Първоначално изпратено от ratten
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Искате ли да си купите жилище в столицата?
Collapse
X
-
-
Първоначално изпратено от analog Разгледай мнение
Споко, има няколко милиона баш като него. Което обяснява всичко свързано с позиционирането на БГ в Европа и света
Хора като бате Пешо бачкат и създват реален продукт, което му дава право да се гордее със себе си, но в самочивстието си на успял човек залита по крайности тип Путин, икономистите са олигофрени, София е кочина, затова избягах на село и т.н. Толкоз и спирам, че темата не е за това.
Успех на търсещите и намиращите/продащите жилища в столицата ни!Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
- дано има повече като него!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
режа го за да не е дълъг поста
влизал съм във вход на сравнително нов блок 2008-ма с изпочупени плочки и надрани и нарисувани стени. явно плод на лоша комбинация от калпав строител и представители на расата на бай пешо за наематели.
но има и панели в които си живеят нормални хора и си плащат и си поддържат и най-важното не са на принципа *бал съм им мамата и на шопите и на хазяите, дай да правим каквото умеем най-добре /свинства/.
за бай пешо, дълго време и аз мислех като теб, но много започна да проповядва вандализъм и да е агресивен.
сега мисля, че е неуспял и озлобен дребен човечец. всички са му виновни, само той е критерий.
разбираш, може да му съчувстваш, но не и да го поощряваш в отклоненията му.
SoHo, аз лично бягам далече, като видя такива мега комплекси с натрапчиви реклами.
иначе има телефони в обявата, ако те интересува може да ги чуеш.Last edited by ratten; 28.12.2016, 12:02.препоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнениеNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
честито френд.
ако бяхме говорили щях да се опитам да ти спестя тръпката от огледите в панели и епк.Освен това има панели и панели, епк и епк, и макар аз да съм твърд противник на всякакъв панеляк, не мога да отрека, че някои от тях са почти перфектни на фона на новото строителство - отлично местоположение, нормални съседи (на късмет е), хубаво разпределение и не на последно място - реална площ. Давам пример с последния апартамент, който закупих в "престижен квартал" на гранична улица на един от хубавите паркове в столицата - беше обявен за 105 квадрата, по документи се оказа 85, имаше 2 огромни тераси по 15 квадрата (после се усовиха, т.е. самият стрител ги преустрои, но му било по-ленсо да ги направи тераси) и реално бяха 2 стаи по 12 квадрата, едно холче 18 квадрата, 5 квадрата антре и 4 квадрата баня -ми как да ти кажа
Е, после се оправиха нещата, но се наложи да доплащам за корекциите.
Иначе новото си е ново - тук две мнения няма, като най-доброто на новото всъщност са съседите - няма мирисът на кисело зеле, общоте части са добре поддържани, всички (от 21 апартамента 20 са редовни платци) си плащат и т.н. Ето, поставихме и камери в блока, асаньорът е ное и малко по-голям от тези на панелките и т.н. Но пък е доста по-скъпо за реалната площ и често е на доста насрано място, което няма нито комуникация, нито гледка, нито нищо, често забито до друга сграда с нулево лично пространство - спокойно си гледаш съседите какво правят, защото са ти на една ръка разстояние.
А за Бате Пешо трябва да проявявате разбиране - човекът си има позиция и си я отстоява. Може да не съм съсгласен с част от нещата които пише, но е доста чист и свестен човек, който заслужава уважение - дано има повече като него!Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от г-жа Фирдевс Разгледай мнение
Френд бях обещал да те държа в течение ама се разсеях и не писах. Сори. Преди месец, месец и половина купих в чисто ново блокче в източните квартали. Излезе 840 евро квадрата някъде, евтино ама направо от строителя и в брой. До 2-3 месеца мисля да се нанасям ама преди това майсторите имат работа че е на замаска иначе интериорните врати са сложени. Мързи ме да опиша през какви огледи минах преди това през някакви панеляци епк-та и други ужасии. Някой от огледите прекратявах още като мина през входната врата на блока. Стените с фулмастери от горе до долу, стълбища замазани от мръсотия парцал не видяли през живота си. Ама всички са наясно де. Така че бързо взех решение, новото си е ново и честно казано и 1000 евро да беше пак не бих се замислил след баталните сцени из софийските блокове.
ако бяхме говорили щях да се опитам да ти спестя тръпката от огледите в панели и епк.
препоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Не бих искал да засягам никого персонално, нека всеки ако може и желае да се опита да се ситуира в мозайката и палитрата от персонажи.
поздрави,препоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение
Ти явно не ме разбираш.Хората не се бутат в София те не са там от слободия и не горят от желание да са там.Там са щото им унищожихте живота е затова са там.Скоро и всички цигани ще дойдат в София щото всички пари на държавата се влагат само в София.Казах ти че хората извън София няма да плеснат с ръце да се прегърнат и да умрат.Ще дойдат ще купуват имоти ще станат началници из фирмите щото са борбени образовани и кадърни.И няма да обичат София щото това не техния град.Ако е възможно това софиянците бъдете така добри да си стоите в София и не я напускайте не сте желани никъде.Прав си имам проблем със София.Ако зависеше от мен нямаше да дам и стотинка държавна пара за тоя смрадлив цирей.И всички фирми щях да изгоня от там.И няма да търпя разни идиоти да ми казват че съм прост след като ги храня с данъците сиразликата между мен и тези хора(към които очевидно и ти се числиш) е, че аз осъзнавам че няма значение кой къде е роден, а кой колко има у тиквата и у сърцето - сиреч акъл и добрина.
успех на теб и внимавай с негативните настроения, че често се връщат като бумеранг към изпратилия ги
Коментар
-
там са интилигентните и възпитани съселяни на форумния мъдрец бай пешо.
там всички са чели много книги и са потенциални шефове на софийските фирми и ведомства.
френд, чакат се документи и ще има ново и в мусагеница "въртопо". ако ти е интересно ще ти кажа като излезе.г-жа Фирдевс.2015г.
Коментар
-
по-пълно и точно писание на бай пешо не бях чел до сега.
матрял = бай пешо!Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Матрияла има един основен проблем - потънал е в комплекси и разделението на класи е основната черта от която се ръководи, на по- и най- на елит (обикновени утайки, но оформят елит), на селяни и граждани, на столичани и провинциалисти. Простака няма цвят, няма и принадлежност, агресивните лумпени с колата на пътя или в магазина или в кръчмата кой ги знае кви са - софиянци или обикновени келеши с предрешена визия и стъпало на развитие.
Матрияла знае всичко и никой не може да го поучава, той винаги е образован и можещ и никога не е част от действителността която е ежедневието ни, той винаги е изключение.
А броя му е умопомрачително висок - доминира и определя обществото, не осъзнава защото не може и не го интересува кой и кои от селяните или гражданите наистина имат качества и са ценни за столицата и за малкия град.
матрял = бай пешо!препоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от г-жа Фирдевс Разгледай мнениеТук вече е момента да кажа че мразя селяните в София, мразя и софиянците. Мразя всички (гризя си ноктите).
Матрияла знае всичко и никой не може да го поучава, той винаги е образован и можещ и никога не е част от действителността която е ежедневието ни, той винаги е изключение.
А броя му е умопомрачително висок - доминира и определя обществото, не осъзнава защото не може и не го интересува кой и кои от селяните или гражданите наистина имат качества и са ценни за столицата и за малкия град.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение
Никой не се бута в София..Наглите тъпи шопи съсипахте страната окрадохте заводите унищожихте цяла Северна България.Половин милион тюфлеци работят из министерства и община.Офисите на всички национални фирми са само в София.Тия тюфлеци ги издържаме с данъците си всички българи.Затова ще идваме в София и ще трошим и ломим.Като не ви харесва куфарите и да ви няма.Какво очаквате хората извън София да мрат ли?По скоро че дойдеме у София и че я унищожиме.Тоя цирей требе да се отдели в отделна държава и да се забрани на жителите му да идват във България
Ей тая статия,като я прочета,но вместо Берлин пише София в нея,много ще се изкефя...Това ще означава ,че в България ситуацията много се е подобрила.
Коментар
Коментар