Първоначално изпратено от Pyramid
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Пирамиди, фараони и балъци за милиони
Collapse
X
-
Прочее, Агрономски, имам идея как да си ускорите сондирането поне 3 пъти.
И предлагам, ако тук има истиски експерти, да ви насочат кой може да ви разработи специализираното оборудване, т.к. такова е потребно. Но, идеята е следната:
1.Пробиваш една сонда, да речем, до 2000-4000 метра.
2.И пускаш на няколко хоризонта едновременно сондиране през нея в различни посоки.
3.И сондите да се движат буквално, като червеи, с много степени на свобода...включително, да "копаят хралупи" и т.н.
Как?
Подробностите струват само 200 К но, ви дават възожностите да:
-Обхванете многократно по-голям обем и земна маса с в пъти по-малко платформи, работници, време и парични разходи...ЗА ВСЯКА от спестените.
-Да разработвате и други полезни изкопаеми, в т.ч. и за шистов газ.
Без майтап, Агрономски.
Коментар
-
Първоначално изпратено от agronoma1 Разгледай мнениеГн. Pyramid, при геоложките проучвания има само разходи за 1,2 или 3 години според сондажната програма (броя сондирания)
И, все пак?
Какви гаранции има, че:
1.Със сигурност, ще се открият залежи с ПОНЕ очакваното количество и качество?
2.Със сигурност, наличните към момента компании, след появата на още една, няма да свалят цените, например, или да увеличат също добива, или да ви конкурират по друг подобен начин?
3.Със сигурност, ще е рентабилен добивът?
4. Пазарът ви е ясен но, Как ще му се отрази увеличаването на вторичната преработка на скрап, например?
5.Каква е прогнозната вътрешна норма на възвръщаемост?
6.И пак да питам, политически някакви гаранции с/у изблик на национализационни мераци, примерно, в този регион?
Има и други въпроси но, първо на тези да видим отговорите.
Защото,
Твърде е далече от България,
Твърде дълго се планира търсенето
И нито дума, досега, за страна "Предлага с/у участие в сделката".
Та? Думай.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнениемАле, ама яка атака ти организираха а, агрономски
Ти хубаво си направил, че си си запомнил репликата - аз съм за бой, че не записах своята. Все тая, де.
Пак да попитам аз: долу-горе, какво е съотношението ти печалба-риск в сравнение с моята, на която давам от 3 до 5:1 в края на първата година и половина?
А кой е Собственикът?
А какъв процент държи от 15-20-те милиона долара /каква вноска е направил/?
И какви са търсените от външни лица ресурси?
Понеже имам, като се огледам - според думите на цяла изредила се кохорта чада на стари, отвъдени президенти, министри на финонсите, адвокати и дори свещеници в Нигерия, всяка седмица получавам по 3 спешни съобщения - поне едни 300-500 милионеца, и аз веки ги забравих колко са та, що да те ви помогна? Тъкмо, Пачката няма да напуска Африка и ще си заживеете като царчЕта, н'ел' тей ?
Стандартртният JV субект предполага 50 процента права,при 100 процента финансиране.
Текущите разходи се финансират на тримесечие след финансовият отчет на дружеството.
И никак не разбирам защо ме караш да пиша тези тривиални глупости.Last edited by agronoma1; 10.01.2014, 12:09.
Коментар
-
мАле, ама яка атака ти организираха а, агрономски
Ти хубаво си направил, че си си запомнил репликата - аз съм за бой, че не записах своята. Все тая, де.
Пак да попитам аз: долу-горе, какво е съотношението ти печалба-риск в сравнение с моята, на която давам от 3 до 5:1 в края на първата година и половина?
А кой е Собственикът?
А какъв процент държи от 15-20-те милиона долара /каква вноска е направил/?
И какви са търсените от външни лица ресурси?
Понеже имам, като се огледам - според думите на цяла изредила се кохорта чада на стари, отвъдени президенти, министри на финансите, адвокати и дори свещеници и генерали в Нигерия, всяка седмица получавам по 3 спешни съобщения - поне едни 300-500 милионеца, и аз веки ги забравих колко са та, що да те ви помогна? Тъкмо, Пачката няма да напуска Африка и ще си заживеете като царчЕта, н'ел' тей ?
Коментар
-
JV фонд инвеститор метали
JV фонд за 100% финансиране(до фаза feasibility study) на стартиращ-проект геоложко-проучване метали (Cu/Ag) in Ghanzi - Kalahari copper belt in North West Botswana - covering approximately 1800 km2
BACKGROUND
Morupule South Coal Project-2010 Botswana,covering approximately 246 km2
• 2.45 Billion tons JORC Gross in situ coal resource tonnage
• 1.2 Billion tons openpit, with indicative insitu coal to overburden ratios ranging 1.5-2.7
• 283Mt measured and indicated JORC coal resource (expected to be doubled with the results of the latest core diamond drilling).
• Export quality thermal coal(middling’s for domestic power generation)
Коментар
-
Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнениеЕто ги поредните юнаци, достойни кандидати за тая тема:
Коментар
-
Първоначално изпратено от mTrader Разгледай мнениеМоля ако някой има информация за този брокер да я сподели, защото нямам никаква връзка с тях вече 2 седмици. Не си вдигат телефоните, не отговарят на писмата, не мога да се логна на сайта им , а от днес и акаунта вече ми е изключен !!!
Ето сайта на брокера : https://brokers-star.bg/
Дано не се окаже .....Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!
Коментар
-
Първоначално изпратено от mTrader Разгледай мнениеНаистина много трябва да се внимава вече с тези брокери, станаха толкова много....
Чл. 6. (1) Лице, което не притежава лиценз за извършване на банкова дейност, не може да използва в своето наименование, в рекламната си или в друга дейност думата "банка" или някои от производните й на чужд език или друга дума, означаваща извършване на банкова дейност.
Но КФН все повче омърля пазара, вместо да се грижи за неговите участници.
Коментар
-
E ..... да.! за толкова години стаж ми се случва за 2-ри път. Дано да няма хора с големи сметки при този брокер... Аз се усетих преди седмица когато теглих за първи път суми от тях, и не ми ги пратиха по банката а трябваше да си откривам skrill акаунт и ми ги пуснаха там че после аз си ги превеждах по банка. 2-3 дена след това започнах да правя опити да се свържа с тях и да си изтегля всичко от там, но уви.......!
Наистина много трябва да се внимава вече с тези брокери, станаха толкова много....
Коментар
Коментар