IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Пирамиди, фараони и балъци за милиони

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от agronoma1 Разгледай мнение
    Гн равновесие .
    това предлагам аз: паствам го повторно

JV фонд за 100% финансиране(до фаза feasibility study) на стартиращ-проект геоложко-проучване метали (Cu/Ag) in Ghanzi - Kalahari copper belt in North West Botswana - covering approximately 1800 km2

BACKGROUND
    Morupule South Coal Project-2010 Botswana,covering approximately 246 km2
    • 2.45 Billion tons JORC Gross in situ coal resource tonnage
    • 1.2 Billion tons openpit, with indicative insitu coal to overburden ratios ranging 1.5-2.7
    • 283Mt measured and indicated JORC coal resource (expected to be doubled with the results of the latest core diamond drilling).
    • Export quality thermal coal(middling’s for domestic power generation)

Тоест дискутирам не два а един проект а именно:
    стартиращ-проект геоложко-проучване метали (Cu/Ag) in Ghanzi - Kalahari copper belt in North West Botswana - covering approximately 1800 km2
    същият не е по никакъв начин собственност на фирмата за която споменавате
    същият е собственост на hana mining
    http://www.marketwired.com/press-rel...mg-1744520.htm
    първият който твърдите че е ваш е собственост на hodge
    http://hodgesresources.com.au/projec...-coal-project/

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
      Проектите сте ги назовали вие - аз само проверих които са настоящите собственици
      Гн равновесие .
      това предлагам аз: паствам го повторно

JV фонд за 100% финансиране(до фаза feasibility study) на стартиращ-проект геоложко-проучване метали (Cu/Ag) in Ghanzi - Kalahari copper belt in North West Botswana - covering approximately 1800 km2

BACKGROUND
      Morupule South Coal Project-2010 Botswana,covering approximately 246 km2
      • 2.45 Billion tons JORC Gross in situ coal resource tonnage
      • 1.2 Billion tons openpit, with indicative insitu coal to overburden ratios ranging 1.5-2.7
      • 283Mt measured and indicated JORC coal resource (expected to be doubled with the results of the latest core diamond drilling).
      • Export quality thermal coal(middling’s for domestic power generation)

Тоест дискутирам не два а един проект а именно:
      стартиращ-проект геоложко-проучване метали (Cu/Ag) in Ghanzi - Kalahari copper belt in North West Botswana - covering approximately 1800 km2
      същият не е по никакъв начин собственност на фирмата за която споменавате

Коментар

И за кои техен проект става дума? назовете моля проекта?
        Проектите сте ги назовали вие - аз само проверих които са настоящите собственици

Коментар

не че смятам - то си е тяхна собственост. Мисля че цялата тази тайнственост, която прокарвате е безсмислена. Това са публични проекти, с публична информация по тях. ще ми коства 20 минути да пратя мейл на компанията спечелила концесията да ги питам знае ли тя че някой набира пари от тяхно име в България
          И за кои техен проект става дума? назовете моля проекта?

Коментар

Аз знам, но моля да разясните кои от двата проекта смятате че е тяхна собственност?
            не че смятам - то си е тяхна собственост. Мисля че цялата тази тайнственост, която прокарвате е безсмислена. Това са публични проекти, с публична информация по тях. ще ми коства 20 минути да пратя мейл на компанията спечелила концесията да ги питам знае ли тя че някой набира пари от тяхно име в България

Коментар

Би трябвало да знаеш - нали е ваш проект
              Аз знам, но моля да разясните кои от двата проекта смятате че е тяхна собственност?

Коментар

Кой проект е на австралийците?
                Би трябвало да знаеш - нали е ваш проект

Коментар

Т.е. ако разбирам правилно ти в момента представляваш Hodges Resources Limited защото като гледам те са собствениците на този ваш проект
                  Кой проект е на австралийците?

Коментар

• Или може би на Hana Mining Ltd защото те имат концесия за проучване на Ghanzi Project.

Или пък може би не си дори за тези тема, а директно да те погнат прокурори

Коментар

Гн. Пирамид,отново смесвате два отделни проекта и факта дали е имало дискусия по някои от тях или не.
                      Вие твърдите че проекта които представям се бил въртял изчезвал и появявал и тн.
                      Вероятно смесвате .Morupule South Coal Project-2010 year които също е наш, с новият проект
                      геоложко-проучване метали (Cu/Ag) in Ghanzi - Kalahari copper belt in North West Botswana които не се е въртял изчезвал и появявал и тн.
                      Т.е. ако разбирам правилно ти в момента представляваш Hodges Resources Limited защото като гледам те са собствениците на този ваш проект

Коментар

• Още вчера се появи темата, само че, не тук, а самостоятелно. на два пъти модераторите /да се чудиш, защо/ я заличаваха като самостоятелна и, по предложение на Мрежата, някак, дискусията се пренесе тук. Та, нищо не смесвам.
                        Просто, не си убедителен.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
                          "Смесвам" цялостното представяне днес в тази тема.

Всъщност, лошо няма да поизмамиш този - онзи. Като е гламав...
                          Смесвате

Коментар

Гн. Пирамид,отново смесвате два отделни проекта и факта дали е имало дискусия по някои от тях или не.
                            Вие твърдите че проекта които представям се бил въртял изчезвал и появявал и тн.
                            Вероятно смесвате .Morupule South Coal Project-2010 year които също е наш, с новият проект
                            геоложко-проучване метали (Cu/Ag) in Ghanzi - Kalahari copper belt in North West Botswana
                            "Смесвам" цялостното представяне днес в тази тема.

Всъщност, лошо няма да поизмамиш този - онзи. Като е гламав...

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
                              Ами причината е противоречивите сигнали които пращаш. Един път нямало проект, после имало, преди това, съвършено ясни забележки били /как беше?/ "несъстоятелност", в началния текст нищо вписано за концесия, а в последствие, тя се появява от "нищото", никакъв отговор на това, кой е "Собственикът", как се извършва контролът, какво съотношение риск/печалба очакваш и т.н.
                              Много опити за измама са били извършвани с/у мен: налазвали са ме хиляди тарикати с "нигерийски връзки" и т.н., "синът ми" се разрева по телефона, че блъснал човек, а аз имам само нипэлнжлитнш дъщери, колата я бракувах, те никога не са се учили да карат и никога нне ми казват "татко", а "тате" та, опитът ми подсказва доста неясноти и разминавания в твърденията, поведението и всичките реакции на човека отсреща.
                              Пита се:
                              Който и да е, защо да ти вярва?
                              геоложко-проучване метали (Cu/Ag) in Ghanzi - Kalahari copper belt in North West Botswana които не се е въртял изчезвал и появявал и тн.
                              Last edited by agronoma1; 10.01.2014, 19:55.

Коментар

Да точно така,нека направим първично изясняване на неясните моменти.
                                За мен е доста неясно например и направо непонятно защо като стане дума за милиони и милиарди в пари или ресурси се реагира като че става дума за лъжи далавери и други порочни практики.
                                Каква е причината за това според Вас Гн.Пирамид?
                                Ами причината е противоречивите сигнали които пращаш. Един път нямало проект, после имало, преди това, съвършено ясни забележки били /как беше?/ "несъстоятелност", в началния текст нищо вписано за концесия, а в последствие, тя се появява от "нищото", никакъв отговор на това, кой е "Собственикът", как се извършва контролът, какво съотношение риск/печалба очакваш и т.н.
                                Много опити за измама са били извършвани с/у мен: налазвали са ме хиляди тарикати с "нигерийски връзки" и т.н., "синът ми" се разрева по телефона, че блъснал човек, а аз имам само нипэлнжлитнш дъщери, колата я бракувах, те никога не са се учили да карат и никога нне ми казват "татко", а "тате" та, опитът ми подсказва доста неясноти и разминавания в твърденията, поведението и всичките реакции на човека отсреща.
                                Пита се:
                                Който и да е, защо да ти вярва?

Коментар

Working...
                                X