А на всички вас от отвъдното - USA and Canada at rifst ,бих ви споделил и посъветвал, да не се занимавате или поне опитвате - да всявате жизнено важен акъл на тукашните спекуланти, щото и идеа си нямате за ............! Все пак сме в БГ. KEEP OUT ...!!!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Иде ли....но не баба Илиица - а офертни цени в USD ($)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от индианецаПървоначално изпратено от stefi..
продавачите ще опитат да изпреварят инфлацията , калкулирайки по-високи печалби в ДОЛАРИ !
";-)))
« Отговор #151 -: Вчера в 04:29:14 » http://www.xnetbg.com/new/forum/inde...,1163.150.html
Коментар
-
нормално е да се превалутират продажните цени в USD по същата причина,поради която се превалутираха в ЕВРО !
Съмнявам се обаче , це това ще стане по текущ курс/през кроса.
продавачите ще опитат да изпреварят инфлацията , калкулирайки по-високи печалби в ДОЛАРИ !
Предполагам,че ще се заговори в медиите по въпроса и след няколко месеца ще стане факт , в краен случай-до пролетта.
Купувачите с евро ще изгубят , като винаги защото няма да превалутират предварително - за това се изискват други типове качества.
Но на пазар като на пазар - един се смее / друг плаче !
Коментар
-
Първоначално изпратено от roverПървоначално изпратено от PastirДо автора на темата: "Иде ли" нема нищо общо с баба Илийца, тя е от "Една Българка".
Е, има една щуротия - Дядо Йоцо гледа иде ли една българка по жицата...
Нещо такова беше. Та оттам идва това заглавие. Вероятно.
да , така е-игра на думи !
добре е че има и такима като деб-досетливи -
щото масата чете и разбира всичко буквално (сигурно и резултатите са им такива) всичко трябва да им се смели , да им се обясни , те само да приберат парите -
------------------
малцина са такива като теб с друг ракурс ,те вероятно имат друг ракурс и по отн. на инвест. си решения - тъжно ,но факт -който изпусне питомното да не се плаши - ще хване .......
Коментар
-
Първоначално изпратено от PastirДо автора на темата: "Иде ли" нема нищо общо с баба Илийца, тя е от "Една Българка".
Е, има една щуротия - Дядо Йоцо гледа иде ли една българка по жицата...
Нещо такова беше. Та оттам идва това заглавие. Вероятно.Партия была, есть и будет есть!
Коментар
-
pastir
До автора на темата: "Иде ли" нема нищо общо с баба Илийца, тя е от "Една Българка".
Коментар
-
Първоначално изпратено от tikvenik yade tutmanik
ако някога съм подхвърлил цифра и година след това същата цифра се потвърждава медия-това може само да ме ласкае !tikvenik yade tutmanik
Местожителство: село Стърчи Пръчка- Левуновско
Пуснато на: Вто Мар 13, 2007 11:36 am Заглавие: Още за имотите и "инвеститорите"
който не е купил-ще купува много изгодно до 6 месеца - ще има жилища по 350 евро кв.
щом толкова ни убеждават в растежа - значи ще има корекция))
пък и Инвестор.бг го потвърждава- http://imoti.investor.bg/?cat=109&id=47836
СКОРО - Много СКОРО краткосрочния план ще се смени с ДЪЛГОСРОЧЕН ))))
Стана ми интересно защо твърдиш, че има желания и от АНИ цените да се превалутират в $.Но дотук, освен общи приказки не каза нищо, което да показва или обяснява идеята на подобна тенденция.
Старото ти мнение го копирах, по-скоро да дам посока на някаква връзка между цени на НИ и валути....но ти пък твърдиш сега, че който не е купил...от Нова година "изпускал влака"
Не открих логиката в твърденията ти....затова те и попитах, но виждам, че ти е по-интересно да се занимаваш с броя на мненията.
Хубав ден и успехи!
Коментар
-
Първоначално изпратено от съни(тя)Първоначално изпратено от tikvenik yade tutmanik
който НЕ КУПИ НЕДВ.ИМОТ СЕГА с ЕВРА-> след НОВА година с тези Евра ще си купи безрисково билет за заминал влак !!!)[/b]
===========================
tikvenik yade tutmanik
Пуснато на: 11:36:26 ч. | 13.03 Заглавие: Още за имотите и "инвеститорите"
който не е купил-ще купува много изгодно до 6 месеца - ще има жилища по 350 евро кв.
b]ако някога съм подхвърлил цифра и година след това същата цифра се потвърждава медия-това може само да ме ласкае ![/b]
колкото до броя на мненията-размерът ВИНАГИ има значение , но не винаги то е положително !!!
много "хумор" ми трябва , за да приема сериозно човек ,имащ 4600 мнения по различни въпроси в говорилня- (изключвам възможността за всяко мнение да ви е платено)
е,накрая ще се извиня за деловия тон , все пак сте дама , но !
на такива места често се кръстосват мнения между заинтересовани !
освен ако не СТЕ ТАКАВА - би било жалко за времето,което сте изгубила и което предстои да изгубитекойто изпусне питомното да не се плаши - ще хване .......
Коментар
-
Re: съни(тя)
Първоначално изпратено от supertraderНе искам да те разочаровам , но няма да стане с 350-те евра най-много да намериш някой измамник да ти обещае че ще ти дострои нещо дето ще ти го продаде на такава цена но ще ти офейка с парите.Готово за живеене жилище няма да ти продаде никой защото те не достигат и са пълни на местата които са добри за живеене. Това са едни мечти за падащи цени на жилища както бабите пенсионерки мечтаят да им се върнат зъбите ако може и млечните преди тях - имотите са инвестиция която е сигурна.Затова по-добре както казват мъдро хората да е живот и здраве пари ще се спечелят и имот ще се купи.Може косвенно да паднат цените чрез ръст на доходите с по здрав темп отколкото на тях им растат цените и така да станат по-достъпни и по-качественни , това ми се види че ще стане както и задържане на цената им в щатски долари ако се сметне но ръста им в евра.Мисля че условията са такива , ще видим може да греша и да не съм прав! Но за 350 евра на квадрат жилище и сега си има старо някъде си в България , има места които се обезлюдяват дори.
Трейдър,
не разваляй мечтите на хората за келепир,далавера и пр..БГ ценности !Ето ,снощи има статия в МЪНИ.БГ за такива цени , един от "спецовете" я цитира,НО !!!
Стига само до там- да ни каже какво е прочел - къде точно са тези цени по 350 евро-и той не може да обясни - праща ме при автора на статията.....!
Горе -долу такива са всичките "професионалисти-инвестори" - знаят САМО ОНОВА,КОЕТО СА ИМ КАЗАЛИ , че трябва да знаят !!!
Хора,които работят с вече произведени новини (това е май сложничко за тях) не могат да инвестират - те могат САМО да харчат пари.
в такива случаи цитирам един виц:
.................................................. .................................................. ...
при спор между американец и руснак за това-къде колите са най-хубави се случва следния "ДИАЛОГ"
-американецът - нашите коли са най-здрави,най-бързи,най-луксозни...
-руснакът-по разбираеми причини (нямат коли) казва - колите може да са ви такива - НО БИЕТЕ НЕГРИТЕ
----------------
та ако търсиш логика в хора,четящи ВЧЕРАШНА преса-това е !
---------
Купувайте ИМОТИ с ЕВРО СЕГА - защото след поскъпване на ДОЛАРА ще сънувате кошмарикойто изпусне питомното да не се плаши - ще хване .......
Коментар
-
съни(тя)
Не искам да те разочаровам , но няма да стане с 350-те евра най-много да намериш някой измамник да ти обещае че ще ти дострои нещо дето ще ти го продаде на такава цена но ще ти офейка с парите.Готово за живеене жилище няма да ти продаде никой защото те не достигат и са пълни на местата които са добри за живеене. Това са едни мечти за падащи цени на жилища както бабите пенсионерки мечтаят да им се върнат зъбите ако може и млечните преди тях - имотите са инвестиция която е сигурна.Затова по-добре както казват мъдро хората да е живот и здраве пари ще се спечелят и имот ще се купи.Може косвенно да паднат цените чрез ръст на доходите с по здрав темп отколкото на тях им растат цените и така да станат по-достъпни и по-качественни , това ми се види че ще стане както и задържане на цената им в щатски долари ако се сметне но ръста им в евра.Мисля че условията са такива , ще видим може да греша и да не съм прав! Но за 350 евра на квадрат жилище и сега си има старо някъде си в България , има места които се обезлюдяват дори.D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от съни(тя)Първоначално изпратено от tikvenik yade tutmanik
-----------
и на финала - ще отговоря на въпроса ,който НЕ СТЕ ми задала !
какво ще му се случи на купувач-който иска да купи имот (определен сегмент в определена локация) ???????
-ако има голямо предлагане - ще изчака година/две да огладнеят продавачите и да купи ниско ! (НО ПРИ СКЪП ДОЛАР - ако е стискал еврата ще купи ПАК СКЪПО)
-ако обаче НЯМА голямо предлагане-ще купи по текущи цени или ще разбере ефекта от работа с монополисти ,иначе казано-защо строителството е много доходен бизнес !!! ТУК ВАЛУТНИЯТ МОМЕНТ ДОРИ НЕ СЛЕДВА ДА СЕ КОМЕНТИРА !!!
.................................................
ако обаче считате,че пазарът на НИ в частност , както и ПАЗАРЪТ като цяло се движат от продавачи и купувачи-не обръщайте внимание на написаното - то не ви касае (гледам,че имате 4060 мнения, а това ме впечатлява)), само така и не разбирам, защо твърдиш следното
не иде реч за спекулация а за почти сигурна тенденция за обръщането на цените в ДОЛАРИ !!
заключвам си устата - повече приказки за ПОСКЪПВАНЕТО на НЕДВ.ИМОТЕ в Долари- от мен ЙОК !!!
до нови срещи след НОВА ГОДИНА , да е честито НОВОТО поскъпване на имотите в USD
който НЕ КУПИ НЕДВ.ИМОТ СЕГА с ЕВРА-> след НОВА година с тези Евра ще си купи безрисково билет за заминал влак !!!)
tikvenik yade tutmanik
Пуснато на: Съб Авг 23, 2008 6:22 pm Заглавие:
--------------------------------------------------------------------------------
Слушай бе "андрешко" или "тиквеник яде тутманик".
До кога ще занимаваш хората със умопомрачените си писания.Нали си имате левове бе тъпак-какви долари и евро ти се въртят в болната глава?
Пак си успял да избягаш от психиатрията,но скоро ще бъдеш заловен и върнат.
Във http://forum.imoti.net/read.php?6,139168 никoй не ти обръща внимание,щото знаят че си луд.И в този форум скоро ще се усетят!
Андрешко.ти май наистина си изперкулясал,както цвета и големината на шрифта също го потвърждават.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tikvenik yade tutmanik
-----------
и на финала - ще отговоря на въпроса ,който НЕ СТЕ ми задала !
какво ще му се случи на купувач-който иска да купи имот (определен сегмент в определена локация) ???????
-ако има голямо предлагане - ще изчака година/две да огладнеят продавачите и да купи ниско ! (НО ПРИ СКЪП ДОЛАР - ако е стискал еврата ще купи ПАК СКЪПО)
-ако обаче НЯМА голямо предлагане-ще купи по текущи цени или ще разбере ефекта от работа с монополисти ,иначе казано-защо строителството е много доходен бизнес !!! ТУК ВАЛУТНИЯТ МОМЕНТ ДОРИ НЕ СЛЕДВА ДА СЕ КОМЕНТИРА !!!
.................................................
ако обаче считате,че пазарът на НИ в частност , както и ПАЗАРЪТ като цяло се движат от продавачи и купувачи-не обръщайте внимание на написаното - то не ви касае (гледам,че имате 4060 мнения, а това ме впечатлява)), само така и не разбирам, защо твърдиш следното
не иде реч за спекулация а за почти сигурна тенденция за обръщането на цените в ДОЛАРИ !!
заключвам си устата - повече приказки за ПОСКЪПВАНЕТО на НЕДВ.ИМОТЕ в Долари- от мен ЙОК !!!
до нови срещи след НОВА ГОДИНА , да е честито НОВОТО поскъпване на имотите в USD
който НЕ КУПИ НЕДВ.ИМОТ СЕГА с ЕВРА-> след НОВА година с тези Евра ще си купи безрисково билет за заминал влак !!!)
tikvenik yade tutmanik
Коментар
-
Първоначално изпратено от tikvenik yade tutmanikне иде реч за спекулация а за почти сигурна тенденция за обръщането на цените в ДОЛАРИ !!
заключвам си устата - повече приказки за ПОСКЪПВАНЕТО на Долара- от мен ЙОК !!!
който НЕ КУПИ СЕГА с ЕВРА-> след НОВА година ще купи билет за заминал влак !!!а бе Тиквеник ти си тръгнал да плашиш някой ,че ще изпусне влака ли ?
тука Тутманиците от форума(Оптимизъм на БФБ) знаеш ли отколко време я пеят тая песен-от 10 месеца , техния влак тръгва всеки ден
Продавай имотинката докато е време да не "ривеш" после като Саранска мечка
Коментар
Коментар