IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Вярно ли е че цените в София вече са под 1000 евро/кв. м?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от De Niro
    Не знам кое не ми излиза, аз под 350Е нормален двустаен апартамент не съм виждал да има...Може да има някакви заварени положения от преди 15 години или гарсониери в които преди това е живял кон, за по 200-250Е, но това не са нормални условия за живеене....
    Така че не знам къде отиде цялата ти теория как тук е много евтино и ще се качват наемите и имотите, докато стигнат Европейските..?
    Е не си прав. Масово са по 250E наемите в средните квартали на София. В крайните и по-евтини.
    Моят наем е 250E, е верно едностаен апартамент е, но на мен повече не ми и трябва. Но кооперацията е на 2 години, мебелите и ел. уредите са чисто нови имам и подземен гараж.

А по темата - според мен не са паднали цените под 1000E или поне в кварталите - красно село, бели брези (където аз търся) всичко е над 1000E. Тук там има и под 1000E, но са 2-3 оферти.

Коментар

• Кви са тези гипсокартонените изпълнения ? Какво става няма клиенти ли ?
      Ами да ви го го нахакам аз , путки с путки ...наи големите тарикати ли сте ?
      Аиде сега да търсите хора с кеш......
      Знаеш ли хората с кеш колко ги интересуват Ибанити имоти
      5000 евро евро давам - защото питаи някои да ти каже бат Жоро колко е точен....
      аиде целуваи една ръка и прибираи еврото .....
      Убитаци прости , пътки непоръбени - усрахте ли се а ? сЕга кои ще ви чисти лаината ?

Коментар

• .......

Коментар

• ......

Коментар

• Първоначално изпратено от zalagania
            ПРОДАВАМ НЯКОЛКО АПАРТАМЕНТА В СЛЪНЧЕВ БРЯГ ОБЗАВЕДЕНИ СЪС СПАЛНЯ,
            Тъи ли им викат вече на плажните чадъри.....
            Простак съм Азъ - Непобедим !!!

Коментар

• С до 20% са поевтинели жилищата в София

Брокерите от Явлена вече признаха за спад от 20%, а филма едва сега започва.

Коментар

• Първоначално изпратено от zalagania
                ПРОДАВАМ КЪЩА В СВЕТИ ВЛАС РЗП 250 М2 ДВОР 650 М2
                ЦЕНА:160 000 Е
                недей бе, дръж си къщичката, що ще я продаваш )))

Коментар

• ........

Коментар

• Първоначално изпратено от divak
                    Вече на никои не му пука дали е 1000 евро или 200 евро
                    стига сте говорили ........хората си гледат бита, с,етките , колата , екскурзиите , дрехите , софрите , курвите ако щете ...... през оная работа ми е ..и не само на мен дали някои строител ще реши да продава на 1000 или 10 000 евро квадрата .....
                    които е прос да взима ..... тя страната от простотията си пати .....
                    аз купувам поне 100 кв.м завършен ма цена до 20 000 евро - които иска повече да се ебе ...изобщо не мога да го мисля
                    имам кеш -толкова давам !
                    Само едно не ми е ясно - завършен.... тук освен баня и тоалетна, влизат ли и кухненските мебели ( с аспиратор), или не?
                    .
                    Партия была, есть и будет есть!

Коментар

• Вече на никои не му пука дали е 1000 евро или 200 евро
                      стига сте говорили ........хората си гледат бита, с,етките , колата , екскурзиите , дрехите , софрите , курвите ако щете ...... през оная работа ми е ..и не само на мен дали някои строител ще реши да продава на 1000 или 10 000 евро квадрата .....
                      които е прос да взима ..... тя страната от простотията си пати .....
                      аз купувам поне 100 кв.м завършен ма цена до 20 000 евро - които иска повече да се ебе ...изобщо не мога да го мисля
                      имам кеш -толкова давам !

Коментар

• Еми не знам къде си гледал. Това което ти пиша е реално - моя приятелка живее там, и си е много приличен апартамент (живял съм в разни дупки, така че знам за какво говоря)

Първоначално изпратено от De Niro
                        Първоначално изпратено от Дебнем на замаушка
                        Първоначално изпратено от boogie
                        Да да
                        Тристайна панелка в Овча Купел - 250е.
                        Едностайни, Двустайни, Боксониерки и разни други подобни ги има за 200-300 евро дори и в елитните квартали. Не му излиза сметката на човека нещо, ама...карай.
                        Не знам кое не ми излиза, аз под 350Е нормален двустаен апартамент не съм виждал да има...Може да има някакви заварени положения от преди 15 години или гарсониери в които преди това е живял кон, за по 200-250Е, но това не са нормални условия за живеене....
                        Така че не знам къде отиде цялата ти теория как тук е много евтино и ще се качват наемите и имотите, докато стигнат Европейските..?

Коментар

• Първоначално изпратено от Дебнем на замаушка
                          Първоначално изпратено от boogie
                          Да да
                          Тристайна панелка в Овча Купел - 250е.
                          Едностайни, Двустайни, Боксониерки и разни други подобни ги има за 200-300 евро дори и в елитните квартали. Не му излиза сметката на човека нещо, ама...карай.

Коментар

• Първоначално изпратено от marketleverage
                            Първоначално изпратено от Jekata
                            Ваай, как се обърнала палачинката в тая анкета
                            и в другата за кои ще купува ваканциони имоти бързаите че българите са се юрнали да купуват
                            Да бяха само имотите..... те сега се юрнаха самолети да си взимат...

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata
                              Ваай, как се обърнала палачинката в тая анкета
                              и в другата за кои ще купува ваканциони имоти бързаите че българите са се юрнали да купуват
                              mWPCloud.com

Коментар

• Ваай, как се обърнала палачинката в тая анкета

Коментар

Working...
                                X