тия сигурно ще правят дилинг деск.
обучават те и после ти дават пари,да трейдваш.
и като искат част от парите,които ти дават,да сложиш и твои ,за да те боли,ако губиш и да носиш повече отговорност.
такива фирми в чикаго има много.....проблема е намирането на добри трейдъри.
а добрите трейдъри не растат по дърветата.....
в бг да правиш такова нещо си е самоубийство.......
и аз смятах да правя такова нещо в бг,ама за сега съм се отказал.....
отделно добрите трейдъри работят на процент,което значи,че няма значение в коя държава ще отвориш трейдинг компания.
тва,че в бг са по ниски заплатите в случая няма значение.
което обесмисля труда-трябва место,където има хора разбиращи от това,а не место,където са ниски заплатите.
да не говориме,че в бг хората не знаят добре английски,което е най важното в случая.
все пак пожелавам им успех.........
разбира се-може и да са поредните измамници,които да съберат пари от трейдърите и да офейкат......
днес са тук,утре ги няма.....
обучават те и после ти дават пари,да трейдваш.
и като искат част от парите,които ти дават,да сложиш и твои ,за да те боли,ако губиш и да носиш повече отговорност.
такива фирми в чикаго има много.....проблема е намирането на добри трейдъри.
а добрите трейдъри не растат по дърветата.....
в бг да правиш такова нещо си е самоубийство.......
и аз смятах да правя такова нещо в бг,ама за сега съм се отказал.....
отделно добрите трейдъри работят на процент,което значи,че няма значение в коя държава ще отвориш трейдинг компания.
тва,че в бг са по ниски заплатите в случая няма значение.
което обесмисля труда-трябва место,където има хора разбиращи от това,а не место,където са ниски заплатите.
да не говориме,че в бг хората не знаят добре английски,което е най важното в случая.
все пак пожелавам им успех.........
разбира се-може и да са поредните измамници,които да съберат пари от трейдърите и да офейкат......
днес са тук,утре ги няма.....
Коментар