IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Нужен ми е много важен съвет!!!

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Французите доказаха, че шампанското удължава живота...
    Ако Кейнс бе пил повече шампанско, щеше да има време да си поправи теорията...

Коментар

• Re: Нужен ми е много важен съвет!!!

Първоначално изпратено от Forex Master
      Първоначално изпратено от youth
      Ще съм мноого благодарен на всеки човек с опит, който ми даде съвет как да планирам курсовете
      Планирай ги така, че нито една жена която срещнеш да не остава без внимание!

Все пак да не забравяме, какво е казал един от титаните на съвременната икономическа теория Джон Мейнърд Кейнс на смъртния си одър - "Съжалявам, че не пих повече шампанско..."
      Страхотен постинг!!!

Коментар

• Re: Нужен ми е много важен съвет!!!

Първоначално изпратено от youth
        Ще съм мноого благодарен на всеки човек с опит, който ми даде съвет как да планирам курсовете
        Планирай ги така, че нито една жена която срещнеш да не остава без внимание!

Все пак да не забравяме, какво е казал един от титаните на съвременната икономическа теория Джон Мейнърд Кейнс на смъртния си одър - "Съжалявам, че не пих повече шампанско..."
        Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Нужен ми е много важен съвет!!!

Добър вечер.

На 23 години съм и ми предстой да запиша есента 3ти курс финанси. Имам колебания относно записването на курсовете и върху кои от тях да наблегна, тъй като се прецаках, че записах български BA, та поне да черпя максимума от него и с успех над 5, малко стаж, добри курсове и CFA first level да се мушна някак си в топ 50 на университеттите в EU за добър магистър...

Да поясня, че не съм много наясно какво всъщност бих искал да работя с финанси, но всичко ми е много интересно така или иначе от борси, през счетоводство и статискика до макроикономиката, мисълта ми е да направя възможно най -рационален избор на курсовете, който да не ме ограничи в по - нататъчно развитие, щото и без това шит БГ образование, остава и курсовете да не ги доизбера правилно...

По същество. Минал съм цялата основа:
          Въведение във финансите, микро-макро, основи на счетоводството, статистика и т.н.
          5ти семестър:
          1. Международни финанси - проф. Светослав Масларов

2. Финансово счетоводство 1ва част.

3. Финанси на предприятието 1ва част.

4.Количествени методи - проф. Радослав цончев

5. Публични финанси

6. Социално осигуряване - това мисля да не го запиша

7. Бизнес етика - и това

8. Теория на парите и кредита.

Количествените методи са задържение...освен това мисля да запиша до края на 4ти курс де що има счетоводство...Финанси на предприятието - нищо не ми говори, ще трябва да разгледам конспекта на курса, в общи линии социалното осигуряване и бизнес етиката ми звучат най - ала бала...

6ти семестър...

1.Банки и банково обслужване - води се от един от мениджърите на Инвест банк
          д-р Ренета Димитрова - мисля да го запиша, за да имам поглед върху работата в банка - все пак не се знае къде ще ме отвее вятъра.

2. Финансово счетовство 2ра част - задължително

3. Финанси на предприятието 2ра част.

4. Капиталови пазари - проф. Радослав Цончев - за мене е БОГ ) така че се записва..

5. Основи на застраховането - записвам го, също няма да е лошо да имам поглед..

6. Финансов одит

7. Управленско счетоводство

8. Бизнес право 3та част.

Тук ми е голямото колебание. На първите две части бизнес право съм перфектен и мисля тази част да я пренебрегна... и се колебая между финансов одит и управленско счетоводство, все пак ако кажете, че и двете ще са ми от полза и има какво да науча, ще платя още 200 кинта и ги записвам и двете , иначе имам право само на 1 )

4ти курс не ми е спешен избора, а и май доста ще ви отегча...

Ще съм мноого благодарен на всеки човек с опит, който ми даде съвет как да планирам курсовете в зависимост от това кое е практично и търсено като знания в момента.
        Working...
        X