Първоначално изпратено от supertrader
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Искате ли да си купите жилище в столицата?
Collapse
X
-
Бате Пешо
Искам да изкупя всички жилища които са за продан в столицата и в големите градове, пари не ми трябват защото жилища които да не са поне по 2 пъти ипотекирани на две различни банки няма и са възбранени, пък банките ще се разберат кой да продава след мноого време. Една банкерка има да ми дава доста пари и ми казва, че нея я устройвало да не ми връща тези пари..мен пък ме устройва да се гръмне. На такива пари не давайте, че много са прилепчиви..те всички бамки са такива.Слагат големи лихви, и аз и слагам на тази супернаказателни лихви и ще и взема нещо..проблема е че тя нищо няма.
Ха, честито на всички които са си дали пари в банките като мен !D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеЗадава се хиперинфлация, вече никой не вярва че може да се случи такова нещо.Всички си стискат парите и ще го правят дори в началото кагато се обезценяват и топят като сняг. 2014г. ще е годината на хиперинфлацията - ЧЕСТИТО !
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеMoже да провериш и моите коментари.Never underestimate the predictability of stupidity
Коментар
-
Първоначално изпратено от Crux Разгледай мнениеМного обичам възкресяването на подобни теми отпреди 5-6 години. Сега написаните тогава неща звучат абсурдно, нали? Средна цена в София 1200 Евро на квадрат, "доказателства" как цените нямало да падат, щото имало било кинти, търсене и дефицит на жилища, нямало паралели между БФБ и пазара на имоти... Все такива умности и единствено бай Грую Груев с точен коментар.
Коментар
-
Много обичам възкресяването на подобни теми отпреди 5-6 години. Сега написаните тогава неща звучат абсурдно, нали? Средна цена в София 1200 Евро на квадрат, "доказателства" как цените нямало да падат, щото имало било кинти, търсене и дефицит на жилища, нямало паралели между БФБ и пазара на имоти... Все такива умности и единствено бай Грую Груев с точен коментар.Last edited by Crux; 04.01.2014, 23:48.Never underestimate the predictability of stupidity
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеНе знам в коя тема, но наскоро имаше спор, кои квартали са добри за живеене в Софето Та днес можете да си покажете носа навън и ако го виждате.... Кварталът долу-горе става
Иначе по темата. Имам си жилище, нямам намерение да купувам друго. Нека да видя синковецът на къде ще я реши, може да премисля.
Аз определено старини в Столицата - няма да карам
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеНе знам в коя тема, но наскоро имаше спор, кои квартали са добри за живеене в Софето Та днес можете да си покажете носа навън и ако го виждате.... Кварталът долу-горе става
...
За сметка на това в Младост 4 със сигурност няма грам мъгла, и ако на човек розата на ветровете не му е проблем, кварталът трябва да е супер от тази гледна точка.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеДругарю Живков Лорда е готин пич не му забелязвай.Той купува апартаменти наужким само тук във форума и само тук купува акции.Обикновено вечер след като глътне неизвестно количество пещерски смеси.Иначе е готин и забавен и наистина обича България и София.И да не забравя с голям кеф слага тежки данъци на мръсните богаташи със заплати по 1000 лева
пп Нооо, има много лошо пиянство....
Коментар
-
Не знам в коя тема, но наскоро имаше спор, кои квартали са добри за живеене в Софето Та днес можете да си покажете носа навън и ако го виждате.... Кварталът долу-горе става
Иначе по темата. Имам си жилище, нямам намерение да купувам друго. Нека да видя синковецът на къде ще я реши, може да премисля.
Аз определено старини в Столицата - няма да карам
Коментар
-
Първоначално изпратено от Todor Jivkov Разгледай мнениеСтаршинка, не може всички да са толкова мъдри като теб ..... и да купуват и да купуват имоти... кредити
Коментар
-
Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнениеЛогично, но това, че ти не си си купил нищо досега не значи, че ще падат до желана от теб цена.
Старшинка, не може всички да са толкова мъдри като теб ..... и да купуват и да купуват имоти... кредити
Смачкай боклука!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Todor Jivkov Разгледай мнение[COLOR="ed"][SIE="5"] Старшинка, това, че ти си се затрупал с тухли и апартаменти, не значи че цените ще се качат.[/SIE][/COOR]
Коментар
Коментар