Първоначално изпратено от tzvete
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Нужен ми е много важен съвет!!!
Collapse
X
-
Re: Нужен ми е много важен съвет!!!
Първоначално изпратено от youthДобър вечер.
8. Бизнес право 3та част.
Тук ми е голямото колебание. На първите две части бизнес право съм перфектен и мисля тази част да я пренебрегна...).
Коментар
-
Първоначално изпратено от youth... въобще не ми се навлиза в някви такива дебри... повече ще ми е кеф да съм баш в екшъна във финансовия отдел на някоя банка или в инвестиционен посредник...
Фазите на осъзнаването са следните:
- от сън спомени няма
- от спомени сън няма
- http://www.vbox7.com/play:71cc1390Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от youthПървоначално изпратено от MinavastПървоначално изпратено от youthDB
мноого благодаря, жив да си - мадами и пари дет се вика))
А Публичните финанси - това е сигурно бюджет - за мен е безсмислено няма да работя по държавни учреждения...
И тоерия на парите и кредита, малко ме съмнява...
Чудя се и дали да не запиша 2 години за една и направо да ги глътна тия предмети и да се захващам сериозно със CFA, че ме сърбят ръцете и мозъка))
какво е бъдещето на бизнеса.Отговорил- "До края на века наркотиците,проституцията,хазарта
и контрабандата сте се поемат от държавите.Там са парите"
Отдел "Данъчни приходи от ласки" към министерството блазни ли те?;-)))
едно приятелче започна в Агенция Митници за 400лв - е по добре да се самоубие за толкова пари по-добре шофьор да стана ..
Коментар
-
Първоначално изпратено от MinavastПървоначално изпратено от youthDB
А Публичните финанси - това е сигурно бюджет - за мен е безсмислено няма да работя по държавни учреждения...
Чудя се и дали да не запиша 2 години за една и направо да ги глътна тия предмети и да се захващам сериозно със CFA, че ме сърбят ръцете и мозъка))
какво е бъдещето на бизнеса.Отговорил- "До края на века наркотиците,проституцията,хазарта
едно приятелче започна в Агенция Митници за 400лв - е по добре да се самоубие за толкова пари по-добре шофьор да стана ..
Коментар
-
Първоначално изпратено от youthDB
Коментар
-
Първоначално изпратено от youthАбе шампанско пия, предимно абсент де, но може да поспориме кой е живял по-добре Хемингуей или КейнсАбсента е бил любим на писателя...
жените също не бягат, но по същество...
Хемингуей е наблягал на коктейлите с ромтова мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex MasterПървоначално изпратено от DBОстаналото едва ли ще ти остане в главата освен като спомен)
)
Коментар
-
публичните финанси са глупости т.е. това което се преподава там са глупости)
CFA-1 не е особено трудно(нищо че pass rate му е нисък, все пак не е толкова трудно за минаване и може да си го запишеш дори и да си студент) по принцип не се учи цяла година, а 1-2 месеца преди изпита - интензивно и си готов. Не му се плаши много много, но не го и подценявай.
Коментар
-
Първоначално изпратено от DBОстаналото едва ли ще ти остане в главата освен като спомен)
Ако трябва да го преведа, най-важното е научиш как се учи!!! Защото нещата се променят и ще се променят все по-бързо. Та затова човек цял живот се учи!!!Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от youthАбе шампанско пия, предимно абсент де, но може да поспориме кой е живял по-добре Хемингуей или Кейнс
Първоначално изпратено от AmsterdammСтрахотен постинг!!!Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
DB
Коментар
-
Първоначално изпратено от youthКажете основно за счетоводството дали да натискам много, получих съвети от хора със стаж 1-2 години и ме посъветваха да заложа поне на 2-3 курса счетоводни...)
Коментар
-
по принцип управленското счетоводство е доста полезна дисциплина и би ти била полезна, ако за напред смяташ да се занимаваш с някакъв вид собствен бизнес където ще ти е нужно да пресмяташ себестойност, полезна е и за управление на разходите в едно предприятие, Като цяло дисциплина която задължително трябва да си запознат ако смяташ да заемаш някакъв вид управленска длъжност било то за себе си или за някой друг.
финансовият одит също е доста полезна и дава много добри знания, които могат да са ти полезни при боравенето с финансови отчети или евентуално ако си се насочил към одиторската професия(където ако случайно се насочиш няма смисъл да ходиш да учиш в чужбина след бакалавърството)
аз лично, ако трябва да избера бих избрал една от двете() и бих се интересувал по кой учебник се проподава другата и бих го прегледал, вместо да давам 200 за да ходя на упр. и лекции, където няма да ми кажат нещо повече от учебника(в българският случай на учебно заведение имам предвид)
Коментар
-
Абе шампанско пия, предимно абсент де, но може да поспориме кой е живял по-добре Хемингуей или КейнсАбсента е бил любим на писателя...
жените също не бягат, но по същество...
Кажете основно за счетоводството дали да натискам много, получих съвети от хора със стаж 1-2 години и ме посъветваха да заложа поне на 2-3 курса счетоводни...
Коментар
Коментар