Първоначално изпратено от newkid
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Моля за съвет, как да вложа 400 000 евро?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от newkid Разгледай мнениеСигурно е някаква мания от време на време някой да пита какво да прави с толкова и толкова пари.Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от йосиф Разгледай мнениеединствено в област от която разбираш и ако има потенциал за такава сума да бъде инвестиранапрез по-голямата част от времето съм добър
Коментар
-
Първоначално изпратено от potten Разгледай мнениеВремеви хоризонт на инвестицията?
Ако не бързаш и имаш сумата на разположение за 5-6г. например идея е да купиш новопостроена кооперация с цел продажба на крайни купувачи след 2-3г. при възстановяване на пазара.
Там много западногерманци със скромни възможности купиха кооперации и ги санирахапрез по-голямата част от времето съм добър
Коментар
-
Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнениеДиверсифицирай, половината на опитен трейдър играч, другата половина в по-сигурен бизнес, като производство на храни и напитки.
Коментар
-
Първоначално изпратено от deg Разгледай мнениепиша тук с конкретен въпрос. Не съм оперирал с подобни суми и нямам представа какво мога да направя с тях. Ще съм благодарен, ако получа съвет от тази професионална общност. Благодаря предварително.
Коментар
-
Първоначално изпратено от deg Разгледай мнениепиша тук с конкретен въпрос. Не съм оперирал с подобни суми и нямам представа какво мога да направя с тях. Ще съм благодарен, ако получа съвет от тази професионална общност. Благодаря предварително.
Ако не бързаш и имаш сумата на разположение за 5-6г. например идея е да купиш новопостроена кооперация с цел продажба на крайни купувачи след 2-3г. при възстановяване на пазара.
Коментар
-
Моля за съвет, как да вложа 400 000 евро?
пиша тук с конкретен въпрос. Не съм оперирал с подобни суми и нямам представа какво мога да направя с тях. Ще съм благодарен, ако получа съвет от тази професионална общност. Благодаря предварително.през по-голямата част от времето съм добърТагове: Отмаркиране на всички
Коментар