелят се пари
    в Швеция ДДС-то е 20% + и учебниците са безплатни диференциална геометрия комплексен анализ

Коментар

• Мога да предположа, какво ще си помислят тези, които не ме познават, но, при положение, че парите се вложат в проект като моите в подписа - а те се разработват от повече от година време - пълното възвръщане се очаква до две години.
      Е, както си знаете, де. Наливайте там, където е опоскано, и после си скубете брадите "-Ама какво стана?!?"

Коментар

• Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
        Понякога е скука, ама като няма друго. Работа като всяка друга. Пък и винаги може да станеш и да се разтъпчеш
        Тъй ще речеш, Jay-ka. Трампа "времеза пари". И минава...понякога.
        - Виж, за разтъпкването, си прав. ЧНГ!

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
          В никаква форма на стационарна енергия не е удачво да се рискува , само Китай ще се спаси да не го удари сериозно тази криза и ще започне производство на машини за добив на стационарна енергия на база електростатичен дисбаланс..а може ли всеки да си купи мълния и да използва тази енергия е ясно какво ще стане с цените на карбоновите горива.
          Трейди, кога те облъчиха и тебе ?

Коментар

• isuxandu

В никаква форма на стационарна енергия не е удачво да се рискува , само Китай ще се спаси да не го удари сериозно тази криза и ще започне производство на машини за добив на стационарна енергия на база електростатичен дисбаланс..а може ли всеки да си купи мълния и да използва тази енергия е ясно какво ще стане с цените на карбоновите горива.
            D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
              Т'ва, с покупко-продажбата на валута, когато, един облъчен от монитора, пивтуни кафе след кафе и се блещи пред екрана с дни, да улови Момента...абе, не ви ли стана скучно? ..
              Понякога е скука, ама като няма друго. Работа като всяка друга. Пък и винаги може да станеш и да се разтъпчеш
              http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Т'ва, с покупко-продажбата на валута, когато, един облъчен от монитора, пивтуни кафе след кафе и се блещи пред екрана с дни, да улови Момента...абе, не ви ли стана скучно? И тъпо, и безнадеждно безсмислено? Абе, вие като овцете-само щото едната минала оттам, дай и следващата, да не скучае първата...
                С какво сме по-висши от дребния рогат добитък при това положение, пита се?

Коментар

• Първоначално изпратено от isuxandu Разгледай мнение
                  Добър ден,
                  По темата, от форекс не разбирам(уви), в акции момента за инвестиция поне за мен отмина още в началото на миналата година, може би в Русия има потенциал за смислена капиталова печалба.
                  Преди около седмица гледах подобна тема, но сумата тогава беше 200 хил. евро.Та тогава и сега пак препоръчвам да се инвестира в цех(фабрика) за пелети.Производствена цена на тон ~200 лева, ако суровината е дървесни отпадъци, продажна цена на едро ~300лв, на дребно в София цените започват от 360лв. и поръчването става с предварително записване.Справките са елементарни и могат да се направят лесно
                  Цех с капацитет ~400кг/ч от А до Я излиза около 50000 евро.

При интерес пишете на лични или http://www.carboni.bg сайт-а още се разработва, та ако имате проблеми сори.

ПС до модераторите:чел съм правилата преди век, ако линк-а го възприемете като реклама, моля да го премахнете.
                  дай ги на някой да ги управлява на форекса
                  молим?айде нема нужда

Коментар

• наскоро четох какво отговори Тръмп на въпрос ако човек разполага с 1 млн $ какво да направи с тях и отговорът бе да ги изяде и изпие тези пари в сегашните времена с 1 дума да си прекара добре
                    молим?айде нема нужда

Коментар

• Добър ден,
                      По темата, от форекс не разбирам(уви), в акции момента за инвестиция поне за мен отмина още в началото на миналата година, може би в Русия има потенциал за смислена капиталова печалба.
                      Преди около седмица гледах подобна тема, но сумата тогава беше 200 хил. евро.Та тогава и сега пак препоръчвам да се инвестира в цех(фабрика) за пелети.Производствена цена на тон ~200 лева, ако суровината е дървесни отпадъци, продажна цена на едро ~300лв, на дребно в София цените започват от 360лв. и поръчването става с предварително записване.Справките са елементарни и могат да се направят лесно
                      Цех с капацитет ~400кг/ч от А до Я излиза около 50000 евро.

При интерес пишете на лични или http://www.carboni.bg сайт-а още се разработва, та ако имате проблеми сори.

ПС до модераторите:чел съм правилата преди век, ако линк-а го възприемете като реклама, моля да го премахнете.
                      Last edited by isuxandu; 10.01.2012, 10:32.

Коментар

• Автотрейдинг с ZuluTrade

Това, което аз предлагам като много добър вариант, инвестирай в форекс..използвай някои от регламентираните и регурирани системи като ZuluTrade и така може да ги удвоиш или утроиш...взависимост от колко открито търгуваш. Вържи се към някой сериозен брокер и ще спечелиш. Готиното на тези системи, е че не си длъжен да си финансов експерт, за да търгуваш, нито да си 24-часа закачен пред пс-то.

Коментар

• Давайте ги на мен парите! Предлагам яка възвръщаемост, гаранция Франция. Ще ги изпънем на форекса и ще гиудвоим за 2 месеца Моля само сериозни предложения за суми над 50 милиона евра! С дреболии не се занимавам.
                          Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                            Гледам, че някой има проблем къде да вложи 400 хиляди евро. Че т'ва проблем ли е? Аз имам 40 милиона евро и не знам кво да ги правя...
                            - Да бе, да !

Коментар

• тука http://www.google.com/finance?q=NASDAQ%3ATSLA

Tesla Motors, Inc. designs, develops, manufactures and sells electric vehicles
                              в Швеция ДДС-то е 20% + и учебниците са безплатни диференциална геометрия комплексен анализ

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                                Гледам, че някой има проблем къде да вложи 400 хиляди евро. Че т'ва проблем ли е? Аз имам 40 милиона евро и не знам кво да ги правя...

,,Една мутра и една пенсионерка стоят на една пейка. бабата:- Боже, дано пенсийката да ми стигне да свържа двата края до другия месец. мутрата:- Боже, дано камиона с наркотиците да мине през митницата. бабата:- Боже, дано да имам пари за лекарствата. мутрата:- Слушай к'во бабо, на ти 1000 лева и недей да занимаваш господ с глупости. "
                                Фибо-мибо-грънци....

Коментар

Working...
                                X