IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Някой чувал ли е за фирма Даррко ЕООД-мнения и коментари!

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• тия сигурно ще правят дилинг деск.
    обучават те и после ти дават пари,да трейдваш.
    и като искат част от парите,които ти дават,да сложиш и твои ,за да те боли,ако губиш и да носиш повече отговорност.
    такива фирми в чикаго има много.....проблема е намирането на добри трейдъри.
    а добрите трейдъри не растат по дърветата.....
    в бг да правиш такова нещо си е самоубийство.......
    и аз смятах да правя такова нещо в бг,ама за сега съм се отказал.....
    отделно добрите трейдъри работят на процент,което значи,че няма значение в коя държава ще отвориш трейдинг компания.
    тва,че в бг са по ниски заплатите в случая няма значение.
    което обесмисля труда-трябва место,където има хора разбиращи от това,а не место,където са ниски заплатите.
    да не говориме,че в бг хората не знаят добре английски,което е най важното в случая.
    все пак пожелавам им успех.........
    разбира се-може и да са поредните измамници,които да съберат пари от трейдърите и да офейкат......
    днес са тук,утре ги няма.....

Коментар

• Първоначално изпратено от greedy
      хе хе ,
      читава е фирмата :-) не знам дали мацето е пичка, ама подочух нещо за системата с 'бонусите ' :-) ако направиш определена печалба ти махали CRTмонитора и те обзавеждали с TFT :-) ,втория бонус бил удобен стол ;-) и изключително високата за софия заплата от 500 лв:-)
      определено си струва :-)
      greedy пишеш пълни глупости.

Коментар

• хе хе ,
        читава е фирмата :-) не знам дали мацето е пичка, ама подочух нещо за системата с 'бонусите ' :-) ако направиш определена печалба ти махали CRTмонитора и те обзавеждали с TFT :-) ,втория бонус бил удобен стол ;-) и изключително високата за софия заплата от 500 лв:-)
        определено си струва :-)

Коментар

• Тук смърди. Усещам го. Не се връзвайте. И миризмата е специфична - имаше навремето един Данаилов с едни борси, с едни чудесии.... - на него мирише.
          He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• Първоначално изпратено от ceneto
            Mомичето дето провежда интервюта за работа може и да е пичка,
            става да я изведеш на кафенце, ама в интервютата хич я няма.
            Не и е ясно и на нея с какво точно се занимава фирмата,
            а също ми направи впечатление че не знае какво е CFA сертификат

abe i az ne znam kvo e tva CFA certificate,ama mnogo mi se prijade sladoled darko- ljubimija mi

Коментар

• Първоначално изпратено от Darrkoman
              Първоначално изпратено от Imperatriala
              Първоначално изпратено от Darrkoman
              Чух че завеждащата човешки ресурси била пичка.
              Ти да не би да работиш там?
              Кажи нещо повече...
              Не работя ходих на събеседване пичето е супер.
              Ей,пич,последно ЧУЛ ли си ,че е пичка или си я ВИДЯЛ на събеседването?Или просто си правите рекламка?Абе да ти кажа може и да америте балъци тук,ама си мисля,че не търсите такива.А другите не може да ги зарибите с такава плоска рекламка.

Коментар

• Mомичето дето провежда интервюта за работа може и да е пичка,
                става да я изведеш на кафенце, ама в интервютата хич я няма.
                Не и е ясно и на нея с какво точно се занимава фирмата,
                а също ми направи впечатление че не знае какво е CFA сертификат
                Това горе са си мой лични впечатления от лятото, ако някой има повече
                инфо да сподели, че ми е интересно и на мен. Aз доколкото си отговарям сам
                на въпросите, това е някоя от тоя тип фирми дето се водят prop trade (незнам как
                е на български) дето търгуваш с пари на фирмата и те ди дават
                някъв процент от печалбата.
                “The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now.”

Коментар

• аз бях на интервю за работа там , изглежда мнгого готино, лъскаво, и хората са много приятни , заплатата е висок, единственото неприятно нещо е работното време - работят от обяд до доста късно вечерта , зависи на каква позиция си .

Коментар

• Първоначално изпратено от MasterJedi
                    govorq naizust ama ne trqbwa li da se licenzirat ot KFN - a te ne sa za da predlagat takiva uslugi i sled kato ne sa deinosta im e nezakonna

mai imashe neshto podobno s admiral ili byrkam
                    Те доколкото знам търгуват на Американската борса а не тук, но не знам...
                    Ако някой е по-запознат да каже.
                    Всички коментари,които правя не са препоръка за покупко-продажба на финансови инструменти!

Коментар

• govorq naizust ama ne trqbwa li da se licenzirat ot KFN - a te ne sa za da predlagat takiva uslugi i sled kato ne sa deinosta im e nezakonna

mai imashe neshto podobno s admiral ili byrkam

Коментар

• Първоначално изпратено от Imperatriala
                        Първоначално изпратено от Darrkoman
                        Кажи нещо повече...
                        Не работя ходих на събеседване пичето е супер.

Коментар

• Първоначално изпратено от Darrkoman
                          Кажи нещо повече...
                          Всички коментари,които правя не са препоръка за покупко-продажба на финансови инструменти!

Коментар

• Чух че завеждащата човешки ресурси била пичка.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiyosi Ito
                              пускат как няма да пускат като не могат да си намерят...искат ти 5к долара за да започнеш да работиш за тях...дават ти левъридж обучават те и ти плащат 600-800 лв хахахха
                              Ти да не си разговарял с тях? Аз лично съм, но от теб чувам че ти искак 5к долара!?
                              Сигурен ли си че е така?

Коментар

• пускат как няма да пускат като не могат да си намерят...искат ти 5к долара за да започнеш да работиш за тях...дават ти левъридж обучават те и ти плащат 600-800 лв хахахха
                                Това е просто мнение. Това не е предпоставка за търговия.

Коментар

Working...
                                X