Първоначално изпратено от agronoma1
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Пирамиди, фараони и балъци за милиони
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Сова Разгледай мнениеА Веска Меджидиева ви е съседка нали ? Вие сте сред жирафите, а тя е по-на юг, към пингвините.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение...а първата - ама най-първата - мисъл, която ми дойде, щом видях текста в първата публикация беше, че някой се шегува.
Не, че и сега не ми идва на ум, ама тогава, си беше основна мисъл №1
Проект експлореишън си е рисков.
вероятно собственника е българин и за това и тука го пуска.
преди веме някакъв смешник е писал нещо по ботсвана и въглища .Last edited by agronoma1; 11.01.2014, 09:30.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнениеСмяташ ли, Равновесие, че основателно съм се усъмнил, дори и без да правя твоите проучвания?Last edited by agronoma1; 11.01.2014, 09:31.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнениеИмам усещането за нещо твърде мътно покрай тази работа. Нищо лично към агроном1, разбира се. Аз още от началото съм нащрек и нямам планове да си хвърлям парите на вятъра но, Загадка № 1 е кой ще се нахули, все пак, кому кроят шапката с тези трикове.
Когато работя за набиране на капитал,
1.Старая се всичко да бъде чисто, а необходимата информация да е разположена на масата. Колкото повече потенциалният инвеститор се оглежда за едно-друго или трето, толкова по-малко аз имам контрол над хода на разговорите.
2.Всячески улеснявам потенциалните инвеститори да си създадат едно, категорично и позитивно отношение към обекта, в който са поканени да инвестират. Всякакви съмнения за непочтеност са в моя вреда.
3.Старая се, ако някъде има нещо за четене, да е подготвено на родния им език. В превода са се изгубили мнозина, не искам и аз да се изгубя.
4.Избягвам всякакви противоречиви сигнали като това веднъж да твърдя едно, след час-съвсем друго. Инвеститорът, зачуди ли се, дали е чиста сделката, е естествено да си отиде. А мирише ли отдалеч, дори и да не се появи.
5.и т.н.
Накратко,
агроном1 допусна цял куп пропуски и небрежности, всяка от които, може да му струва сделката, която цели.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеЕстествено че е мътно, компания с офис в Габороне с един проект, който реално е продала изведнъж е решила да търси хора с пари в най-бедната държава в ЕС.
Коментар
-
Имам усещането за нещо твърде мътно покрай тази работа. Нищо лично към агроном1, разбира се. Аз още от началото съм нащрек и нямам планове да си хвърлям парите на вятъра но, Загадка № 1 е кой ще се нахули, все пак, кому кроят шапката с тези трикове.
Когато работя за набиране на капитал,
1.Старая се всичко да бъде чисто, а необходимата информация да е разположена на масата. Колкото повече потенциалният инвеститор се оглежда за едно-друго или трето, толкова по-малко аз имам контрол над хода на разговорите.
2.Всячески улеснявам потенциалните инвеститори да си създадат едно, категорично и позитивно отношение към обекта, в който са поканени да инвестират. Всякакви съмнения за непочтеност са в моя вреда.
3.Старая се, ако някъде има нещо за четене, да е подготвено на родния им език. В превода са се изгубили мнозина, не искам и аз да се изгубя.
4.Избягвам всякакви противоречиви сигнали като това веднъж да твърдя едно, след час-съвсем друго. Инвеститорът, зачуди ли се, дали е чиста сделката, е естествено да си отиде. А мирише ли отдалеч, дори и да не се появи.
5.и т.н.
Накратко,
агроном1 допусна цял куп пропуски и небрежности, всяка от които, може да му струва сделката, която цели.
Коментар
-
Първоначално изпратено от agronoma1 Разгледай мнениеГоспода,
специфична информация може да получите след контакт на лични и одобрение от собстввенника
Коментар
-
Първоначално изпратено от agronoma1 Разгледай мнениеНивото което демонстрирате е смехотворно.Погледнал тук погледнал там в интернет и почваме да твърдим несъстоятелности.
1.в район Ghanzi - Kalahari copper belt in North West Botswana има 3 концесии за Basic Metals (Cu/Ag) и да само една от тях е на хана.
2.На ходжес до сега не сме дали и един процент собственност,разбирасе те ще си получат договорините 75 процента но едва тогава когато си изпълнят изцяло задълженията по същият договор
Коментар
-
Първоначално изпратено от agronoma1 Разгледай мнениеНивото което демонстрирате е смехотворно.Погледнал тук погледнал там в интернет и почваме да твърдим несъстоятелности.
1.в район Ghanzi - Kalahari copper belt in North West Botswana има 3 концесии за Basic Metals (Cu/Ag) и да само една от тях е на хана.
2.На ходжес до сега не сме дали и един процент собственност,разбирасе те ще си получат договорините 75 процента но едва тогава когато си изпълнят изцяло задълженията по същият договор
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениесъщият е собственост на hana mining
http://www.marketwired.com/press-rel...mg-1744520.htm
първият който твърдите че е ваш е собственост на hodge
http://hodgesresources.com.au/projec...-coal-project/
Коментар
Коментар