Продавам 28 дка близо до Видин.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Парцели земеделска земя.
Collapse
X
-
Re: искам да продам 92дка земеделска земя-в община Антоново
Първоначално изпратено от topiНе мога да разбера, защо няма никакъв интерес?
Коментар
-
Мисля че мога да помогна за Добрич и раиона
500 декара и нагоре е много трудно- да не кажа невъзможно
цени от 400лв не мисля че скоро ще има -специално в Добруджа
Категорията на земята е предимно трета , като в отделни землища може да се срешне дори 2 ра
Атрактивноста на земеделската земя в Добруджа е че е изключително качественна, има сравнително големи парцели,обработва се, рентите са високи,има търсене,както и има бърза ликвидност при остра нужда от пари, търси се и за ветрогенератори, фотоволтаични и др. проекти,част от землищата имат излаз на черно море
съвет - купуваите поне над 10 декара
А на въпроса дали има някои които е достатъчно наясно със земите - отговорът е да има......явно не сте попаднали
пп не съм агенция
Коментар
-
Re: Парцели земеделска земя.
Първоначално изпратено от absfreshЗдравейте, имам желание да закупя малко земеделска земя. Кризата ме завари кешов и сега се озъртам за нещо по-изгодно. Като всеки човек искам да взема максимално качествено, за минимални пари .
Според вас към кого да се обърна за парцели от 500 декара нагоре? Пробвах 4-5 агенции, които имат оферти, но се оказа, че имали едно време и да съм подпишел договор и да ми търсели.
Според вас какви са реалните пазарни цени на парцели между 500-2000 декара 2-а до 5-а категория.
Фондовете, които инвестират в земя, дали биха имали интерес да я продават?
Коментар
-
Първоначално изпратено от absfreshЗдравейте, имам желание да закупя малко земеделска земя. Кризата ме завари кешов и сега се озъртам за нещо по-изгодно. Като всеки човек искам да взема максимално качествено, за минимални пари .
Според вас към кого да се обърна за парцели от 500 декара нагоре? Пробвах 4-5 агенции, които имат оферти, но се оказа, че имали едно време и да съм подпишел договор и да ми търсели.
Според вас какви са реалните пазарни цени на парцели между 500-2000 декара 2-а до 5-а категория.
Фондовете, които инвестират в земя, дали биха имали интерес да я продават?
един съвет от мен
търси си земя в Добруджа
1.много качествена земя
2.силна конкуренция на арендатори и то добри с възможности
3.сравнително големи парцели можеш да вземеш в едно землище
препоръчвам ти района от Добрич-Ген Тошево към морето
добро отношение рента/цена
инвестирал съм в земя на няколко места в БГ
и това са ми наблюденията
ако искаш повече инфо пиши ЛС
Коментар
-
оферта
Комасирани парцели над 500 дка се срещат рядко на пазара. Цената им се върти около 1000 -1200 лв./дка. Фондовете не са склонни да продават, особено в районите, където имат интерес. Само че ти нали ги искаш за инвестиция?! Това означава някой да иска да ги купи след теб на 1500 лв. примерно. По-добре се ориентирай към по-дребни, но чувствително по-евтини парцели, защото при тях растежът ще бъде по-голям. Промените на Закона за собствеността и ползването на земеделските земи, приети миналата седмица, решават и доста въпроси около комасацията. Аз се занимавам с изкупуване на земеделски земи и в момента разполагам с известно количество за продажба. Ако някой проявява интерес, моля запитванията на лични съобщения.
Коментар
-
Фондовете, които инвестират в земя, дали биха имали интерес да я продават?Акъл ми дай, пари сам ще си спечеля.
Коментар
-
Пухче
от опит ти казвам-парцел от 500 нагоре трудно ще намериш,а цената от 400 лв просто я забрави
Коментар
-
Парцели земеделска земя.
Здравейте, имам желание да закупя малко земеделска земя. Кризата ме завари кешов и сега се озъртам за нещо по-изгодно. Като всеки човек искам да взема максимално качествено, за минимални пари .
Фондовете, които инвестират в земя, дали биха имали интерес да я продават?Тагове: Отмаркиране на всички
Коментар