По-скоро и вече не - с тези цени, с тази наситеност на пазара, със събралия се автопарк..
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Искате ли да си купите жилище в столицата?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Dali Разгледай мнениеестествено, че искам, ако някой ми даде 200 хиляди
Коментар
-
Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение
Не знаех че с колата мое се качиш в метрото.Га я отпушат в посока Гърция ела ми се обади
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение
Поотпушиха я бая, но си загубил нишката. Естакади, метро, а като довършат южната дъга и връзката с Дружба 2 ще се отвори и към Пазарджик. Сградният фонд им е зле, но така е в кварталите. Новите кооперации не са лоши /отчасти/, но са скупчени. Хората в тях ходят по градинките на панеляците.Младост има едно предимство - в Изгочна София е, а тя исторически е най-добрата четвъртинка. Значи Младост смучи атмосфера от Изток, Гео Милев, Изгрев, Дианабад. Наблизо е Студентски град. Това помага.
Коментар
-
Първоначално изпратено от power grid
Че по тая логика на Надеждите и на Люлин кво им е?Ба си смрадливите панеляци..Ха ха ха Младост смях.Люлин и Надеждите с тая северна тангента се отпушиха във всички посоки.Кеф ти Благоевград кеф ти Пловдив Бургас Кеф ти Плевен Русе Търново Варна.Младост е запушена отсекъде....Смешни сте с тая Младост ба си къра умирисан.А Дружбите само с белезници мое да отида там.Да живея никога.Ще предпочета другия свят.Няма по отвратително място за живеене в София от Дружбите и Младост.Дори факултето е по добро место
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Че не е София, не е София, но е най-добрият краен квартал в София, да не говорим, че е по-добър и от много по-централни, а ако си дошляк от Пловдивско, Старозагорско, Бургаско и т.н., ти е идеалка да си ходиш на село за бурканеткиБъзикам се, естествено. В Младост, това поне го знаеш, като изключим Младост 4 с циганите, които разпродадоха всичко покрай Бизнес парка, бяха настанявани "по-така" хора от селата (включая не малко плевенчани), та и не малко професори, учители, лекари и т.н. + единици военни в Младост 3, а и не малко кУреняк софиянци второ или трето поколение (като дядо ми). не като в Люлин, Надежда и прочие гета, да не обидя някого. Отделно е много близо до планината и въздухът е по-чист, а и с метрото съвсем се оправиха нещата, пък и има всичко - хипермаркет, голям мол, кино и т.н.
Но човекът пита за Павлово, не за Младост, та да не измествам темата - ако исках да си купя за живеене в краен квартал, бих избрал само Младост, ако търся за инвестиция и отдаване под наем - Овча мисъл, по възможност около мангасаряните, където ще мине метрото, защото още не са надули цените и цена/наем е все още на добри нива
П.С. Нито търся, нито продавам, гледам сеир
Коментар
-
Че не е София, не е София, но е най-добрият краен квартал в София, да не говорим, че е по-добър и от много по-централни, а ако си дошляк от Пловдивско, Старозагорско, Бургаско и т.н., ти е идеалка да си ходиш на село за бурканеткиБъзикам се, естествено. В Младост, това поне го знаеш, като изключим Младост 4 с циганите, които разпродадоха всичко покрай Бизнес парка, бяха настанявани "по-така" хора от селата (включая не малко плевенчани), та и не малко професори, учители, лекари и т.н. + единици военни в Младост 3, а и не малко кУреняк софиянци второ или трето поколение (като дядо ми). не като в Люлин, Надежда и прочие гета, да не обидя някого. Отделно е много близо до планината и въздухът е по-чист, а и с метрото съвсем се оправиха нещата, пък и има всичко - хипермаркет, голям мол, кино и т.н.
Но човекът пита за Павлово, не за Младост, та да не измествам темата - ако исках да си купя за живеене в краен квартал, бих избрал само Младост, ако търся за инвестиция и отдаване под наем - Овча мисъл, по възможност около мангасаряните, където ще мине метрото, защото още не са надули цените и цена/наем е все още на добри нива
П.С. Нито търся, нито продавам, гледам сеир
Като се купува, се гледа вида строителство, да не е много стар блока, да е с хубави общи части, да е просторен, с хубава гледка, на вас да ви хареса, като ходите на оглед.
Интересно ми е, какво мислите за кв.Бъкстон.
Според мен е хубав квартал, но е отдалечен и за под наем не става много. Отделно цените са високи там.
Коментар
-
Груйчи стига с тая Младост тва е кър и е квартал на Пазарджик тва не е София.Павлово не е стока ама от Младост е по добреБъзикам се, естествено. В Младост, това поне го знаеш, като изключим Младост 4 с циганите, които разпродадоха всичко покрай Бизнес парка, бяха настанявани "по-така" хора от селата (включая не малко плевенчани), та и не малко професори, учители, лекари и т.н. + единици военни в Младост 3, а и не малко кУреняк софиянци второ или трето поколение (като дядо ми). не като в Люлин, Надежда и прочие гета, да не обидя някого. Отделно е много близо до планината и въздухът е по-чист, а и с метрото съвсем се оправиха нещата, пък и има всичко - хипермаркет, голям мол, кино и т.н.
П.С. Нито търся, нито продавам, гледам сеирNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Груйчи стига с тая Младост тва е кър и е квартал на Пазарджик тва не е София.Павлово не е стока ама от Младост е по добре
Коментар
-
Aбе от Павлово до Павлово си има разликаМного зависи къде е жилището и какво е. Иначе си прав - транспортно не е лош кварталът, като за краен квартал в София - е, не е на нивото на Младост, но и цените му не са такива, а скоро наблизо ще има и метро. Нека все пак човекът да обърне внимание и на това, което му казва tea cup - това е един от най-мръсните квартали в София откъм качество на въздуха и зимата е ад, като това скоро няма да се промени. Мога много да говоря какво е да имаш смърдящи с печки съседи, а аз живея на граничеща с парк улица, висок етаж и около мен няма големи пътни артерии - стигат ти 4-5 къщурки с печки и зимата забравяш да отваряш прозорците, защото спареният въздух вътре е в пъти по-добре от смрадта вън
Коментар
-
Търсенето на среден и висок клас имоти в София расте
Готовите проекти се разпродават бързо, а инвеститорите правят нови планове за развитие!
http://www.capital.bg/biznes/imoti/2..._sofiia_raste/
Натягат се сериозно сегментите. Няма мърдане, няма да има евтино в столицата скоро.
Коментар
Коментар