IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Вярно ли е че цените в София вече са под 1000 евро/кв. м?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Аха разбрах,следващият път ще го прехвърля на розовия телефон
    За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него

Коментар

• Първоначално изпратено от emos
      Първоначално изпратено от rover
      Тези цени, които цитирате, за сгради с акт16 ли са или за "идеен проект" ?
      Или пък за трета плоча... защото нали знаете? Ще има да вземате.

Бъдете коректни и не търсете непременно най-ниските цени някъде си. Ако има нещо да става, то ще си стане и без да се пишат небивалици. И 100 евро да стане кв.м, някои от пишещите тук пак няма да могат да си купят нищо. Защото в живота си не са виждали 10 000 лева накуп. Техни, собствени.
      ААААА грешка не някои-масовка.И преди да сте започнали да ме убеждават,че утре ще има по2 за лев,ако не и три за лев -Не съм нито строител нито брокер,номога да ви дам един пример.За седем дни един господин три пъти ми звъни да ми обяснява как цената на обявеното от мен жилище била вече около800евро,ама просто не моем разбера що като утре ще има по500евро,ми звъни трети път.
      Е той сигурно звъни и тези де купуват, само че за тях цената е 1200, що след 2 месеца ще стане 1400. Те с това се занимават - звънят.

Коментар

• Първоначално изпратено от rover

Бъдете коректни и не търсете непременно най-ниските цени някъде си. Ако има нещо да става, то ще си стане и без да се пишат небивалици. И 100 евро да стане кв.м, някои от пишещите тук пак няма да могат да си купят нищо. Защото в живота си не са виждали 10 000 лева накуп. Техни, собствени.
        ААААА грешка не някои-масовка.И преди да сте започнали да ме убеждават,че утре ще има по2 за лев,ако не и три за лев -Не съм нито строител нито брокер,номога да ви дам един пример.За седем дни един господин три пъти ми звъни да ми обяснява как цената на обявеното от мен жилище била вече около800евро,ама просто не моем разбера що като утре ще има по500евро,ми звъни трети път.
        За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него

Коментар

• Първоначално изпратено от Dreamer
          Донякъде зависи все пак какво се продава. Беше ненормално идеен проект да се продава на цената на готов имот, както и панелка да струва повече от ново строителство....
          Не е луд този който продава на картинка.... А панелките държаха цена, защото въпреки че са на 30 години, някои от тях ще надживеят голяма част от новото строителство - за голямо съжаление.

Коментар

• Вече на всякъде стоят билборди с реклами между 650 и 800 евро, някой са на завършени сгради, други не. Ако имаш кеш в момента, веднага ще вземеш на 600 евро в по-крайните квартали, нещо завършено. А ако ти се чака, след наколко месеца и по-евтино ще пазаруваш. Ако си решил по-принцип да вземеш нещо, може да почакаш малко и да се пробваш по търговете на съдия-изпълнителите.

Коментар

• Първоначално изпратено от peer2k
              Няма повече вълшебни сили, от тука сме само надолууу следващите 5+ години, в зависимост от скоростта на падание.

Личното ми мнение е че в момента реалните цени са около 20-25% надолу от пиковите, и през идната година ги чака поне още толкова.
              Донякъде зависи все пак какво се продава. Беше ненормално идеен проект да се продава на цената на готов имот, както и панелка да струва повече от ново строителство....

Коментар

• Няма повече вълшебни сили, от тука сме само надолууу следващите 5+ години, в зависимост от скоростта на падание.

Личното ми мнение е че в момента реалните цени са около 20-25% надолу от пиковите, и през идната година ги чака поне още толкова.

Коментар

• Аз мисля че още след седмица ще има и по 500 но едва ли ще има купувачи
                  Просто хората се страхуват и не харчат парите си емоционално
                  Непрекъснато говорят за различни кризи и се дават прогнози за тяхната продължителност,банките не дават кредити,всички свалят или замръзяват заплати, някои производства директно спират
                  Сега въпросът е че парите пак станаха "скъпи" ....и трудно хората се разделят с тях, а масово и трудно ги печелят
                  София и Варна , както и ощве няколко места винаги ще си бъдат атрактивни....всичко останало влиза под ножа или кои колкото даде.....
                  евтин имот в София е нож с две остриета защото ще продължава да се пълни със всевъзможни ..../////........
                  Важен е психологическия момент - вече всеки българин е разбрал колко излиза един кватратен метър строителство и едва ли ще се върже да плаща цени като за Берлин...отделно от това всички се настроиха за падащ пазар и едва ли ще се юрнат да плащат тези безумни цени
                  Единственния вариант е с някаква вълшебна сила да се вдигнат заплатите на хората и минималната да стане 1000 евро ....едва тогава цената ще е пак 1000 оиро

Коментар

• вярно е.

Коментар

• Първоначално изпратено от rover

Коректни сме. Преди и идеен проект беше над 1000 евро. Приеми фактите.

Коментар

• Тези цени, които цитирате, за сгради с акт16 ли са или за "идеен проект" ?

Партия была, есть и будет есть!

Коментар

• Re: Вярно ли е че цените в София вече са под 1000 евро/кв. м

Първоначално изпратено от Dreamer
                          Напоследък ни се натрапват отвсякъде новини за понижение на цените. Според вас вярно ли е че цените в София вече са под 1000 евро/кв. м?
                          На бул."България" и "Тодор Каблешков" от близо месец има билборд предлагащ м.кв. в комплекса диагонално на Била на цени от 790 Е/м.кв.

А квартала си минава за престижен и лятото цените там бяха 1150Е/м.кв.

Коментар

• Първоначално изпратено от Vlado1
                            Първоначално изпратено от marketleverage
                            къде в софия тук разликата мецду краен квартал и топ локеишън е над 4 пъти
                            Niakoi skluchval li e, ili pone vijdal li e realna sdelka v poslednite 2 meseca i na kakvi ceni?
                            Реални сделки нема. Агенции затварят поголовно офиси (за справка: Адрес и др.) Цените още държат тук-там, но пазарът, или поне това, което остава от него, вече е реално доминиран от купувачите. Предприемачите някак се крепят, но режат яко обеми и проекти, други пък разпродават мебели...

Аз лично нямам много интерес от тази ситуация, но фактите са си факти. Ако трябва - ще се преквалифицираме, не е болка за умирачка
                            Last edited by Earthquake; 07.07.2010, 17:56.
                            ----------------------------------------------------
                            [url=http://designinteriorideimebeli.blogspot.

Коментар

• Първоначално изпратено от marketleverage
                              къде в софия тук разликата мецду краен квартал и топ локеишън е над 4 пъти
                              Znachi v getata Lulin i Obelia moje da e 250, a v Ivan Vazov do parka 1000. Niakoi skluchval li e, ili pone vijdal li e realna sdelka v poslednite 2 meseca i na kakvi ceni?

Коментар

• къде в софия тук разликата мецду краен квартал и топ локеишън е над 4 пъти
                                mWPCloud.com

Коментар

Working...
                                X