IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Мнения за ж.к Разсадника

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Да, комуникативно е - бъже с кола до център се стига, а и метро не много далеч. Действително - кажи де точно място.
    Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Кажи тогава къде точно в Разсадника се пада имота за който говориш, за да ти кажа конкретно каква е ситуацията?
      Може и на лично съобщение.

Коментар

• Става въпрос за нова сграда която мои приятели започват да строят.Тя не е обявена за продажба и само няколко човека знаем.Предполагам че само приятели ще купим там.Обезщетени са собствениците и от свободните апртаменти аз си избирам първи.На мен ми харесва мястото но не съм живял там.Според мен е много комуникативно в смисъл близо до центъра с удобни улици на север и на юг.Иначе пространството между блоковете е занемарено малко мръсно ми се видя.То къде ли в София е чисто и междублоковите пространства поддържани.Благодаря за мненията ако има някой който да живее и да е израсъл там ще ми е интересно да чуя неговото мнение

Коментар

• Пешо, защо вместо към Разсадника, не се насочиш към Света Троица, Западен парк/долната част/ или Гевгелийски? С по-добра инфраструктура са, повече зеленина в квартала, до парк, по близо до метрото и Новият булевард. Има и доста тухлени сгради, а Западен парк целият е тухлен и с огромни междублокови зелени площи. Разстоянието от центъра е почти същото като на Разсадника, но с по-удобен транспорт, пък и няма роми, и изглеждат значително по-благоустроени като квартали.

Коментар

• Не мисля да има много мургави в блоковете около Тина Киркова, добро място е, комуникативно. Но все пак моеш да потърсиш и другаде, особено ако ти предлагат соцпанел

Коментар

• reodven transport i barza vrazka s centara! problemat e che mnogo mirisat mangalite i nyama kak da se izbegne tova! Inache ne sa agresivni! Kato piinat e drugo...

Коментар

• Позволявам си да вметна някои мисли. Карето, или по-точно триъгълникът Стамболийски, Вардар и улицата със сфетофара, която излиза на пазар Кр. Поляна е едно място, с над средните показатели за панелен квартал. Това са едни от най новите панели. Точно около Т. Киркова е едно от най добрите места, естествено и покрай Стамболийск - близост на метрото. Поликлиника, пазар, училища, малко по-далече Арена, ІІІ гр. болница, за транспорт няма какво да се говори. Изобщо, стара София. Голяма част от хората са родени там, но наистина има позападнали тревни площи и парцели. Циганите не са проблем - вероятно близостта на домовете им ги кара там да не се изявяват. Останалите стари къщи по Стамболийски и при Булстрад до 3-4 години ще се превърнат в 10, респ. 5-етажни блокове. Аз искам да си купя още нещо, но просто няма - не се продава както в другите квартали. Този район - Трета градска, Илинден и Разсадника, без да е атрактивен, е едно място за живеене с по-добри показатели от средните за София.
                И това ще мине ...

Коментар

• Po zapleteni puti6ta dobih apartament tam,kakvo da ti kaja?Provincialni susedi s ne mnogo pari!otdavam go pod naem

Коментар

• Нетисанов - това е маханата от западната страна на Константин Величков.
                    Истината е, че мангалите, създаващи проблеми са основно от Виетнамските общежития, Баталова Воденица и Сердика - а не тези от Татарлъ или Факултето.
                    Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо
                      Тази Татарлъ махала за която говорите на кои улици е.От Константин Величков навътре към квартала ли е или към центъра към Зона б-19
                      Тази махала е по протежение на К. Величков от Стамболийски на юг (не чак до Лозенец ; )
                      Абе, това е малка махалица, не бой се, скоро някой ще я купи и ще я махне.

Коментар

• ne me zanimavajte s gluposti! Tova dobre li e kato mnenie za raszadnika i ribarnika )))

Коментар

• Циганите не ми пречат стига да не са много наблизо и да пускат маанетата силно щото на такава музика издивявам и хващам калашника.Ако са кротки и не създават проблеми наистина не ми пречат.Факултето е далече не може да се чува музика от там.Но да не забравяме че има българи и то с висше образование които са по гадни и крадливи и от циганите.Пречат само лошите хора.Тази Татарлъ махала за която говорите на кои улици е.От Константин Величков навътре към квартала ли е или към центъра към Зона б-19

Коментар

• Mястото има много плюсове. На половин час пеш от центъра, по търговски улици, има много зеленина, не е презастроено и е запазило щедрата соц-планировка. Вярно, има много панелки, но има също и стари малки блокчета, и дори къщи наоколо.
                            Кварталът има своя чар.
                            Минусите са близките цигански квартали (но това е повсеместно) и по-специално перманентният цигански купон около "Тина Киркова" и самият пролетарски дух на някогашната Коньовица - там никога не е имало нещо престижно и централно. Но това са и минуси в цените наоколо.
                            На източната граница на кварталът са циганите от Татарлъ маала
                            Обърни внимание, че източната граница е най-близката до центъра А на далечния запад е легендарният Факултето.
                            В интерес на истината, всички там се оплакват от циганите, но не съм чул някой нещо да е пострадал от тях. Просто са им неприятни.

Коментар

• Първоначално изпратено от жорко
                              Вие сте луди да живеете там....Татарлъ махала....не знам си кво....
                              Аз по на запад от Мол София не отивам...Там е резерват. ;-)
                              Защо така обиждаш,виж мнението на великия инвеститор и се замисли дали и ти да не отидеш при тия готини джагали.Аз веднага бих си купил жилище в това райско кътче ама откъде парици за такъв пресижен квартал

Коментар

• Бат Пешо, колко ти искат на квадрат? За какво строителство? А толерантен ли си към мангали?

Коментар

Working...
                                X