IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Пирамиди, фараони и балъци за милиони

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от agronoma1 Разгледай мнение
    Няма никаква шега.
    Проект експлореишен си е рисков.
    Собственника е българин и за това и тука го пуска.
    Знам че преди веме някакъв смешник е писал нещо по ботсвана и въглища .
    Да идва по-скоро първи Април

Коментар

• Първоначално изпратено от Сова Разгледай мнение
      А Веска Меджидиева ви е съседка нали ? Вие сте сред жирафите, а тя е по-на юг, към пингвините.
      Тва бе добро

Коментар

• А Веска Меджидиева ви е съседка нали ? Вие сте сред жирафите, а тя е по-на юг, към пингвините.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
          ...а първата - ама най-първата - мисъл, която ми дойде, щом видях текста в първата публикация беше, че някой се шегува.
          Не, че и сега не ми идва на ум, ама тогава, си беше основна мисъл №1
          Няма никаква шега.
          Проект експлореишън си е рисков.
          вероятно собственника е българин и за това и тука го пуска.
          преди веме някакъв смешник е писал нещо по ботсвана и въглища .
          Last edited by agronoma1; 11.01.2014, 09:30.

Коментар

• ...а първата - ама най-първата - мисъл, която ми дойде, щом видях текста в първата публикация беше, че някой се шегува.
            Не, че и сега не ми идва на ум, ама тогава, си беше основна мисъл №1

Коментар

Смяташ ли, Равновесие, че основателно съм се усъмнил, дори и без да правя твоите проучвания?
              оооо питате за съвета човека които твърди че ходжис е правоприемник на опцията за Morupule??
              Last edited by agronoma1; 11.01.2014, 09:31.

Коментар

Имам усещането за нещо твърде мътно покрай тази работа. Нищо лично към агроном1, разбира се. Аз още от началото съм нащрек и нямам планове да си хвърлям парите на вятъра но, Загадка № 1 е кой ще се нахули, все пак, кому кроят шапката с тези трикове.
                Когато работя за набиране на капитал,
                1.Старая се всичко да бъде чисто, а необходимата информация да е разположена на масата. Колкото повече потенциалният инвеститор се оглежда за едно-друго или трето, толкова по-малко аз имам контрол над хода на разговорите.
                2.Всячески улеснявам потенциалните инвеститори да си създадат едно, категорично и позитивно отношение към обекта, в който са поканени да инвестират. Всякакви съмнения за непочтеност са в моя вреда.
                3.Старая се, ако някъде има нещо за четене, да е подготвено на родния им език. В превода са се изгубили мнозина, не искам и аз да се изгубя.
                4.Избягвам всякакви противоречиви сигнали като това веднъж да твърдя едно, след час-съвсем друго. Инвеститорът, зачуди ли се, дали е чиста сделката, е естествено да си отиде. А мирише ли отдалеч, дори и да не се появи.
                5.и т.н.

Накратко,
                агроном1 допусна цял куп пропуски и небрежности, всяка от които, може да му струва сделката, която цели.
                Добре е човек да е наистина нащрек за да не пропуска пълното

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                  Естествено че е мътно, компания с офис в Габороне с един проект, който реално е продала изведнъж е решила да търси хора с пари в най-бедната държава в ЕС.
                  Смяташ ли, Равновесие, че основателно съм се усъмнил, дори и без да правя твоите проучвания?

Коментар

• Естествено че е мътно, компания с офис в Габороне с един проект, който реално е продала изведнъж е решила да търси хора с пари в най-бедната държава в ЕС.

Коментар

• Имам усещането за нещо твърде мътно покрай тази работа. Нищо лично към агроном1, разбира се. Аз още от началото съм нащрек и нямам планове да си хвърлям парите на вятъра но, Загадка № 1 е кой ще се нахули, все пак, кому кроят шапката с тези трикове.
                      Когато работя за набиране на капитал,
                      1.Старая се всичко да бъде чисто, а необходимата информация да е разположена на масата. Колкото повече потенциалният инвеститор се оглежда за едно-друго или трето, толкова по-малко аз имам контрол над хода на разговорите.
                      2.Всячески улеснявам потенциалните инвеститори да си създадат едно, категорично и позитивно отношение към обекта, в който са поканени да инвестират. Всякакви съмнения за непочтеност са в моя вреда.
                      3.Старая се, ако някъде има нещо за четене, да е подготвено на родния им език. В превода са се изгубили мнозина, не искам и аз да се изгубя.
                      4.Избягвам всякакви противоречиви сигнали като това веднъж да твърдя едно, след час-съвсем друго. Инвеститорът, зачуди ли се, дали е чиста сделката, е естествено да си отиде. А мирише ли отдалеч, дори и да не се появи.
                      5.и т.н.

Накратко,
                      агроном1 допусна цял куп пропуски и небрежности, всяка от които, може да му струва сделката, която цели.

Коментар

Господа,
                        специфична информация може да получите след контакт на лични и одобрение от собстввенника
                        да бе да, че не мога да си отворя годишния отчет на hodge и да видя че са придобили опцията за Morupule от SDNP Manufacture Mining and Construction Services за които обаче никъде не се споменава че имат концесия за ghanzi. и силно ме съмнява да набират капитал в България

Коментар

• Господа,
                          специфична информация може да получите след контакт на лични и одобрение от собстввенника

Коментар

Нивото което демонстрирате е смехотворно.Погледнал тук погледнал там в интернет и почваме да твърдим несъстоятелности.
                            1.в район Ghanzi - Kalahari copper belt in North West Botswana има 3 концесии за Basic Metals (Cu/Ag) и да само една от тях е на хана.
                            2.На ходжес до сега не сме дали и един процент собственност,разбирасе те ще си получат договорините 75 процента но едва тогава когато си изпълнят изцяло задълженията по същият договор
                            ...и мистичните "ние" си остават Загадка №2

Коментар

Нивото което демонстрирате е смехотворно.Погледнал тук погледнал там в интернет и почваме да твърдим несъстоятелности.
                              1.в район Ghanzi - Kalahari copper belt in North West Botswana има 3 концесии за Basic Metals (Cu/Ag) и да само една от тях е на хана.
                              2.На ходжес до сега не сме дали и един процент собственност,разбирасе те ще си получат договорините 75 процента но едва тогава когато си изпълнят изцяло задълженията по същият договор
                              Ок, хайде тогава кажи кои точно сте вие, че не ми се търси чак толкова да гледам всички с концесии и кой точно преди това е държал Morupule.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                                същият е собственост на hana mining
                                http://www.marketwired.com/press-rel...mg-1744520.htm
                                първият който твърдите че е ваш е собственост на hodge
                                http://hodgesresources.com.au/projec...-coal-project/

Коментар

Working...
                                X