If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кой е най-добрият имот-къща в близост до Варна,на самия бряг
А ето и една скромна коперацийка в която апартаметите още преди година-две бяха по 1 и над 1 милон Евро.
В момента там вече нищо не се продава, а хората си правят ремонти.
На 30 минути пеш от центъра:
и т. н.
Здравей ,приятелю!Тази кооперацийка въобще не е скромна ,а е най доброто което можеш да покажеш според мен във Варна.Забрави да кажеш че е в морската градина на първа линия и че почти единствената такава във Варна.Просто локацията и е супер . За Варна-няма друго такова място .Ако ще я сравняваш с Монако трябва да се види колко би струвало кооперация под двореца на принцеса Грейс до музея по океанология.Така че ако трябва да се сравняват цени трябва да са съпоставими локации в съответното място.Поздрави!
Това е може би най-доброто в града. Неприятното е , че на 10 крачки по алеята вече мирише на тоалетна.Но това с времето ще се промени.
Аз много харесвам една къщичка на същата алея,но по-близо до Делфинариума. Малка и стара, но цялата потънала в зеленина и цветя.
Мои познати я нарекоха Вила Вилекула.
Най-добре е в престижните северни райони - Виница, бившите вилни зони Траката, Евсиноград, Св. Константин, Манастирски рид. Живееш като на курорт и в същото време си на 5 мин. с кола от центъра. Чист въздух и няма цигани...
+1
Живея в "Бриз" и първият светофар е на ВИНС.По-малко от 5 мин с кола е до центъра.
А ето и една скромна коперацийка в която апартаметите още преди година-две бяха по 1 и над 1 милон Евро.
и т. н.
Здравей ,приятелю!Тази кооперацийка въобще не е скромна ,а е най доброто което можеш да покажеш според мен във Варна.Забрави да кажеш че е в морската градина на първа линия и че почти единствената такава във Варна.Просто локацията и е супер . За Варна-няма друго такова място .Ако ще я сравняваш с Монако трябва да се види колко би струвало кооперация под двореца на принцеса Грейс до музея по океанология.Така че ако трябва да се сравняват цени трябва да са съпоставими локации в съответното място.Поздрави!
Има още хубави неща в града, но тази си ми е слабост, може би понеже мои прители ще живеят там. Нямаше какво да казвам, понеже то си се вижда морето през клоните.
За Монако си прав обаче, но за друго! Никой не говори за сравнения и на цени.
В Монако данъци не плащаш, а тук пълним търбусите с данъци и акцизи на разни отрепки. Отделно дето кмета ни е тъпак, най-обикновен педерас, общинарите също и правят всичко възможно (Струват ни по 14 000 000 годишно) да съсипят града.
И на мен тази ми е слабост.Само една забележка имам-много е усойно мястото,дори и след окастрянето на дърветата.
http://www.pozvanete.bg/
21 Юни, Варна ПАРЦЕЛ 700 кв.м, с къща, м. Ален мак, ток, вода, телефон - 160000 EUR,тел. 089/9043430,на 380 метра от хотел "Кабакум",до Варненски Свободен Университет,над "Журналист".Къщата е 3 етажна,20 годишна,128м2 РЗП.Просто преди малко говорих с продавачите по телефона.Не съм страна по обявата.
Най-добре е в престижните северни райони - Виница, бившите вилни зони Траката, Евсиноград, Св. Константин, Манастирски рид. Живееш като на курорт и в същото време си на 5 мин. с кола от центъра. Чист въздух и няма цигани...
+1
Живея в "Бриз" и първият светофар е на ВИНС.По-малко от 5 мин с кола е до центъра.
и т. н.
Има още хубави неща в града, но тази си ми е слабост, може би понеже мои прители ще живеят там. Нямаше какво да казвам, понеже то си се вижда морето през клоните.
За Монако си прав обаче, но за друго! Никой не говори за сравнения и на цени.
В Монако данъци не плащаш, а тук пълним търбусите с данъци и акцизи на разни отрепки. Отделно дето кмета ни е тъпак, най-обикновен педерас, общинарите също и правят всичко възможно (Струват ни по 14 000 000 годишно) да съсипят града.
и т. н.
За мен най-добре е на Манастирски рид . Района е застроен с ниски къщи с /относително/ големи отстояния ,още има много лозя и празни парцели .Миналата година направиха изходящ канал .Ура -вече без септични ями.Пътя е тесен ,но всеки дава предимство и отбива за да пропусне.Култура.
Долу до хл.Азалия в "Св.Св.К.иЕлена "има чудесен минерален басеин ,който все още е на армията и входа е 2 лв. и получаваш 1един плитък горещ басеин идеален за релакс и един дълбок и хладен -отличен за плуване.От там можеш да скочиш в морето./това всичко е на първа линия/
И това работи 24часа.Идеално чисто е и можеш да си пиеш биричка докато киснеш .Даже е препоръчително.
Направили са отлично тренировъчно голф игрище в Аспарухово .Получаваш уроци по голф направо без пари .Ситуирано е обратно на плажа ,точно през алеята .Клъб хауса е отличен.
Над Виница има картинг писта със страхотни машини.
Много има още.
За какво ти е да си на първа линия?
Коментар