Unimog,те френдовете хубаво да погасят,ама нямат с кво! Единстеният им вариант е да плащат повишените вноски със свито сърце и нарастваща злоба в душата и то докато могат,защото после...........майката си ебало!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Защо лихвите по ипотечните кредити в Евро България не падат?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от zlata lamiaБат Пешо,нещо си в грешка-аз нямам кредити,че да ме ебе Момчил! Обаче колеги и приятели,които са се набълбукали там реват като убодени мечета,дерат ги и със такси и с постоянно повишаващи се лихви,на които някои просто вече не издържат! И там е проблема,че не мога да им дам добър съвет,как да излязат от блатото,в което сами са се натикали до ушите!
Коментар
-
Първоначално изпратено от oginvestПИБ да беше малко по-свястна банка можеше да я подкрепим като българска банка.
Нейния шеф се подвизава като шеф на федерацията по ски. В времена на криза ми се стува, че не управлява банката адекватно...
Банката се управлява и представлява от изпълнителните директори.
Ако беше малко по-свестен инвеститор щеше да го знаеш.
Коментар
-
Бат Пешо,нещо си в грешка-аз нямам кредити,че да ме ебе Момчил! Обаче колеги и приятели,които са се набълбукали там реват като убодени мечета,дерат ги и със такси и с постоянно повишаващи се лихви,на които някои просто вече не издържат! И там е проблема,че не мога да им дам добър съвет,как да излязат от блатото,в което сами са се натикали до ушите!
Коментар
-
Първоначално изпратено от johnОбществена тайна е, че банките поделения като Булбанк и на райфа обмениха левове в евро и ги изнесоха към Уникредито и майката ламя в Австрия
Защо Искров и Гомнишарски не санкционираха това?
Има ли някой в БГ-то, който да си върши работата, която се полага на заетото кресло?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате ПешоПървоначално изпратено от zlata lamiaAko имате кредит в Райфата,Ви съчувствам и ви разбирам,че искате да нае*бете Момчил Андреев!
Коментар
-
zlata lamia
Атаката е срещу еврото и цели неговата обезценка и обезстойностяване , това е цялата работа. Банките искат много високо ре... и откровенно изнудват да им се предостави.Вече смятам че са прави , те просто искат да ни измъкнат от кризата а ЦБ откровенно се опъва като магаре на мост.D.Y.F-091066
Коментар
-
Както не веднъж съм намеквал,вдигането на лихвите по депозитите(а оттам и на кредитите) е откровена атака на западните банки начело с Райфата(те бяха от първите,които завъртяха спиралата за по-високи лихви) СРЕЩУ БЪЛГАРСКИЯ ВАЛУТЕН БОРД! Лихвите в България няма да падат,най-много да се задържат за кратко на високите нива,след което пак нагоре! Ако правителството иска да защити борда( а и народа български),трябва да упражни натиск върху банковите среди за намаляне на лихвите,ново вдигане на МЗР и запазване на борда! Ако видя дори само още едно качване на лихвите ще препоръчам на хората да си изтеглят незабавно парите от банките(да се предпазят от загуби),поради продължаващата атака срещу валутния ни борд и безотговорното поведение на банкери и политици,обричащо народа на глад и мизерия!
Коментар
Коментар