kупи снегорини и играй на търговете за зимно почистване на пътишата....печелят се пари
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Моля за съвет, как да вложа 400 000 евро?
Collapse
X
-
Мога да предположа, какво ще си помислят тези, които не ме познават, но, при положение, че парите се вложат в проект като моите в подписа - а те се разработват от повече от година време - пълното възвръщане се очаква до две години.
Е, както си знаете, де. Наливайте там, където е опоскано, и после си скубете брадите "-Ама какво стана?!?"
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнениеПонякога е скука, ама като няма друго. Работа като всяка друга. Пък и винаги може да станеш и да се разтъпчеш
- Виж, за разтъпкването, си прав. ЧНГ!
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеВ никаква форма на стационарна енергия не е удачво да се рискува , само Китай ще се спаси да не го удари сериозно тази криза и ще започне производство на машини за добив на стационарна енергия на база електростатичен дисбаланс..а може ли всеки да си купи мълния и да използва тази енергия е ясно какво ще стане с цените на карбоновите горива.
Коментар
-
isuxandu
В никаква форма на стационарна енергия не е удачво да се рискува , само Китай ще се спаси да не го удари сериозно тази криза и ще започне производство на машини за добив на стационарна енергия на база електростатичен дисбаланс..а може ли всеки да си купи мълния и да използва тази енергия е ясно какво ще стане с цените на карбоновите горива.D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнениеТ'ва, с покупко-продажбата на валута, когато, един облъчен от монитора, пивтуни кафе след кафе и се блещи пред екрана с дни, да улови Момента...абе, не ви ли стана скучно? ..http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
Коментар
-
Т'ва, с покупко-продажбата на валута, когато, един облъчен от монитора, пивтуни кафе след кафе и се блещи пред екрана с дни, да улови Момента...абе, не ви ли стана скучно? И тъпо, и безнадеждно безсмислено? Абе, вие като овцете-само щото едната минала оттам, дай и следващата, да не скучае първата...
С какво сме по-висши от дребния рогат добитък при това положение, пита се?
Коментар
-
Първоначално изпратено от isuxandu Разгледай мнениеДобър ден,
По темата, от форекс не разбирам(уви), в акции момента за инвестиция поне за мен отмина още в началото на миналата година, може би в Русия има потенциал за смислена капиталова печалба.
Преди около седмица гледах подобна тема, но сумата тогава беше 200 хил. евро.Та тогава и сега пак препоръчвам да се инвестира в цех(фабрика) за пелети.Производствена цена на тон ~200 лева, ако суровината е дървесни отпадъци, продажна цена на едро ~300лв, на дребно в София цените започват от 360лв. и поръчването става с предварително записване.Справките са елементарни и могат да се направят лесно
Цех с капацитет ~400кг/ч от А до Я излиза около 50000 евро.
При интерес пишете на лични или http://www.carboni.bg сайт-а още се разработва, та ако имате проблеми сори.
ПС до модераторите:чел съм правилата преди век, ако линк-а го възприемете като реклама, моля да го премахнете.молим?айде нема нужда
Коментар
-
Добър ден,
По темата, от форекс не разбирам(уви), в акции момента за инвестиция поне за мен отмина още в началото на миналата година, може би в Русия има потенциал за смислена капиталова печалба.
Преди около седмица гледах подобна тема, но сумата тогава беше 200 хил. евро.Та тогава и сега пак препоръчвам да се инвестира в цех(фабрика) за пелети.Производствена цена на тон ~200 лева, ако суровината е дървесни отпадъци, продажна цена на едро ~300лв, на дребно в София цените започват от 360лв. и поръчването става с предварително записване.Справките са елементарни и могат да се направят лесно
Цех с капацитет ~400кг/ч от А до Я излиза около 50000 евро.
При интерес пишете на лични или http://www.carboni.bg сайт-а още се разработва, та ако имате проблеми сори.
ПС до модераторите:чел съм правилата преди век, ако линк-а го възприемете като реклама, моля да го премахнете.Last edited by isuxandu; 10.01.2012, 10:32.
Коментар
-
Автотрейдинг с ZuluTrade
Това, което аз предлагам като много добър вариант, инвестирай в форекс..използвай някои от регламентираните и регурирани системи като ZuluTrade и така може да ги удвоиш или утроиш...взависимост от колко открито търгуваш. Вържи се към някой сериозен брокер и ще спечелиш. Готиното на тези системи, е че не си длъжен да си финансов експерт, за да търгуваш, нито да си 24-часа закачен пред пс-то.
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеГледам, че някой има проблем къде да вложи 400 хиляди евро. Че т'ва проблем ли е? Аз имам 40 милиона евро и не знам кво да ги правя...
Коментар
-
тука http://www.google.com/finance?q=NASDAQ%3ATSLA
Tesla Motors, Inc. designs, develops, manufactures and sells electric vehiclesв Швеция ДДС-то е 20% + и учебниците са безплатни диференциална геометрия комплексен анализ
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеГледам, че някой има проблем къде да вложи 400 хиляди евро. Че т'ва проблем ли е? Аз имам 40 милиона евро и не знам кво да ги правя...
,,Една мутра и една пенсионерка стоят на една пейка. бабата:- Боже, дано пенсийката да ми стигне да свържа двата края до другия месец. мутрата:- Боже, дано камиона с наркотиците да мине през митницата. бабата:- Боже, дано да имам пари за лекарствата. мутрата:- Слушай к'во бабо, на ти 1000 лева и недей да занимаваш господ с глупости. "Фибо-мибо-грънци....
Коментар
Коментар